• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Over ons

DCP is dé specialist op het gebied van etiketten en plastic passen.

Zoek je blanco etiketten of passen, wil je ze laten bedrukken of zelf aan de slag met een card- of labelprinter? Wij helpen je graag verder. DCP heeft vele technieken in huis om unieke plastic cards en etiketten te produceren. Daarnaast adviseren onze specialisten je graag over de juiste labelprinter of cardprinter, programmeren we chippassen en begeleiden we de hele postverzending wanneer dat nodig is.

We luisteren goed naar je vraag en hebben een brede kennis van de markt. Ons doel is simpel: ervoor zorgen dat jij tevreden bent. En als het klikt, blijven we graag met je samenwerken. Daar worden we allebei beter van.

Drukkerij DCP

Plastic passen of labels laten bedrukken

Plastic passen

Wanneer je kiest voor het laten bedrukken van plastic passen bij DCP profiteer je van een aantal interessante voordelen, zoals een milieuvriendelijk drukproces, een supersnelle levertijd, grote kleurkracht en geweldige detaillering op de passen. Dit kunnen wij garanderen door ons drukproces van waterloos offset dat uniek is in Nederland. Lees hier meer over de voordelen van ons drukproces.

We drukken op het materiaal dat jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor een pas van ABS, gelamineerd PVC, onze ECOpas®, karton of zelfs hout. En voeg als je wil een magneetstrip, barcode of RFID en NFC chip toe. Waarbij we de chips ook nog eens voor jou programmeren of uitlezen. Vertel ons wat jij wilt en wij maken het mogelijk!

Labels

Etiketten printen

Of je nu op zoek bent naar wijnetiketten, verzend- en adreslabels, koffer- en bagagelabels of polsbandjes: overal kunnen we jouw persoonlijke ontwerp op maken. Jij levert je logo of ontwerp aan en wij drukken of printen het op de labels. Heb je nog geen ontwerp? Wij kunnen in dat geval ook de labels ontwerpen. Daarnaast is DCP gespecialiseerd in smart labels en tags en kennen we de mogelijkheden van RFID, MIFARE® en NFC als geen ander. Zo bieden we je graag een maatwerk advies over de beste oplossing voor jouw toepassing.

Zelf aan de slag met een eigen cardprinter of labelprinter

Bij DCP weten we precies wat jij nodig hebt voor jouw toepassing. Daarom bieden wij naast losse card-  en labelprinters ook complete systemen of bundelaanbiedingen zodat je zeker weet dat je alle benodigde onderdelen hebt voor jouw toepassing en direct kunt beginnen met het printen van jouw passen of etiketten.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van systemen die wij bieden:

  • Giftcardsysteem

  • Ledenadministratiesysteem

  • Toegangscontrolesysteem

  • Prijskaartjes printerbundel

  • Loyaliteitssysteem

  • App voor het printen van (naam)badges

Staat jouw toepassing er niet tussen? Dan luisteren we graag naar jouw idee en denken wij met jou mee voor een op maat gemaakte oplossing.

Roland en Lars bespreken een order

Uitstekende service

Wanneer je een cardprinter of labelprinter hebt besteld bij DCP ben je ook ná de aankoop verzekerd van uitstekende service. Wij helpen met het installeren en je kunt een heel jaar gratis gebruik maken van onze telefonische helpdesk. Daarnaast leveren we de benodigde onderhoudsproducten en helpen we je waar nodig door de procedure van de onderhoudsbeurt. Uiteraard mag je de cardprinter naar ons toesturen voor onderhoud. Wij checken dan gelijk of alle printersoftware up to date is en indien nodig regelen wij een upgrade.

16 vakmensen staan voor je klaar

Snel, flexibel, innovatief én ‘het allerbeste resultaat. Met dat in het DNA, staan 16 enthousiaste vakmensen dagelijks voor je klaar om voor jou de allerbeste plastic passen en etiketten te maken. Iedereen heeft jarenlange ervaring en we zijn volledig op elkaar ingespeeld. Wil je ons bezoeken in Groningen? Uiteraard zetten wij verse koffie voor je. En als je bezoek is aangekondigd, serveren we ook verse Groninger Koek. Welkom!

Bekijk foto's van het team