• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Evenementen

DCP helpt je je bezoekers blij te maken

Natuurlijk wil je dat bezoekers positief terugkijken op jouw evenement. Lang in de rij staan en gedoe met betaalmuntjes dragen daar niet aan bij. Gelukkig kan het anders. Met gepersonaliseerde toegangspassen, polsbandjes en tickets met barcode of RFID-chip worden je bezoekers niet alleen direct geregistreerd en toegelaten, je kunt ze ook inzetten als betaalsysteem.

Lees hieronder verder over:

Wil je direct horen wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of laat je terugbellen. 

Ja, neem contact met mij op

DCP en evenementen

Lees blog: Verbeter de gebruikerservaring van je event met een slimme pas


Eén oplossing voor toegangscontrole, registratie en betalingen

In de recreatie- en evenementenbranche zie je steeds vaker dat papieren tickets en contant geld plaats maken voor digitale betaalsystemen, chippassen en labels. En niet voor niets, want zowel voor bezoekers als voor jou als organisator biedt het volop voordelen. Zo kunnen ze tegelijkertijd worden ingezet voor betalingen, toegangssystemen én registratie.

Wij voorzien passen of labels van een barcode of RFID-chip, zodat de toegangscontrole lekker snel verloopt. Je ziet direct wie toegang mag krijgen en vooral ook wie je niet wil toelaten in je bedrijf, de beurs of tentoonstelling. Dit komt de doorstroming én gebruikerservaring zeker ten goede. Denk maar eens aan een sportevenement. Waar deelnemers voorheen lang in de rij moesten staan om een stempel te halen, hoeven ze nu alleen nog maar langs een registratiepunt te lopen om geregistreerd te worden. Bekijk hier onze carprinters of labelprinters.

Lees blog: Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

DCP op festivals

DCP en hardloopevenementen


De plastic pas als betaalmiddel

Voor bezoekers van jouw evenement is betalen via een plastic pas erg handig. Geen gedoe met los geld, ze kunnen de kaart van tevoren al opladen met een bepaald saldo (ze hoeven dus niet in de rij te staan) en ze kunnen achteraf het overgebleven bedrag eenvoudig online terugvragen. Zaken die bijdragen aan een positievere ervaring. Maar ook voor jou als organisator biedt een RFID-chippas als betaalmiddel veel voordelen.Wat is RFID?

RFID staat voor Radio Frequency Identification en is een verzamelnaam voor technologieën die radiogolven gebruiken om personen of objecten automatisch te identificeren. In de meeste gevallen werkt deze identificatie via een unieke code op de RFID-chip die gekoppeld is aan een database. Via een antenne in de chip wordt informatie uitgewisseld met de RFID-lezer die in contact staat met de database. Zo weet het systeem binnen een milliseconde welke actie het moet ondernemen (toegang verschaffen, saldo afschrijven etc.).De voordelen van RFID-chippas als betaalmiddel

  • Veilig, kleine kans op fraude
  • Minder omzetverlies door personeel die ‘een vriendendienst’ verlenen
  • Real time inzicht in de omzet en voorraad
  • Snellere doorstroming aan de kassa’s
  • Direct inzicht welk bedrag een exploitant krijgt
  • Minder personeel nodig aan kassa’s wanneer kaarten bij terminals worden opgeladen


Expobadge

Product uitgelicht: ExpoBadges

ExpoBadges van Epson. Deze papieren badges vouw je na het printen dubbel en plak je vast, zodat een stevige badge ontstaat. Standaard voorzien van gaten voor de bevestiging van bijvoorbeeld een lanyard of andere badge accessoires. En in kleur! Deze diamondlabels zijn leverbaar in diverse afmetingen en geschikt voor de Epson TM-C3500.

BestellenDCP maakt van jouw evenement een feestje

Je kunt DCP inschakelen om alle labels of badges voor jou te ontwerpen, te drukken en te programmeren. Wij leveren in elke gewenste oplage, volledig gepersonaliseerd en toegespitst op jouw event. Wil je tijdens het evenement zelf kunnen beschikken over een printer? Ook daarvoor kun je in onze webshop terecht.

Liever eerst eens uitproberen? Huur dan een label- of cardprinter bij DCP! Je kunt dan de hele dag gebruikmaken van de beste printer, inclusief hostess. Ideaal om zelf te ervaren hoe makkelijk onze printers werken en hoe je bezoekers erop reageren. Maar natuurlijk ook heel handig als evenementen organiseren niet je dagelijkse praktijk is, maar een eenmalige gebeurtenis.

Zebra ZC10L cardprinter

Boost je event met de grootste cardprinter van Zebra

Speciaal ontworpen voor de hospitality- en evenementenbranche. De ZC10L-printer van Zebra is de enige cardprinter die in full colour passen kan bedrukken van 140 x 88 mm. Van rand tot rand, haarscherp en rijk van kleur. Hiermee kun je je eigen, groot-formaat badges bedrukken voor jouw evenement. Maak ter plekke de toegangspassen voor je congres, concert of festival. Geen gedoe met van tevoren uitzoeken wie welk soort toegangspas moet krijgen, maar gewoon bij binnenkomst de juiste pas voor je gasten uit de printer laten rollen. Op maat gemaakt, in full colour, van hoge kwaliteit en direct klaar.

Download de productwijzer


Lars Kiewiet

Kan DCP ook jouw evenement versterken?

Lars heeft al veel klanten in de evenementenbranche verder geholpen. Hij denkt graag met je mee welke oplossingen jouw organisatie kunnen versterken. Geheel vrijblijvend, ook al overtuigt hij je natuurlijk graag van de vele voordelen van DCP.

Neem contact op met LarsVerder lezen over andere branches