Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Diensten

Fulfilment diensten

Dutch Card Printing (DCP) biedt je, naast ons ruime aanbod producten, de volgende fulfilment bij onze diensten aan:

 

Direct mailpacks met cards van 1 tot 1 miljoen

Direct mail (DM) service met plastic cards is één van de kernactiviteiten van DCP. Wij ondersteunen je bij de creatie van de mailing, daarna drukken en personaliseren we de plastic cards in eigen huis, we nemen de database verwerking / verrijking voor de card en brief voor onze rekening en laserprinten de brief zodat er een perfecte match met de card ontstaat. Vervolgens worden de plastic cards met non-permanente lijm op de brief geplakt, wordt de brief gevouwen en samen met eventuele bijlagen in een envelop gestopt. Profiteer hierbij van ons inkoopvoordeel van brieven, enveloppen etc.

 

mailpack

 

Ook het bundelen en verpakken voor verzending verzorgen wij. We hebben speciale tariefafspraken voor het verzenden van mailpacks, waardoor de kosten van de gehele mailing aanzienlijk verlaagd worden. Tot slot leveren wij het mailpack aan bij de bezorgdienst (bv. PostNL of SANDD).We staan garant voor een foutloos plastic card direct mailing traject en een uiterst snelle doorlooptijd. Wij garanderen levering volgens afspraak.

Door unieke personalisatiemogelijkheden kan de klantendatabase op het laatste moment worden aangeleverd. Een mutatieopdracht die voor 14:00 uur aan ons wordt doorgegeven, wordt dezelfde dag verwerkt. Je kunt eenvoudig nabestellen en per dag inspelen op het succes van je mailing. Indien nodig herhalen wij dit zo vaak als je dat wenst. Je vergroot hiermee de actualiteit en accuratesse van je database.

 

Vraag prijs aan

 

Giftcardsysteem

Onze dienstverlening rijkt van enkel de levering van offset bedrukte giftcards tot en met cadeauverpakkingen, fulfilment en webbased ICT-oplossingen. Wij bieden een compleet giftcardsysteem. Op donderdag geen giftcards meer? Een telefoontje en vrijdag is je herdruk klaar om te versturen.

Ons online giftcardsysteem (Worldline) is een webbased giftcard oplossing die gebruikmaakt van de aanwezige betaalterminals op iedere toonbank. Om het systeem in werking te stellen, hoeven wij alleen maar op afstand in te loggen op je pinterminal en deze geschikt te maken voor giftcard transacties.

Bij ons offline giftcardsysteem ontvang je een handterminal waarmee je de giftcards kunt op- en afwaarderen. Op een later tijdstip kun je de terminal synchroniseren via je PC (thuis of op de zaak). Het saldo van de kaarten wordt online bijgewerkt. Je klanten checken via je website het saldo van de giftcards. Het offline systeem is zeer gebruiksvriendelijk en direct inzetbaar.

 

cardpressoDesign software

CardPresso software is zeer geschikt om plastic passen te personaliseren of te voorzien van een eigen ontwerp. Met een duidelijke WYSIWYG-omgeving kan stapsgewijs een ontwerp gemaakt worden en met de juiste versie kun je ook gemakkelijk Excel-bestanden koppelen, magneetstrippen coderen of smartcards programmeren. Het programma werkt met een licentie dongel, is op meerdere computers te installeren en kan op elke werkplek gebruikt worden met de dongel. Alle updates van dit programma zijn gratis en je kunt altijd upgraden.

DCP bied je een gratis template aan, zoals jij de pas wilt personaliseren. Je kunt onbeperkt lay-outs maken voor verschillende doeleinden. Wil je je ontwerp vervolgens door ons laten drukken? Dan kun je dit eenvoudig aanleveren. Wij controleren het ontwerp nog even om tot het beste resultaat te komen. Indien nodig kunnen wij op afstand support leveren en bij je inloggen.

 

Service en onderhoud

Wij kunnen snel een oplossing bieden voor problemen, op afstand met je meekijken en je direct adviseren. Ook bieden wij interessante servicecontracten voor optimale zekerheid. Vraag naar de mogelijkheden!

Heb je afwijkende wensen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee over de meest geschikte oplossing.