• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

RFID smart labels & tags

 

Door de nieuwste smart RFID technieken zijn labels en etiketten zoveel meer geworden dan simpele stickers met productinformatie. Smart labels en tags bieden de mogelijkheid gegevens gemakkelijk te beheren. Zet smart labels en tags in voor bijvoorbeeld het beveiligen van goederen, het registreren en volgen van materialen en als toegangscontrolesysteem. DCP is gespecialiseerd in smart labels en tags en kent de mogelijkheden van RFID als geen ander. Zo bieden we je graag een maatwerk advies en bestel je in onze webshop eenvoudig smart tags, labels en etiketten. Zo vind je een geschikt label voor elke toepassing.

Smart labelsSmart labels

Bekijk hieronder de mogelijkheden en bestel jouw smart labels en etiketten direct online.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Smart tags: HF of toch UHF stickers?

 

Smart stickers gebruiken RFID technologie. Deze RFID komt in verschillende vormen, waaronder hoge freguencie (HF) chips en ultra hoge frequencie (UHF) chips het meest voorkomen. Hieronder de belangrijkste verschillen tussen de twee technieken op een rij.

  • HF: In vrijwel alle gevallen van HF stickers hebben we het over NFC chips. NFC stickers zijn geschikt voor contactloze communicatie voor een korte afstand (maximaal 10 cm). NFC tags zijn eenvoudig uit te lezen met een smartphone met NFC functionaliteit. Dit maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld toegangscontroles, contactloos betalen en productlabels.
  • UHF: Ultra hoge frequencie, oftewel UHF, is een technologie om van een afstand informatie af te lezen van chip met entenne. UHF tags, labels of stickers zijn de geavanceerde opvolger van de streepjescode. Er is hierbij geen fysiek contact nodig om te scannen. UHF tags zijn geschikt voor vele doeleinden zoals toegangspasjes, voorraadbeheer en nauwkeurige tijdregistratie.

Wij geven je graag persoonlijke advies welke smart technieken geschikt zijn voor jouw labels en etiketten.

Je eigen labels en etiketten laten programmeren

 

Smart labels en tags kunnen door DCP worden geprogrammeerd of uitgelezen. Als je een database wilt met de chip ID-nummers, lezen wij deze ID-nummers uit en ontvang je naast de smart labels en tags ook een Excel-document met alle chip ID-nummers. Wij kunnen daarnaast de beveiligingssleutel en/of de sectoren van de chip voor je programmeren.

 

MIFARE Productgroep


  Data beveiliging Prijsgevoeligheid Benodigd geheugen Installatiekosten
MIFARE Ultralight Eenvoudig Zeer hoog Zeer laag N.v.t.
MIFARE Plus Hoog Hoog Hoog Laag
MIFARE DESfire Hoog Gemiddeld Zeer hoog Gemiddeld

Smart labels en tags bestellen of meer informatie?

 

Wil je meer informatie over Smart labels en tags of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. Je kan ook smart etiketten bedrukken. Dan krijg je je eigen ontwerp, scherp geprint, op rol geleverd. En wil je direct RFID, MIFARE of NFC labels bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Vraag prijs aan