• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Systemen & diensten

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Naast ons ruime aanbod aan producten bieden we bij DCP ook verschillende diensten en services. Wij gaan tot het uiterste om jouw processen zorgeloos te laten verlopen. Van het compleet inrichten van mailings en fulfilment tot aan installatie, onderhoud en reparatie. Onze experts denken graag met je mee. Onze eigen IT-afdeling helpt zelfs bij het implementeren van software, RFID-integratie en dataverwerking. Wat je behoefte ook is, wij helpen je bij elke stap in het proces.

Daarom de service van DCP

  • We zorgen dat jij non-stop blijft draaien
  • Rechtstreeks contact met een expert
  • Eigen IT- en developmentafdeling
  • Eigen service-, support- en reparatieafdeling
  • Ervaring in uiteenlopende branches

Service en dienstverlening van DCP


Heb je meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over onze service en dienstverlening of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Onze experts staan voor je klaar.

Of laat ons terugbellen"Eigenlijk was DCP de enige partij die zei dat ze het konden regelen en dat was precies wat we wilden horen."
Rico de Groot, BedrukteFles

Wij zorgen dat jij non-stop blijft draaien

DCP is de verbindende schakel tussen systemen en gebruikers. Dat zie je terug in ons productaanbod, maar ook in onze dienstverlening. Wij gaan daarbij altijd voor een langetermijnsamenwerking. Op ons kun je altijd bouwen.

Drukwerk en mailing

Timing is essentieel voor een succesvolle mailing. Dat weten wij als geen ander. Door onze jarenlange ervaring met marketingacties en loyaliteitsprogramma’s verzorgen wij de nauwkeurige dienstverlening waar een geslaagde mailing om vraagt.

Dankzij ons inkoopvoordeel van drukwerk, verpakkingen en porto kunnen wij interessante prijzen bieden. Daarmee bespaar jij kosten. Daarnaast zijn wij voorraadhoudend en drukken wij plastic cards in eigen huis, met eigen drukpersen. De bijbehorende mailing voorzien wij vervolgens van de juiste tekst- en adresgegevens. Omdat wij veel in eigen beheer doen, kunnen wij altijd volgens afspraak leveren. Foutloos en snel! Je kunt zelfs jouw klantendatabase nog tot het laatste moment aanleveren, waardoor je kunt inspelen op de actualiteit. Alsof dat nog niet genoeg is kun je bij ons ook terecht voor dagelijkse fulfilment. 

Tot slot ben je bij ons ook aan het juiste adres voor printservice van etiketten. Met onze printservice voorzien wij blanco etiketten van variabele gegevens waardoor je ze zelf niet meer hoeft te printen. Denk bijvoorbeeld aan etiketten met variabele gegevens zoals barcodes of adressen of RFID-etiketten met geprogrammeerde chips. Erg handig voor persoonlijke mailings.


Support en onderhoud

Wij zorgen dat jij non-stop kunt blijven draaien. Niet alleen door kwalitatieve producten te leveren, maar ook door de beste service te verlenen. Van hulp bij installatie tot aan training en van onderhoud tot reparatie. Wij helpen je bij elke stap in jouw proces. Wij bieden zelfs interessante servicecontracten voor optimale zekerheid.

Of je een eenvoudige vraag hebt of juist een complexe uitdaging, onze experts hebben ervaring in uiteenlopende branches en staan jou rechtstreeks te woord. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor onder andere systeemleveranciers. Bovendien staat onze eigen supportafdeling klaar om antwoord te geven op al jouw dagelijkse vragen.


IT-diensten

Wij beschikken over onze eigen IT-afdeling. Daardoor kunnen we razendsnel schakelen. Of het nu om een software- of datakoppeling gaat, dataverwerking of het programmeren van chips, onze ontwikkelaars staan voor jou klaar. Een mooi voorbeeld is de ontwikkeling van onze eigen webAPI. Met deze geautomatiseerde uitwisseling van data worden niet alleen jouw werkprocessen gestandaardiseerd maar worden gegevens ook nog eens beter beveiligd. Dat maakt jouw werk een stuk overzichtelijker en het maakt ons werk volledig AVG-proof. Wil je meer weten over onze diensten?

Bij sommige opdrachten is werken op locatie onvermijdelijk, bij andere opdrachten volstaat digitale service via TeamViewer. Wat het ook is, elke opdracht vraagt om maatwerk. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Verhuur van cardprinters

Soms heb je voor een evenement of een congres tijdelijk een cardprinter nodig. Bij DCP kun je zowel een losse cardprinter huren als ook een compleet systeem. Je betaalt een vast tarief voor de huurperiode en de afdrukken worden naar verbruik berekend. Wel zo handig.“Ze zijn enorm servicegericht en denken graag met ons mee als we een nieuw idee hebben, maar nog geen oplossing. Ze proberen als een verlengstuk van je bedrijf mee te kijken. Dat is heel prettig.”
Justin de Ruijter, Veel liefs
“Samen hebben we het proces steeds beter op orde gekregen. We lopen nu twee stappen vóór in plaats van achter.”
Hans Opmeer, STERKADO