Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Labelprinters

Labelprinters van topkwaliteit

Dutch Card Printing (DCP) is leverancier van labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson en SATO. Met een brede keuze aan printers bieden we voor elke werkomgeving en uitdaging een passende oplossing. Daarnaast bieden we een maatwerk advies over de juiste keuze en vertellen we je alles over de mogelijkheden en toepassingen. Dus of je nou simpele etiketten wilt printen of slimme labels met barcode en RFID technologie, bij ons ben je aan het juiste adres.

labelprinters

 

Toepassingen van labelprinters

De mogelijkheden van labels zijn zeer breed, zeker met de moderne technologieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het tracken van producten tijdens het logistieke proces met RFID labels 
  • Het labelen van goederen en orders binnen het magazijn voor een soepele orderpicking 
  • Etiketten voor voedingswaren met informatie over ingrediënten, allergie-informatie en houdbaarheid 
  • Labels voor medicatie, samples of polsbandjes van patiënten 

Labels worden vooral veel gebruikt binnen de productie, logistiek, retail en healthcare, maar bieden natuurlijk ook daarbuiten volop mogelijkheden. Denk aan tickets voor events of ondersteuning voor toegangscontrolesystemen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

 

Online meekijken en uitleg over je labelprinter

Bij DCP bieden we een totaalservice voor je labelprinters die verder gaat dan enkel de verkoop. Wil je bijvoorbeeld graag dat we even meekijken bij het installeren en gebruiken van je labelprinter? Dan loggen we op afstand in en laten we je onder andere zien hoe de printersoftware werkt, hoe je Excel bestanden koppelt en barcodes programmeert. Zo kun je meteen aan de slag.

 

Installatie en training op locatie

Indien gewenst komen we ook graag langs om de labelprinter te installeren en/ of jou en je collega's te trainen in het gebruik ervan. Zo weet je zeker dat de labelprinter direct goed is ingesteld en dat iedereen die ermee gaat werken weet hoe het werkt. De training kan zowel op locatie als bij jou op ons kantoor.

 

De specialist voor al je labels en labelprinters

DCP heeft een ruime ervaring in zowel het bedrukken van plastic passen als het printen van labels. Hierdoor kennen we niet enkel alle mogelijkheden van labels en labelprinters, maar hebben we ook diepgaande kennis van de markt waarin jouw bedrijf opereert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk alle labelprinters of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

Als je op zoek gaat naar een labelprinter zijn er heel wat criteria waar je rekening mee moet houden. Een van die criteria is bijvoorbeeld de gebruikte printtechniek: de direct thermische techniek en de thermische transfer techniek. In dit blog leggen we je uit wat de verschillen zijn, zodat jij de beste keuze voor jouw organisatie kunt maken....

Lees verder

Sneller en nauwkeuriger werken met een labelprinter

De technologie achter labelprinters is de afgelopen jaren snel vooruit gegaan. Een label kan tegenwoordig door bijvoorbeeld RFID-integratie dan ook veel meer zijn dan een simpele sticker met wat productinformatie. In dit blog zetten we de belangrijkste zaken voor je op een rij....

Lees verder