• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring
Filteren

Printerlinten voor cardprinters

Een printlint van goede kwaliteit is belangrijk voor de betrouwbaarheid en consistentie van het afdrukken van plastic passen. De levensduur van je printer wordt verlengd door printlinten te gebruiken die speciaal gemaakt zijn voor jouw cardprinter. DCP levert alle beschikbare, originele printerlinten voor Zebra, Evolis, Fargo, Datacard en Magicard. Ook is cardprinter lint beschikbaar in allerlei kleuren zoals full color, zwart, wit, goud, zilver en scratch-off.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de verschillende printerlinten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze collega's vertellen je graag meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dascom YMCK lint tbv DC-7600 Retransferprinter 500 afdrukken
  Dascom YMCK lint tbv DC-7600 Retransferprinter 500 afdrukken YMCK printlint voor de Dascom DC-7600 Retransferprinter.De DC-7600 heeft beide pri ...
  €  €  € 135,00 € 163,35 € 135,00
 2. Dascom transferfilm tbv DC-7600 retransferprinter 500 afdrukken
  Dascom transferfilm tbv DC-7600 retransferprinter 500 afdrukken Transparant retransferfilm voor de Dascom DC-7600 retransferprinter. De DC-7600 he ...
  €  €  € 49,95 € 60,44 € 49,95
 3. Dascom YMCKK lint tbv DC-7600 Retransferprinter 400 afdrukken
  Dascom YMCKK lint tbv DC-7600 Retransferprinter 400 afdrukken YMCKK printlint voor de Dascom DC-7600 Retransferprinter.De DC-7600 heeft beide pr ...
  €  €  € 169,00 € 204,49 € 169,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Printerlinten in diverse kleuren

Printlint is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren zoals zwart, wit, rood en zilver. Naast monochrome linten zijn er ook full color linten. Deze zijn geschikt voor het printen van bijvoorbeeld pasfoto’s en plaatjes.

Welk printer lint heb ik nodig?

Er is een grote verscheidenheid full color linten voor allerlei verschillende toepassingen. Deze full color printlinten hebben panelen van verschillende kleuren. De panelen op de printlinten worden in hun naam aangegeven met letters. Hieronder staan de meest voorkomende panels:   

 • Y = geel panel

 • M = magenta panel

 • C = cyaan panel

 • K = zwart panel

 • O = overlay panel

Alle linten bevatten Y-, M- en C-panelen met extra panelen voor specifieke afdrukken. De meest gebruikte full color printer linten en waar ze voor gebruikt worden, vind je hieronder.

YMCK printlint

YMCK printerlint is een full color lint dat gebruikt wordt om afbeeldingen en zwarte tekst op één zijde van een pas af te drukken. Dit lint is alleen voor retransfer printers. Het is ideaal voor eenvoudige, enkelzijdige passen met een pasfoto en tekst zoals studentenkaarten en klantenkaarten.

YMCKO printlint

YMCKO printerlint is een full color lint met een overlay panel. Dit is verreweg het meest populaire printlint vanwege de veelzijdigheid. Met dit lint kun je afbeeldingen en zwarte tekst printen op één zijde van de pas. Daarnaast heeft YMCKO lint ook nog een doorzichtige coating om je passen extra bescherming te bieden tegen slijtage. Dit lint is perfect voor kaarten die lang mee moeten gaan en belangrijke informatie bevatten.

Half-panel YMCKO printlint

Een half-panel YMCKO lint is ideaal voor het printen van identificatiekaarten met een kleuren ID foto en zwarte tekst. Het lint is speciaal ontworpen om passen te printen die kleur nodig hebben op maar één helft van de pas en zwart over de gehele pas. Dit lint is dus geschikt als de ene helft van je pasontwerp full color is en de rest zwart of blanco. Dit lint is daarom ideaal om studentenkaarten en werknemerspassen te printen.

YMCKOK printlint

YMCKOK printerlint is een full color lint met zwart op de achterkant van de pas. Het is met dit lint mogelijk op de voorkant van de pas een afbeelding en tekst te printen en op de achterkant een zwarte tekst of barcode. Uitermate geschikt voor lidmaatschapskaarten, klantenkaarten, studentenkaarten, evenementpassen en tickets.

Printlint kopen of advies nodig?

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Printerlint voor de Zebra, Evolis, Fargo, Datacard en Magicard cardprinters of bijbehorende plastic passen bestel je eenvoudig online in onze webshop. Hierbij bieden we de keuze uit verschillende kleuren.

Wil je graag meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.

  Direct to card Retransfer
Kosten per afdruk €€
Kwaliteit kleurenafdruk ++ +++
Snelheid +++ ++
Randaflopend printen mogelijk Nee Ja