• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Levertijden

Afhankelijk van de producten of diensten die je bij ons afneemt, verschilt de levertijd. Zo heb je blanco passen, cardprinters en labelprinters, wanneer je voor 15:00 uur bestelt, de volgende dag in huis. Voor bedrukte passen hebben we een levertijd van 8 tot 10 werkdagen. Wanneer het echter echt nodig is kunnen wij ook vaak leveren in 1 dag, zonder spoedtoeslag. Hieronder zie je een overzicht van de levertijden van de verschillende producten en diensten.

Levertijden van de verschillende producten en diensten

Bedrukte passen

In 8 tot 10 werkdagen na akkoord van de pdf en orderbevestiging ontvang je de bestelde passen. Dat is bij ons standaard. Je kunt ook een datum in onze productie vastleggen, dan wordt die dag gedrukt en heb je meer tijd voor het ontwerpen van de pas en het eventueel aanleveren van een (klanten)database.

Extern gedrukte passen

In overleg kunnen wij besluiten om de passen niet zelf in Groningen te drukken, maar bij onze partners in Europa of het Verre Oosten. Uiteraard is de levertijd dan langer. De levertermijn start vanaf het moment van akkoord pdf. Je kunt rekening houden met 15 tot 25 werkdagen (afhankelijk van de oplage). Extern gedrukte passen personaliseren wij altijd in Groningen. Je database gaat nooit de deur uit.

Blanco passen en cardprinters

Als je voor 15:00 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag. Dat geldt bijvoorbeeld voor cardprinters, blanco passen, linten en accessoires die op voorraad staan.

Cardverpakking in eigen ontwerp

Als je een cardverpakking wilt bestellen, leveren wij dat in 10 tot 20 werkdagen na akkoord pdf en orderbevestiging. Dat geldt voor de standaard varianten, die ook in de webshop worden verkocht.

Overig drukwerk (briefpapier, flyers, enveloppen enz.)

Als wij je passen ook naar je doelgroep mogen versturen, organiseren wij het benodigde drukwerk. Dat is meestal in 8 tot 10 werkdagen na akkoord pdf klaar.

Cardmailing en fulfilment

Als een card onderdeel is van een mailing, maken wij in overleg een projectplanning. Wij plannen altijd terug vanaf het moment dat jij de mailing wilt verzenden. In de projectplanning staan alle belangrijk aanlever- en besluitvormingmomenten. Hierdoor garanderen wij de afgesproken leverdatum.

Bedrukte pasjes in 1 dag

Normaal gesproken leveren wij bedrukte passen binnen 8 tot 10 werkdagen na ontvangst van je order. Maar soms gebeurt het dat je de planning niet goed in de gaten hebt gehouden of dat je op het laatste moment bedenkt dat je een plastic card wilt inzetten voor die ene mailing. Dan is het een fijn idee dat wij in 1 dag kunnen leveren als het echt nodig is. Natuurlijk hebben wij een planning waar we rekening mee moeten houden. Maar omdat we onze eigen drukkerij hebben, zijn we flexibel en kunnen we vaak wel iets regelen als er haast bij is.

Geen spoedtoeslagen

Levering in 1 dag – dat kost zeker wel wat extra? Nee, wij rekenen geen spoedtoeslagen, nooit. Als het mogelijk is om morgen te leveren, is het mogelijk. Punt. 

Portovoordelen

Profiteer van onze volumekorting

Dutch Card Printing heeft volume contracten met de postaanbieders en veel expertise op het gebied van postbezorging. Door dagelijks slim om te gaan met de manier van aanbieden en het samenvoegen van partijen, kunnen ook voordelen worden bereikt waarvan onze klant profiteert. Portokosten maken immers een groot deel uit van het budget voor mailpacks met plastic passen. Je kunt eenvoudig op deze kosten besparen. Neem gerust contact met ons op voor een scherpe calculatie.

Advies over matdatum

‘Matdatum’ is zo'n typisch vakterm. Wij bedoelen hiermee op welke dag je mailpack wordt bezorgd bij jouw klanten. Deze matdatum wordt ons uitgangspunt voor de gehele planning van de order. 72 uur of 24 uur bezorgtijd heeft veel invloed op de portokosten en heeft consequenties voor de productieplanning. Je krijgt van ons de uiterste datum, wanneer de drukbestanden en adresgegevens aangeleverd moeten worden. Dat betekent duidelijkheid en een transparante planning