• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Honeywell scanners

Of je nu en scanner zoekt voor de retail-, transport en logistiek-, productiesector of gezondheidszorg, Honeywell heeft voor elke omgeving en toepassing een slimme oplossing. Honeywell scanners zijn betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk. De Honeywell scanners staan bekend om het gebruiksgemak door het ergonomisch ontwerp en toepassingen die gemakkelijk en intuïtief gebruikt kunnen worden. DCP biedt een ruime keuze aan 1D/2D Honeywell scanners die voor verschillende toepassingen te gebruiken zijn. Zo koop je bij DCP General Duty-, Handheld-, Handsfree-, Healthcare-, In-Counter- Industrial-, en Pocket Scanners.

Wil jij een Honeywell scanner kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw barcode scanner direct online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. H mk5145 31a38 eu  honeywell eclipse 5145 barcodescanner
  Honeywell Eclipse 5145 barcodescanner De Honeywell Eclipse 5145 is een betaalbare barcode scanner voor vrijwel alle line ...
  €  €  € 72,50 € 87,73 € 72,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tips voor de aanschaf van een Honeywell scanner

Bij het aanschaffen van een Honeywell scanner zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder: het verschil tussen 1D en 2D scanners, RFID scanners versus reguliere barcode scanners en de overweging tussen bedrade en draadloze scanners.

1D of 2D scanner

 • Een 1D code, ook wel een lineaire code, is de bekendste streepjescode die je op bijna alle producten terug ziet. De code bestaat uit streepjes waarbij de dikte verhouding tussen de streepjes de code bepaalt. De scanner moet op de gehele barcode gericht worden voor scannen van de code. Een 1D code kan ook door een 2D scanner gescand worden maar niet andersom.
 • Een 2D streepjescode bestaat uit vrij grote vierkante pixels, hierbij is het niet nodig om de scanner op de volledige barcode te richten, dit maakt de 2D barcodescanner gebruiksvriendelijker. Naast 1D barcodes kan een 2D scanner ook QR-codes, Aztec-codes en Data Matrix-codes scannen.

RFID scanners versus Honeywell barcode scanner

RFID scanners werken met radiogolven om personen of objecten automatisch te identificeren. De RFID techniek is vooral bekend van detectiepoortjes in winkels, maar ook voor voorraadbeheer en toegangscontroles zijn RFID scanners ideaal. RFID zorgt voor een gemakkelijke draadloze gegevensoverdracht, waarbij gegevens snel worden uitgelezen. Je hoeft dus niet, zoals bij een barcode scanner, de scanner op de gehele barcode te richten.

Bedrade of draadloze Honeywell scanner kiezen?

Bedrade scannerDraadloze scanner
+ Goedkoop - Duurder dan de bedrade scanner
+ Accu hoeft niet opgeladen te worden - Accu opladen
- Beperkt bereik door kabel + Groot bereik
+ Perfect voor in winkels of supermarkten + Ideaal voor het checken van prijs of voorraad
+ Gemakkelijk in gebruik + Gemakkelijk in gebruik

Honeywell handscanner bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze barcodescanners of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een scanner bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.