• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

chips en technologie

 1. Nieuw bij DCP: slijtvast lasergraveren

  Nieuw bij DCP: slijtvast lasergraveren

  Wist je dat we sinds kort ook kunnen lasergraveren? Hiermee kunnen we keyfobs en plastic passen personaliseren. Personalisatie door middel van lasergraveren heeft als groot voordeel dat het niet gevoelig is voor slijtage. We zijn een van de weinige partijen in Nederland die deze techniek kunnen aanbieden.

  Lees meer...
 2. De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  In ons vorige blog bespraken we de aandachtspunten bij de keuze voor RFID-technologie. In dit blog kijken we naar het toepassen van RFID-chips in de praktijk en lichten we 3 verschillende praktijkvoorbeelden toe: RFID in veiligheidsblokken, bij sportevenementen en voor winkeliers.

  Lees meer...
 3. RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID biedt een wereld aan mogelijkheden om je plastic passen, labels, tags of stickers te verrijken met slimme functionaliteiten. In dit blog vertellen we meer over de belangrijkste aandachtspunten bij het programmeren van RFID en de keuzes voor de juiste label of pas en techniek.

  Lees meer...
 4. Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Een succesvol evenement valt of staat met de systemen die op de achtergrond hun werk doen. En of het nu gaat om betalingen, toegangscontrole, crowd management of logistieke zaken: elke schakel in de keten moet perfect werken. Een vaak relatief onbekend, maar essentieel onderdeel in deze keten zijn dragers zoals pasjes, keyfobs of tickets. In dit artikel lees je hoe je dit ketenonderdeel succesvol invult.

  Lees meer...
 5. Blik op 2018: meer service, printers en slimme (RFID) passen

  Blik op 2018: meer service, printers en slimme (RFID) passen

  Het einde van het jaar nadert in hoog tempo. Een mooi moment voor een korte terugblik, maar vooral ook voor een vooruitblik wat je komend jaar van ons mag verwachten. Lees je even mee?

  Lees meer...
 6. De meest gestelde vragen over RFID (kaarten)

  De meest gestelde vragen over RFID (kaarten)

  RFID is een term die je steeds vaker hoort. Deze techniek biedt dan ook een groot aantal toepassingen. Bij DCP krijgen we regelmatig vragen over RFID en de mogelijkheden hiervan. Daarom hebben we de meest gestelde vragen over RFID kaarten en de toepassingen in dit artikel verzameld.

  Lees meer...
 7. Van toegangspas naar waterdichte toegangscontrole

  Van toegangspas naar waterdichte toegangscontrole

  Toegangspassen zijn een essentieel onderdeel binnen het veiligheidsbeleid van je bedrijf. De keuze van de juiste pas bij de invoering van een toegangscontrolesysteem is dan ook iets om goed over na te denken. In dit artikel lees je meer over aandachtspunten bij de invoering van zo’n systeem.

  Lees meer...
 8. Verbeter de gebruikerservaring van je event met een slimme pas

  Verbeter de gebruikerservaring van je event met een slimme pas

  Plastic passen bieden volop mogelijkheden en voordelen, ook binnen de recreatie- en evenementenbranche. Steeds vaker zie je dan ook dat papieren tickets en contant geld plaats maken voor digitale betaalsystemen en chippassen.

  Lees meer...
 9. Weet jij wat een RFID pas voor jouw bedrijf kan betekenen?

  Weet jij wat een RFID pas voor jouw bedrijf kan betekenen?

  De RFID techniek ontwikkelt zich razendsnel en biedt volop interessante mogelijkheden op het gebied van toegangscontrole en betaalsystemen. Maar wat is een RFID kaart, hoe werkt het en welke toepassingen biedt een RFID pas? Over dit en meer lees je meer in dit artikel.

  Lees meer...

Producten 1-9 van 13

Pagina
Toon per pagina