• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Toepassingen

Hoe ga jij je passen of labels gebruiken?

Labels, etiketten, stickers en (plastic) passen kun je op allerlei verschillende manieren inzetten voor jouw bedrijf of organisatie. Van adreslabels tot wijnetiket en van giftcard tot supporterskaart. Wij hebben een aantal toepassingen voor je op een rijtje gezet om je te informeren en te inspireren.

Ben jij op zoek naar een andere toepassing en wil je met ons overleggen wat er mogelijk is? We denken graag met je mee!

Voorbeeld pas

Voorbeeld pas


Etiketten, labels en stickers gebruik je bijvoorbeeld zo:

Naambadges 

Moeten jouw medewerkers of bezoekers zich kunnen identificeren? Dan is de plastic naambadge een must. Ook handig voor bijeenkomsten en evenementen trouwens.

Kofferlabels

Koffer- of bagagelabels nodig? Daarvoor kun je zowel plastic passen gebruiken als labels, al dan niet met barcode. In beide gevallen ideaal voor reisbureaus of vliegmaatschappijen.

Magazijnlabels

Productlabels zijn onmisbaar in elk magazijn. Voor real time inzicht in je voorraad, snelle order picking, track & trace en een soepel lopend logistiek proces.

Tickets

Tickets zet je in voor toegang tot evenementen, parkeergarages en andere locaties. Maar denk ook aan ticketsystemen in winkels. Naar wens uit te breiden met smart technieken.

Verzend- en adreslabels

Je logistieke proces efficiënt en soepel laten verlopen? Dat kan met de juiste adresstickers en verzendlabels. Door gebruik van RFID-techniek zijn je producten nog beter te volgen.

Voedseletiketten

Houdbaarheidsdatum, productiedatum, ingrediënten, allergenen … Je moet ze allemaal kwijt op houdbaar-heidsetiketten. Bij ons vind je de beste labels én printers voor horeca en retail.

Wijnetiketten

Met een goed ontwerp en het juiste materiaal laat je jouw fles wijn sprankelen. Of je die nu zelf verkoopt of weggeeft aan relaties. Wij drukken jouw etiketten, ook gepersonaliseerd.

Overig

Er zijn nog veel meer toepassingen voor etiketten denkbaar. Heb je een idee dat je hier niet tussen ziet staan? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. 


Plastic passen gebruik je bijvoorbeeld zo:

Ecopas

De ECOpas is ons milieuvriendelijke alternatief voor de plastic pas. Passen met het ECOpas-logo zijn composteerbaar, worden gerecycled of zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Entreepas

Een pas met RFID-chip is ideaal om toegang te geven tot bijvoorbeeld hotelkamers, events, backstageruimtes of parkeergarages. Wij kunnen ze bedrukken en voor je programmeren.

Evenementenpas

Voor elk evenement hebben wij een geschikte pas: in full-colour, met of zonder makkelijk scanbare RFID-chip of barcode. Zo krijgt elke bezoeker toegang tot precies de juiste plekken.

Identiteitsbewijs

In het kader van de veiligheid is het soms nodig dat werknemers zich kunnen identificeren. Wij drukken identiteitskaarten voor je, precies zoals je wilt, aan de hand van jouw database.

Klantenkaart

Creëer loyale klanten met een klantenkaart op creditcard formaat. Met het juiste ontwerp zorg je voor een professionele uitstraling. Een scanbare chip of barcode maakt de klantenpas helemaal af.

Ledenpas

Heeft jouw vereniging, sportclub of stichting aardig wat leden? Dan gun je ze natuurlijk een professionele ledenpas. Wij maken ze op maat, compleet met NAW-gegevens, lidnummers en barcode.

Spaarkaart

Klanten sparen graag voor extra’s. Zo genereer je meer omzet. Met een professionele spaarpas maak je het sparen nog aantrekkelijker. En wij helpen je bij het opzetten van het systeem.

Studentenpas

Toegangsdeuren openen, lockers ontgrendelen, betalen in de kantine … het kan allemaal met een en dezelfde studentenpas. Gedrukt en geprogrammeerd door ons. Jij levert de database aan, wij doen de rest.

Supporterskaart

De supporterskaart is het visitekaartje voor jouw sportclub. Fans betalen veel geld voor hun abonnement dus je wilt een professionele uitstraling. Denk dan eventueel ook aan het gebruik van smart technologie.

Toegangspas

Wij leveren toegangspassen op maat. In elke gewenste oplage, enkel- of dubbelzijdig bedrukt, al dan niet met barcode. En wil je het helemaal smart? Dan programmeren we ze met RFID-chip.

Toonbankkaart

Compact formaat, hygiënisch in gebruik en een professionele uitstraling: prijskaartjes voor in de toonbank hebben het allemaal. En met je eigen cardprinter print je ze heel gemakkelijk zelf.

Laadpassen

Om een elektrische auto te kunnen opladen bij een laadpaal heb je vaak een laadpas nodig. Wij bedrukken en personaliseren ze. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat ze veilig geprogrammeerd worden.

Overig

Er zijn nog veel meer toepassingen voor plastic passen denkbaar. Heb je een idee dat je hier niet tussen ziet staan? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij denken graag mee.