• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Transport en logistiek

DCP helpt je jouw orders op de plek van bestemming te krijgen

Je adresstickers en verzendlabels zelf printen op je eigen labelprinter of laten printen door DCP? Wat je ook kiest, onze etiketten zorgen er altijd voor dat jij efficiënter kunt werken. Ze zijn geschikt voor alle bekende pakketdiensten en door RFID-techniek toe te voegen, kun je je producten nóg beter volgen. Zo krijg je je orders op de juiste bestemming.

Lees hieronder verder over:

Wil je direct horen wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of laat je terugbellen. 

Ja, neem contact met mij op

DCP en transport

Lees blog: Een labelprinter kopen? 5 praktische vragen én vergelijking printermerken


Professionele uitstraling

De adresstickers en zelfklevende verzendlabels van DCP zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een professionele uitstraling. Ze zijn geschikt voor alle bekende pakketdiensten zoals DHL, GLS, PostNL, UPS en DPD. Ook als je een labelprinter zoekt voor het printen van adresetiketten kun je bij DCP terecht. We bieden een brede keuze in labelprinters van de topmerken als Zebra, Epson en SATO. Daarmee print je labels in zwart-wit of full colour, met of zonder barcode en zelfs met ingebouwde RFID-chip.

Lees blog: Sneller en nauwkeuriger werken met een labelprinter

inpakken

transport

afleveren

Gebruik RFID-techniek voor nog meer controle

Door gebruik te maken van de RFID-techniek maak je van labels veel meer dan een simpele sticker met adresgegevens. Je pakket kan nu op elk gewenst moment en op afstand worden gescand, zodat jij continu inzicht hebt waar je pakketten zich bevinden. Ook je klanten kunnen met een track & trace code in de gaten houden wanneer ze hun order kunnen verwachten.Wat is RFID?

RFID staat voor Radio Frequency Identification en is een verzamelnaam voor technologieën die radiogolven gebruiken om personen of objecten automatisch te identificeren. In de meeste gevallen werkt deze identificatie via een unieke code op de RFID-chip die gekoppeld is aan een database. Via een antenne in de chip wordt informatie uitgewisseld met de RFID-lezer die in contact staat met de database. Zo weet het systeem binnen een milliseconde welke actie het moet ondernemen (toegang verschaffen, saldo afschrijven etc.).


transport


DCP helpt je op weg

DCP levert labels en labelprinters, maar ook scanners en readers om jouw geautomatiseerde logistieke proces te ondersteunen. De logistieke systemen zelf leveren we niet, maar we kennen wel de systeemleveranciers die je kunnen helpen jouw logistieke systemen te automatiseren. En we weten natuurlijk precies welke labels en apparatuur daar het beste bij passen.


Zebra ZT41043 labelprinter

Zebra ZT41043 labelprinter


Deze robuuste industriële printer van Zebra is ideaal voor magazijn, productie en distributie. De printer is volledig gericht op de specifieke behoeften van organisaties die in high-end volumes labels willen printen. Grote labels worden geprint met een ongelooflijke snelheid. Door de heldere grafische display is de printer gemakkelijk te bedienen en de volledig metalen behuizing maakt de printer geschikt voor een veeleisende omgeving. Dankzij het ingebouwde peel systeem kunnen de geprinte labels heel gemakkelijk een-voor-een verwerkt worden.

Direct bestellen


transport

Gebruik RFID ook voor toegangscontrole

Natuurlijk wil je niet dat er onbevoegden rondlopen in je magazijn of warehouse. Om je medewerkers en bezoekers precies de juiste autorisaties te verlenen is een toegangscontrole systeem dat gebruik maakt van RFID een prima oplossing. Daarmee bepaal je wie toegang krijgt tot welke zones in je bedrijf. Om die toegang te verlenen, kun je tags, druppels, keyfobs of plastic passen inzetten. Welke drager je ook kiest, ook hier helpt DCP je graag.

Lees blog: Van toegangspas naar waterdichte toegangscontrole

RFID toegangscontrole


Roland Gort

Kan DCP ook jouw logistieke proces versterken?

Roland heeft al veel bedrijven in de transport en logistiek verder geholpen. Hij denkt graag met je mee welke oplossingen jouw bedrijf kunnen versterken. Geheel vrijblijvend, ook al overtuigt hij je natuurlijk graag van de vele voordelen van DCP.

Neem contact op met RolandVerder lezen over andere branches