• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Badgehouders

Badgehouders zijn ideaal voor het herkennen van medewerkers van bedrijven en bezoekers van een event of beurs. Toegangspassen en werknemersbages kunnen zichtbaar gedragen worden door een badgehouder te combineren met een badgekoord, badgeclip of badgejojo. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en maakt een efficiënte en betrouwbare toegangscontrole mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of event? Bekijk hieronder de verschillende card houders of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze werknemers vertellen je graag meer.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 84

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 84

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het kiezen van de juiste badgehouder

Er zijn badgehouders en pas houders voor verschillende functies. Daarom is het bij het kiezen van een badge houder belangrijk om rekening te houden met de volgende dingen:

  • Als de badge zichtbaar gedragen wordt, kies dan voor een open of heldere badgehouder

  • De badgehouders zijn er in twee verschillende oriëntaties, verticaal en horizontaal 

  • Bevat de pas in de card houder een chip? Dan kan je kiezen voor een badgehouder die skimmen tegengaat. De pas in de card houder wordt dan nooit ongewenst uitgelezen 

  • Hou daarnaast rekening met de bevestiging aan bijvoorbeeld een badgekoord. Er zijn namelijk badgehouders met een riemgleuf en met clipgat 

Badgehouders kopen of advies nodig?

Kies dan voor de betrouwbare kwaliteit van DCP. Blanco badgehouders, bijbehorende pasjes, badgekoorden, badgeclips of badgejojo’s bestel je eenvoudig online in de webshop. Hierbij bieden we keuze uit verschillende kleuren, modellen en bevestigingsmogelijkheden.

Wil je graag meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.