• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Cardprinter accessoires en onderdelen

Het is erg belangrijk om de cardprinter regelmatig schoon te maken. Vervuiling door gebruik is namelijk een veel voorkomende oorzaak van problemen. Het regelmatig schoonmaken van een cardprinter is belangrijk voor zowel behoud van de printkwaliteit als het verlengen van de levensduur. DCP heeft schoonmaakaccessoires voor cardprinters van Zebra, Evolis, Fargo en Magicard. Daarnaast vind je hier ook verschillende onderdelen om de functionaliteit van je printer uit te breiden. Onze medewerkers weten exact wat nodig is voor de kwaliteitsbehoud van jouw cardprinter.

Bekijk hieronder de verschillende accessoires en onderdelen voor je cardprinter of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Onderhoud van cardprinters en labelprinters
    Onderhoud van cardprinters en labelprinters

    Wij leveren de benodigde onderhoudsproducten en waar nodig helpen je hoe een onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Printkwaliteit blijft behouden door goed onderhoud

Plastic passen hebben een statische lading en trekken stof en vuil mee de printer in tijdens het printen. Deze stofdeeltjes kunnen ervoor zorgen dat er tijdens het printen strepen ontstaan op de passen. Het regelmatig schoonmaken van je cardprinter zorgt ervoor dat de cardprinter schoon blijft en zorgt daardoor voor betere prestaties. Daarnaast wordt de printkwaliteit behouden en verleng je de levensduur van belangrijke printeronderdelen zoals de printkop, transportrollen en encoders.

Voor een optimaal printresultaat raden wij aan elke 1.000 afdrukken een onderhoudscyclus uit te voeren. Er zijn verschillende schoonmaakproducten beschikbaar voor zowel Zebra, Evolis, Fargo en Magicard.

Schoonmaakaccessoires of advies nodig?

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Schoonmaakaccessoires voor je Zebra, Evolis, Fargo en Magicard cardprinter bestel je eenvoudig in onze webshop.

Wil je graag meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.