• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Cardprinters & accessoires

Bij DCP vind je alles voor jouw cardprinter onder één dak. Bij de aanschaf van een cardprinter heb je altijd ook enkele accessoires nodig voor het printen van jouw ideale pas. Hieronder een overzicht van de benodigdheden:

  • Blanco of voorbedrukte pasjes

  • Cardprinter lint: DCP levert alle beschikbare, originele printerlinten voor Zebra, Evolis, Fargo, Datacard en Magicard.

  • Cardprinter software (Cardpresso)

  • Schoonmaakset

  • Eventueel overige accessoires zoals badgekoorden en prijskaarthouders

Weet je niet zeker welke cardprinter en accessoires het best bij je passen? Wij helpen je graag bij het kiezen van de cardprinter en accessoires die voldoen aan al je wensen en de juiste capaciteit leveren tegen de beste kwaliteit. Als specialisten kunnen wij je optimaal adviseren.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 300

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 300

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Direct-to-card of re-transfer printen?

Er zijn verschillende soorten printtechnieken: Direct-to-Card printen en Re-transfer printen. Het onderscheid tussen deze twee technieken is belangrijk bij de keuze van een pasjes printer. Onderstaand het verschil tussen de direct-to-card en re-transfer printtechniek:

  • Direct-to-card printen: Bij deze techniek print de printkop direct de afdruk van het afdruklint op de kaart. Deze techniek print pasjes van rand tot rand, waardoor je kleine witte lijnen aan de rand van de pas ziet. De direct-to-card techniek is zeer geschikt voor het printen van pasfoto’s, logo’s en NAW-gegevens. Populair vanwege de lage kosten per afdruk en de printsnelheid

  • Re-transfer printen: Bij deze techniek wordt de bedrukking via een hittewals randaflopend op de kaart gesmolten. Ideaal voor volvlak bedrukkingen, het printen van NAW-gegevens, logo’s en pasfoto’s. Ook zeer geschikt voor het bedrukken van slimme pasjes met een chip omdat je door de de re-transfer techniek minder tot geen last van oneffenheden hebt.

Installatie & ondersteuning voor jouw cardprinter

Het installeren van onze card printers is eenvoudig en snel geregeld. Loop je echter toch tegen zaken aan? Dan kijken we graag even met je mee door op afstand in te loggen op je computer. Zo loodsen we je vakkundig door de installatie heen, laten we zien hoe de design software werkt en hoe je plastic pasjes kunt coderen en/ of programmeren.

Ook trainen we jou en je collega’s graag op locatie en bieden we speciale servicecontracten waarmee we eventuele problemen snel en deskundig voor je oplossen.

Cardprinter en accessoires kopen of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze cardprinters en accessoires of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een cardprinter en accessoires kopen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Bekijk anders ook ons assortiment van labelprinters.