• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Zebra labels en etiketten

Zebra heeft wereldwijd een goede reputatie als het gaat om labelprinters en bijbehorende labels en linten. Daarom vind je bij DCP een uitgebreid aanbod van originele Zebra labels en etiketten. Verleng de levensduur van jouw printer en wees verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van de afdruk door gebruik te maken van labels die speciaal gemaakt zijn voor jouw labelprinter.

Logo Zebra Printer Repair Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de verschillende Zebra labels en etiketten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 172

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 172

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Tips bij de aanschaf van Zebra etiketten

 

Bij het aanschaffen van Zebra labels zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder.

 

 • Kerndiameter

   

  Houd bij het kopen van een label vooral rekening met de kerndiameter van de rol. De diameter van de kern waar de labels omheen gerold zitten verschilt namelijk per printer. Zo heb je Zebra printers met een kerndiameter van 25 mm of 76mm.

 •  

 • Model van de printer

   

  Per model labelprinter verschilt het wat voor labels geschikt zijn voor de printer. Bekijk in de productbeschrijving van het label voor welke printer het label geschikt is of filter links naast de producten op jouw model labelprinter zodat je zeker weet dat het label geschikt is voor jouw printer.

 •  

 • Die-cut label of endless label

   

  Zebra labels zijn te verkrijgen als die-cut en als endless label. Die-cut labels zijn voorgestanste labels met een vast formaat. Een endless label is daarentegen een oneindig label. Als de labelprinter voorzien is van een guillotine snijder kan het label op elke gewenste grootte afgesneden worden en is een endless label dus geschikt. Wanneer dit niet het geval is zijn die-cut labels geschikter.

 •  

 • Direct thermisch of thermisch transfer papier

   

  Welk type label je nodig hebt is afhankelijk van het type printer dat je hebt. Er zijn twee verschillende typen papier: direct thermisch en thermisch transfer. Direct thermische labels hebben een coating die reageert op warmte van de printkop. Thermisch transfer labels worden bedrukt door gebruik te maken van printlint.

 

Zebra labels kopen of meer informatie nodig?

 

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Bij DCP bestel je de Zebra labels direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Je kan ook Zebra etiketten laten drukken. Dan krijg je je eigen ontwerp scherp geprint en op rol geleverd. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.