• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

overig

 1. Trends in de markt voor 2020

  Trends in de markt voor 2020

  De markt van de labels, passen en etiketten is volop in beweging. Voor een optimale voorbereiding op 2020 zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje. Van milieuvriendelijke oplossingen tot de revival van de QR-code.

  Lees meer...
 2. Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Met de extreme hitte van de afgelopen week vers in het geheugen, is klimaatverandering een actueler thema dan ooit. Ook als bedrijf ontkom je er niet aan om kritisch te kijken naar hoe duurzaam je eigenlijk werkt. Bij DCP doen we dat ook. En dat is nog best ingewikkeld als je bedenkt dat de plastic pas nog steeds een van onze populairste producten is. Plastic dus. Oeps. Hoe gaan we dat uitleggen?

  Lees meer...
 3. Onze nieuwe website waarin jij als klant centraal staat

  Onze nieuwe website waarin jij als klant centraal staat

  Het is je wellicht al opgevallen: de nieuwe DCP-website is live! De nieuwe website maakt jouw zoektocht naar de juiste oplossing of informatie nog gemakkelijker. Benieuwd? In deze blog lees je er meer over.

  Lees meer...
 4. 9 marketing en innovatie trends voor 2019

  9 marketing en innovatie trends voor 2019

  Benieuwd wat je het komende jaar te wachten staat op (online) marketing gebied? Geef je kennis dan in een paar minuten een update en lees in dit artikel de belangrijkste marketing- en innovatietrends voor komend jaar.

  Lees meer...
 5. Let op: btw-afdracht cadeaukaarten verandert per 1 januari 2019!

  Let op: btw-afdracht cadeaukaarten verandert per 1 januari 2019!

  Per 1 januari 2019 verandert de regelgeving rondom cadeaukaarten en wijzigt het moment van btw afdracht. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en wat de impact is voor jouw giftcards.

  Lees meer...
 6. Scherpe drukkwaliteit: het verschil tussen pixels en vectoren

  Scherpe drukkwaliteit: het verschil tussen pixels en vectoren

  Als specialist in het bedrukken van plastic passen krijgen we regelmatig vragen van klanten over druktechnieken. Een veel gestelde vraag is het verschil tussen pixels en vectoren. Want wat is nou de beste keuze? En waar moet je rekening mee houden? In dit blog zetten we de belangrijkste zaken op een rij.

  Lees meer...
 7. Met DCP naar Donar

  Met DCP naar Donar

  Op donderdag 5 april 2018 speelde Donar een van de laatste competitiewedstrijden tegen Landstede Basketbal uit Zwolle. Wedstrijdsponsor DCP nodigde een aantal klanten en leveranciers uit om samen met hen te genieten van dit fantastische spektakel in hun eigen stad Groningen.

  Lees meer...
 8. Waterloos offset drukken

  Waterloos offset drukken

  Voor veel mensen is een plastic pas een vanzelfsprekendheid. Toch gaan er allerlei technieken schuil achter zo’n kaart. Zowel qua productie als ontwerp. In dit blog gaan we wat dieper in op het onderwerp waterloos offset drukken en de voordelen van dit proces.

  Lees meer...
 9. De nieuwe AVG in een notendop: dit moet je weten

  De nieuwe AVG in een notendop: dit moet je weten

  Vanaf 25 mei 2018 geldt er één centrale privacywet voor de verwerking van persoonsgegevens in de EU. Deze AVG heeft grote impact op alle Europese bedrijven, dus ook die van jou. Benieuwd wat deze nieuwe wet inhoudt en waar je aan moet voldoen om een (torenhoge) boete te voorkomen? In dit blog zetten we de belangrijkste zaken voor je op een rij.

  Lees meer...
 10. Marketing trends 2018: privacy, customer centricity en automation

  Marketing trends 2018: privacy, customer centricity en automation

  Met een nieuw jaar voor de deur krijgen we ook een steeds beter beeld van de aanstaande ontwikkelingen. Ook in 2018 verandert er weer een hoop. De techniek rukt verder op, de privacyregels worden aangescherpt en de klant staat centraler dan ooit. Benieuwd naar de marketing trends voor 2018? Wij hebben de belangrijkste onderstaand op een rij gezet.

  Lees meer...

Producten 1-10 van 19

Pagina
Toon per pagina