• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Databasebewerking

Databasebewerking biedt vele mogelijkheden. Lees meer over de passen en diensten die Dutch Card Printing (DCP) aanbiedt.

Database beheer met RFID of MIFARE® kaarten

MIFARE® kaarten, of RFID cards, zijn plastic kaarten met een chip met een geheugen en contactpunten voor de antenne. Je kunt op deze manier eenvoudig op afstand gegevens lezen en opslaan op de kaart. MIFARE® kaarten kunnen door DCP worden geprogrammeerd of uitgelezen. Als je een database wilt met de chip ID-nummers, lezen wij de chip ID-nummers uit en ontvang je hiervan een Excel-document voor je eigen database beheer. Het geheugen van de kaarten verschilt, je kunt kiezen voor de capaciteit die het beste bij je wensen aansluit. De kaarten zijn uit voorraad leverbaar en worden naar wens gepersonaliseerd.

databaseverwerking

Mailpacks

Onze direct mail (DM) service is één van onze kernactiviteiten. Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is voor een succesvolle mailing: timing en accuratesse. Jouw marketingactie of loyaliteitsprogramma valt en staat met een perfecte uitvoering. Goed fulfilment is cruciaal in een tijd dat afnemers - consumenten en bedrijven – een snelle dienstverlening eisen. Wij ondersteunen je bij de creatie van de mailing, het personaliseren van de plastic cards, we nemen de databasebewerking / -verrijking voor de card en brief voor onze rekening en zorgen ervoor dat je direct mail goed en tijdig verzonden wordt.

Het succes van een mailing valt niet te voorspellen. Door de personalisatiemogelijkheden van DCP kan de klantendatabase op het laatste moment worden aangeleverd. Een mutatieopdracht die voor 14:00 uur aan ons wordt doorgegeven, wordt dezelfde dag verwerkt. Je kunt eenvoudig nabestellen en door databasebewerking per dag inspelen op het succes van je mailing. Indien nodig herhalen wij dit zo vaak als je dat wenst. Je vergroot met een actueel database beheer de actualiteit en accuratesse van je database.

Prijs aanvragen

Meer informatie of advies

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van DCP. Voor inspiratie kun je kijken naar onze voorbeelden van plastic cards. Meer vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor het offset bedrukken van (MIFARE®) kaarten. Wij werken graag zo transparant mogelijk, met eerlijke prijzen en duidelijke levertijden, zodat je weet waar je aan toe bent!