• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Stickers op rol

 

Labels en etiketten worden zowel in het bedrijfsleven als door overheidsinstellingen veel ingezet. Blanco etiketten op rol geven je de vrijheid zelf labels te printen wanneer je ze nodig hebt. De labels kunnen onder andere worden gebruikt om verzendetiketten te printen of om een persoonlijke boodschap aan je relatiegeschenk toe te voegen, bijvoorbeeld in de vorm van een wijnetiket. Bij DCP bestel je blanco labels op rol, labelprinters en printerlinten direct en eenvoudig online. Hierbij kan je rekenen op uitstekende service en adviseren we je graag bij eventuele vragen.

Stickers op rolStickers op rol

Benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben keuze uit verschillende materialen, belijming en afmetingen. Bekijk hieronder de verschillende etiketten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 323

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 323

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Waarvoor kun je blanco etiketten op rol gebruiken?

 

Labels op rol bieden toepassingsmogelijkheden voor allerlei branches, zoals de gezondheidszorg, retail, productiesector en logistiek. De blanco etiketten kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld adresetiketten, wijnetiketten, verzendlabels of kofferlabels te printen. Daarnaast worden etiketten vaak gebruikt als promotiemateriaal. Je vindt bij ons blanco etiketten van verschillende merken, zoals Zebra, Sato en Epson

 

Tips bij het kiezen labels op rol?

Bij het aanschaffen van labels op rol zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder.

 

 • Kerndiameter

   

  Houd bij het kopen van een label of etiket op rol vooral rekening met de kerndiameter van de rol. De diameter van de kern waar de labels omheen gerold zitten verschilt namelijk per printer. Zo hebben industriële printers vaak labelrollen met een kerndiameter van 76mm. Desktop printers hebben daarentegen meestal een kern van 25mm.

 •  

 • Direct thermisch of thermisch transfer papier

   

  Er zijn twee verschillende typen papier: direct thermisch en thermisch transfer. Welk type label je nodig hebt is afhankelijk van het type printer dat je hebt. Direct thermische labels hebben een coating die reageert op warmte van de printkop. Thermisch transfer labels worden bedrukt door gebruik te maken van printlint.

 • Die-cut label of endless label

   

  Blanco labels en etiketten op rol zijn te verkrijgen als die-cut en als endless label. Die-cut labels zijn voorgestanste labels met een vast formaat. Een endless label is daarentegen een oneindig label. Als de labelprinter voorzien is van een guillotine snijder kan het label op elke gewenste grootte afgesneden worden en is een endless label dus geschikt. Wanneer dit niet het geval is zijn die-cut labels geschikter.


Printtechniek Printsnelheid Kleur Levensduur opdruk Gebruikskosten
Thermisch direct Snelst Zwart Korter
Thermisch transfer Sneller Zwart Langst €€
Inkjet Snel Full colour Gemiddeld €€€

Blanco stickers op rol bestellen of meer informatie?

 

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. Je kan bij ons ook etiketten bedrukken. Dan krijg je je eigen ontwerp scherp geprint op rol geleverd. En wil je blanco labels op rol bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Vraag prijs aan