• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Zebra

Zebra - Mobile computing

In de logistiek, retail en gezondheidszorg wordt steeds meer geautomatiseerd. Om barcodes en RFID-chips snel en foutloos te kunnen lezen, heb je scanners en readers nodig waar je op kunt rekenen. Of ze nu bedraad of draadloos moeten werken, als vaste antenne aan het plafond of bij een lopende band. Je vergroot je productiviteit met de scanners van Zebra. De scanners van Zebra zijn snel, accuraat en duurzaam. De handhelds en scanners zijn ook nog eens ergonomisch vormgegeven, zodat je lekker door kunt werken. 

Zebra - Label printing

Ook voor labelprinters van Zebra ben je bij DCP aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit thermisch direct en thermisch transfer labelprinters. Welke je ook kiest, Zebra heeft zowel compacte desktop modellen als robuustere, industriële labelprinters. En wil je juist flexibel werken in een magazijn of opslagruimte? Dan zijn er ook draagbare labelprinters. Voor festivals, concerten en evenementen én voor gebruik in de zorg is er een Zebra polsbandprinter. Wij zijn zo enthousiast over de kwaliteit, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van Zebra labelprinters, dat we ze zelf ook gebruiken in ons magazijn en op kantoor.

Zebra - Card printing

Wil je snel en eenvoudig je eigen passen printen? Kies dan voor een professionele cardprinter van Zebra. Hiermee maak je toegangspassen, toonbankkaartjes, studentenkaarten en nog veel meer, met of zonder magneetstrip of RFID-chip. Als specialist in Zebra cardprinters kennen we bij DCP de mogelijkheden als geen ander. We leveren niet alleen de cardprinter en bijbehorende accessoires, maar bieden je ook ondersteuning via onze telefonische helpdesk. Zo kies je bij ons voor zowel een topkwaliteit cardprinter als een uitstekende service.

Waarom koop je Zebra-producten bij DCP?

DCP is business partner van Zebra. We zijn zowel Zebra Advanced Card Printers Specialist als Zebra Printer Repair Specialist. Dat betekent dat Zebra ons vertrouwt als vertegenwoordiger en verkoper van hun printers, de bijbehorende gebruiksmaterialen en accessoires. Wij hebben de volledige expertise in huis om jou te helpen met al je vragen over labels printen, kaarten printen en mobile computing. En onze service stopt niet bij de aanschaf van een Zebra-product. Ook daarna staan we voor je klaar. 

Hoe installeer ik een Zebra-cardprinter?

Een printer voor de eerste keer gebruiken, is altijd een beetje spannend. Gelukkig helpt DCP je graag bij de installatie van een cardprinter als je er zelf niet uitkomt. Dan kijken we bijvoorbeeld op afstand met je mee via Teamviewer. De meest recente drivers en software vind je altijd op de productpagina. Daar zie je ook welke ondersteuning we leveren.

Hoe installeer ik een Zebra-labelprinter?

Een printer voor de eerste keer gebruiken, is altijd een beetje spannend. Gelukkig helpt DCP je graag bij de installatie van een labelprinter als je er zelf niet uitkomt. Dan kijken we bijvoorbeeld op afstand met je mee via Teamviewer. De meest recente drivers en software vind je altijd op de productpagina. Daar zie je ook welke ondersteuning we leveren.

Hoe beheer ik mijn mobiele apparaten?

Zebra heeft speciale software tools ontworpen voor mobiele gebruikers: Zebra Mobility DNA. Deze tools helpen je bij het implementeren, gebruiken en veilig beheren van draagbare apparaten, zoals handhelds, readers en scanners. Dat maakt jouw mobiele apparaten nóg gebruiksvriendelijker, zodat jij lekker snel kunt werken. 

Wat is de garantie op mijn Zebra-producten?

Op elke Zebra-printer en mobiel apparaat zit standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Met het servicecontract van DCP zorgen wij ervoor dat jij non-stop kunt blijven draaien. Door regelmatig onderhoud houden we je printer in topvorm. En heb je toch een keer een printerstoring? Dan lossen we die samen op. Onze telefonische helpdesk staat voor je klaar, elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Welke labels passen in mijn Zebra-labelprinter?

Wij kunnen elk type Zebra label leveren. Of je nu kiest voor papieren of kunststof labels, in mat of glans. Het enige waar je rekening mee moet houden, zijn de specificaties van de printer. Vooral de maximale breedte en diameter van de rolkern zijn bepalend voor het formaat labels dat je kunt gebruiken.

Hoe krijg ik ondersteuning voor mijn producten van Zebra?

Ook als je de producten niet bij ons gekocht hebt, kan je ons altijd benaderen voor technische support, onderhoud en reparatie. Onze specialisten helpen je dan graag weer op weg. We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Komt bellen niet uit? Start dan een chat via het icoontje rechtsonder in je scherm. 

Plastic passen

Blanco passen

Zebra blanco passenZebra blanco passen

Zebra cardprinters

Zebra cardprintersZebra cardprinters

Printerlinten cardprinters

Zebra cardprinter lintenZebra cardprinter linten

Accessoires en onderdelen

Cardprinter accessoires en onderdelenCardprinter accessoires en onderdelen

Etiketten

Etiketten

Zebra etikettenZebra etiketten

Zebra labelprinters

Zebra labelprintersZebra labelprinters

Printerlinten labelprinters

Zebra labelprinter lintenZebra labelprinter linten

Mobile

Zebra readers en scanners

Zebra readers en scannersZebra readers en scanners

Zebra handheld computers

Zebra handheld computersZebra handheld computers

Zebra software services

Zebra software servicesZebra software services

Volledig toezicht over je mobiele apparaten met Zebra Mobility DNA

Zebra Mobility DNA 

Ben je op zoek naar een softwarepakket dat je helpt je Zebra-apparaten optimaal in te zetten? Dan is Zebra Mobility DNA precies waarnaar je op zoek bent. Zebra Mobility DNA is een softwarepakket met een reeks functies voor het verbeteren van de productiviteit, prestaties en beveiliging van al je Zebra-apparaten. Het Zebra Mobility DNA softwarepakket kan op elke handcomputer of tablet geïnstalleerd worden en is geschikt voor elk type gebruiker en elke soort toepassing. Zebra Mobility DNA geeft je medewerkers het “gereedschap” dat persoonlijk op hen is afgestemd. 

Hoe wij kunnen helpen

Heb je een tablet of handcomputer bij ons gekocht, of heb je al een in huis? In beide gevallen kunnen wij je helpen. Samen met onze experts kijk je naar welke softwarefuncties van toepassing zijn op je werksituatie. Wij wijzen je graag de weg door alle mogelijkheden. Wij hebben de kennis in huis om alles zo in te richten zoals jij het wilt en hierbij heb jij de regie in handen over wat het apparaat moet doen.

Inrichten digitale omgeving

Zebra Mobility DNA heeft veel mogelijkheden. Daarom kijken we samen naar hoe je digitale omgeving eruit moet komen te zien. Iedere inrichting kan anders zijn. Zo is het mogelijk om per medewerker in te stellen welke apps wel of niet toegankelijk zijn en worden onnodige apps van bijvoorbeeld Google van je apparaat verwijderd. Onze experts bouwen gespecialiseerde apps die aan jouw behoeftes voldoen, hierdoor doet het apparaat precies wat jij wilt. 

Integreren

Het apparaat kan worden geïntegreerd in een groter geheel waardoor het kan communiceren met de systemen die je al hebt. Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer je een product scant dit automatisch kan worden opgenomen in het voorraadsysteem. Daarnaast kan het apparaat zo worden ingesteld dat het met andere Zebra apparaten kan communiceren of deze kan aansturen. Hierdoor kan het apparaat direct een opdracht sturen naar een labelprinter om een verzendlabel te printen.  

Beheren

Wij zetten het zo op dat je kan inloggen op een beheersysteem. Hierop zie je waar elk apparaat zich bevindt, wie er ingelogd staat, waar de apparaten voor gebruikt worden en hoeveel batterijduur ze nog hebben. Via het beheersysteem kan je direct updates doorvoeren naar alle apparaten zodat ze allemaal actueel zijn met de nieuwste software. 

Monitoren en Diagnostiek 

Wil je weten hoe elk apparaat presteert? Wij richten een dashboard in waarmee je in de gaten kan houden hoe elk apparaat functioneert, welke aan het einde van hun batterijlevensduur zitten of welke apparaten belangrijke updates nodig hebben. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers niet stil komen te staan en je apparatuur langer meegaat. 

Monitoren en Diagnostiek 

Zebra Mobility DNA biedt je een extra laag van bescherming rondom je bedrijfsinformatie. Bepaal zelf waar wel en niet een wachtwoord voor nodig is of welke apps wel en niet toegankelijk zijn. Daarnaast garandeert Zebra nog 10 jaar software updates voor Zebra Mobility DNA. Hierdoor ben je verzekerd dat je systemen voor minimaal 10 jaar actueel en beveiligd blijven. 

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Zebra, maar wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze verkopers kennen de Zebra printers op hun duimpje. En ze vertellen je graag alles over de vele toepassingen van het printen van kaarten en etiketten.

KLANTCASE: Heras Mobile

Kevin is elektricien. Hij gaat aan de slag bij een nieuw project: de bouw van een nieuw datacenter. Om toegang tot de goed beveiligde bouwplaats te krijgen, meldt hij zich van tevoren aan via de online portal van de opdrachtgever. Hij vult zijn persoonlijke gegevens in en uploadt een pasfoto. Als hij de volgende dag zijn ID-kaart laat zien bij de toegangspoort, ligt er een volledig gepersonaliseerde toegangspas mét chip voor hem klaar. Daarmee krijgt hij toegang tot de bouwlocatie, dankzij een complete oplossing van Heras Mobile Fencing & Security, waarin DCP een belangrijke schakel verzorgt."DCP en Zebra hebben al jarenlang een relatie.

Als cardprinter specialist hebben we al vele projecten uitgerold, waarbij de expertise van DCP - in combinatie met het enthousiasme - een onderscheidende toegevoegde waarde is.
Op het gebied van labelprinters, scanning en mobile computers neemt de expertise eveneens toe en deze uitbreiding van het portfolio van DCP biedt nieuwe mogelijkheden om de relatie te intensiveren."

Mikel van Urk, Zebra