• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Kofferriemen & -lussen

Bij Dutch Card Printing (DCP) bestel je snel en eenvoudig online kofferriemen en -lussen om jouw bagagelabel aan je koffer te bevestigen. Je hebt hierbij de keuze uit zwarte kunstlederen kofferriempjes met een nikkel- of messing gesp of flexibele transparante of zwarte koffer lussen.

Interesse? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden en bestel jouw kofferriemen en -lussen bij DCP.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kofferriemen en bijbehorende bagagelabels laten bedrukken

Ben je naast kofferriemem en -lussen ook op zoek naar kwalitatief goede bagage- of kofferlabels? Kies dan voor de maatwerk labels van DCP. Als specialist in passen en labels kunnen wij alle soorten kofferlabels printen. Doordat wij onze bagagelabels drukken op plastic passen, zijn ze bestand tegen een stootje, regen en viezigheid. Ook zijn ze ideaal als promotiemateriaal. Door jouw logo of bedrijfsnaam op de kofferlabel te printen vallen jouw labels zeker op in de massa. Deze bagagelabels zijn perfect voor reisbureaus, vliegmaatschappijen of als relatiegeschenk.

Accessoires voor jouw bagagelabel

Bij DCP bestel je snel en eenvoudig online kofferriemen en -lussen om jouw bagagelabel aan je koffer te bevestigen. Handig in het gebruik en passend bij de stijl van je bedrijf.Je hebt hierbij de keuze uit:

  • Zwarte kunstlederen kofferriempjes met een nikkel gesp;
  • Zwarte kunstlederen kofferriempjes met een messing gesp;
  • Flexibele transparante kofferlussen;
  • Zwarte kofferlussen.

Kofferriemen bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over kofferriemen of andere accessoires? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct kofferrriemen bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.