• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

chips en technologie

 1. RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID biedt een wereld aan mogelijkheden om je plastic passen, labels, tags of stickers te verrijken met slimme functionaliteiten. In dit blog vertellen we meer over de belangrijkste aandachtspunten bij het programmeren van RFID en de keuzes voor de juiste label of pas en techniek.

  Lees meer...
 2. Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Een succesvol evenement valt of staat met de systemen die op de achtergrond hun werk doen. En of het nu gaat om betalingen, toegangscontrole, crowd management of logistieke zaken: elke schakel in de keten moet perfect werken. Een vaak relatief onbekend, maar essentieel onderdeel in deze keten zijn dragers zoals pasjes, keyfobs of tickets. In dit artikel lees je hoe je dit ketenonderdeel succesvol invult.

  Lees meer...
 3. Blik op 2018: meer service, printers en slimme (RFID) passen

  Blik op 2018: meer service, printers en slimme (RFID) passen

  Het einde van het jaar nadert in hoog tempo. Een mooi moment voor een korte terugblik, maar vooral ook voor een vooruitblik wat je komend jaar van ons mag verwachten. Lees je even mee?

  Lees meer...
 4. De meest gestelde vragen over RFID (kaarten)

  De meest gestelde vragen over RFID (kaarten)

  RFID is een term die je steeds vaker hoort. Deze techniek biedt dan ook een groot aantal toepassingen. Bij DCP krijgen we regelmatig vragen over RFID en de mogelijkheden hiervan. Daarom hebben we de meest gestelde vragen over RFID kaarten en de toepassingen in dit artikel verzameld.

  Lees meer...
 5. Van toegangspas naar waterdichte toegangscontrole

  Van toegangspas naar waterdichte toegangscontrole

  Toegangspassen zijn een essentieel onderdeel binnen het veiligheidsbeleid van je bedrijf. De keuze van de juiste pas bij de invoering van een toegangscontrolesysteem is dan ook iets om goed over na te denken. In dit artikel lees je meer over aandachtspunten bij de invoering van zo’n systeem.

  Lees meer...
 6. Verbeter de gebruikerservaring van je event met een slimme pas

  Verbeter de gebruikerservaring van je event met een slimme pas

  Plastic passen bieden volop mogelijkheden en voordelen, ook binnen de recreatie- en evenementenbranche. Steeds vaker zie je dan ook dat papieren tickets en contant geld plaats maken voor digitale betaalsystemen en chippassen.

  Lees meer...
 7. Weet jij wat een RFID pas voor jouw bedrijf kan betekenen?

  Weet jij wat een RFID pas voor jouw bedrijf kan betekenen?

  De RFID techniek ontwikkelt zich razendsnel en biedt volop interessante mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole en betaalsystemen. Maar wat is een RFID kaart, hoe werkt het en welke toepassingen biedt een RFID pas? Over dit en meer lees je meer in dit artikel.

  Lees meer...
 8. De plastic passen en cards trends voor 2015

  De plastic passen en cards trends voor 2015

  Ook binnen ons vakgebied hebben we te maken met trends en ontwikkelingen. En wij van Dutch Card Printing zijn natuurlijk altijd als één van de eersten op de hoogte van deze trends. Wilt u graag weten wat de laatste trends zijn op het gebied van plastic pasjes, cardprinters en de bijbehorende accessoires? Lees dan vooral dit blogartikel.

  Lees meer...
 9. Plastic passen met NFC-technologie

  Plastic passen met NFC-technologie

  Dankzij de vele nieuwe toepassingen van NFC, wordt de technologie bij een steeds groter publiek bekend. Ook komen er steeds meer smartphones die standaard NFC-ondersteuning bieden. Binnen enkele jaren zal het daardoor ook ongetwijfeld een populaire technologie voor mobiel betalen worden. De marketingmogelijkheden van deze NFC technologie zijn onbeperkt.

  Lees meer...

Artikelen 1-9 van 11

Pagina
Toon per pagina