Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Gezondheidszorg

Voor een professionele, duurzame uitstraling in de gezondheidszorg zijn de plastic pasjes van Dutch Card Printing (DCP) zeer geschikt. Op het gebied van naambadges, patiëntenpassen of toegangskaarten voor de parkeergarage ben je bij DCP aan het juiste adres. Onze speciale MIFARE® kaarten bijvoorbeeld hebben een geheugen en contactpunten voor de antenne, waardoor ze eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden als toegangspas. Er zijn veel varianten van en ook deze kaarten zijn te personaliseren.

Wij bieden je de mogelijkheid om de pasjes, op afroep, door ons te laten drukken, of zelf aan de slag te gaan met een eigen cardprinter. Bij mutaties, nieuwe patiënten of medewerkers, kun je dan eenvoudig nieuwe pasjes drukken. Zeker op de lange termijn is dit een aantrekkelijke investering.

 

bhv pas

 

Cardprinters

DCP heeft een ruim aanbod cardprinters direct uit voorraad leverbaar. Printers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarmee je je pasjes kunt voorzien van variabele gegevens. Druk je meer dan 500 pasjes per jaar? Dan kun je de pasjes door DCP laten voordrukken met onze offset drukkwaliteit, en deze vervolgens nog personaliseren met bijvoorbeeld NAW-gegevens en een pasfoto.

De cardprinter leveren wij met 50 blanco testpasjes, lint, een schoonmaaksetje en design software om zelf je pasjes te ontwerpen. Je kunt er direct mee aan de slag. De software is zeer gebruiksvriendelijk en wij maken gratis een template. Indien gewenst loggen wij in op jouw computer en leggen wij stap voor stap uit hoe het programma werkt. Het is ook mogelijk ons de cardprinter te laten installeren en jou en je collega’s te trainen met het programma. Je bent er zo van verzekerd dat de cardprinter precies zo functioneert, zoals je het had bedoeld.

 

Vraag prijs aan

 

Badgehouders

DCP heeft ook een ruim aanbod aan badge-accessoires zoals badgehouders, lanyards en jojo's. Accessoires speciaal voor de gezondheidszorg waarbij veiligheid en kwaliteit van groot belang is. Zo leveren wij lanyards die losbreken wanneer er teveel spanning op de lanyard staat en je daarna eenvoudig weer vastklikt. Onze badgehouders worden niet broos en breekbaar na korte tijd, maar gaan lang mee. En we leveren anti-bacteriële accessoires.

 

Alle zorgen uit handen

DCP is je betrouwbare partner die je alle zorgen uit handen kan nemen. Het ontwerp van bijvoorbeeld patiëntenpassen of een medicijnenkaart kunnen wij voor je verzorgen. Onze designers gaan graag aan de slag voor een gepersonaliseerd ontwerp. Wil je de pasjes wel zelf ontwerpen maar niet zelf drukken? Ook dat is mogelijk. In plaats van een cardprinter aan te schaffen, kun je de pasjes ook door DCP laten drukken. Wij herdrukken zo vaak als je wilt, dit doen we snel en vakkundig, binnen 5 werkdagen en voor een scherpe prijs. Het ontwerp kun je met het door ons geleverde sjabloon eenvoudig aanleveren.

 

Meer informatie over onze voordelen

Snel, flexibel, innovatief, met vele jaren ervaring en altijd een optimaal resultaat. Laat je ook overtuigen door de vele voordelen van DCP. Vraag online een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies.

 

Giftcards Sacha Shoes

“Ik ben zeer te spreken over de professionele samenwerking en de mate van specialisatie van Dutch Card Printing op het gebied van pasjes.”...

Lees verder

Vriendenpas Museum Boijmans Van Beuningen

“Ik ben verantwoordelijk voor de vrienden van het museum. De communicatie met onze vrienden moest echt professioneler. De passen van Dutch Card Printing hebben ons hiermee heel goed geholpen.”...

Lees verder

Extra omzet voor Schuitemaker Vis met compleet giftcardsysteem

Onze giftcardsystemen zijn erg interessant voor horeca en winkels. Want wat is er nu makkelijker dan een cadeaukaart die je kunt gebruiken zoals een pinpas, gewoon met de terminal die toch al op je toonbank staat? Niet zo vreemd dus dat ook Schuitemaker Vis bij DCP aanklopte. Bekijk de case....

Lees verder

Geen zorgen met DCP als leverancier

Logistieke processen zijn niet meer voor te stellen zonder digitalisering. Als producent wil je op elk moment precies weten wat je op voorraad hebt. Wanneer palletproducent PKF/Post een aantal jaar geleden besluit het logistieke proces volledig te automatiseren, vragen ze DCP om de hardware te leveren. Bekijk de case......

Lees verder