• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Gezondheidszorg

DCP helpt je veilig en hygiënisch te werken

Wie heeft toegang tot welke afdeling? Wie mag de gegevens van welke patiënt of cliënt inzien? Hoeveel medicijnen zijn er nog op voorraad? In de zorg zijn naambadges, patiënten polsbandjes, zorgpassen, toegangskaarten voor de parkeergarage en etiketten onmisbaar. Wij vertellen je graag hoe je ze optimaal inzet. Hygiënisch waar dat moet en helemaal in lijn met de AVG.

Lees hieronder verder over:

Wil je direct horen wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of laat je terugbellen. 

Ja, neem contact met mij op

DCP en gezondheidszorg

Ontdek hoe de zorgmedewerkers Liberein nu voor iedereen herkenbaar zijn, dankzij persoonlijke badges

Een waterdicht toegangscontrole systeem

Zeker in de zorg is het belangrijk dat de toegangscontrole strak geregeld is . Je moet er niet aan denken dat onbevoegden op plekken kunnen komen waar ze niets te zoeken hebben. Het systeem moet het dus mogelijk maken om verschillende zones te definiëren: een publiek toegankelijke zone, een voor medewerkers toegankelijke zone en een zone voor medewerkers met een specifieke autorisatie. Voor een waterdicht toegangscontrole systeem heb je een programmeerbare ‘drager’ nodig die gebruikers de juiste toegang kan verschaffen.

Lees blog: Van toegangspas naar waterdichte toegangscontrole

Wij programmeren en bedrukken jouw plastic passen en badges

DCP levert zowel programmeerbare passen en badges als keyfobs en druppels. Zelf zijn we erg enthousiast over de plastic passen, omdat je die niet alleen kunt programmeren, maar ze ook kunt bedrukken. Denk aan je logo, persoonlijke gegevens en/of een pasfoto. Ook een barcode of QR-code is mogelijk. Onze speciale MIFARE® kaarten kunnen eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden als toegangspas. Wij ontwerpen je medewerkersbadges en patiëntenpassen graag voor je en bieden je de mogelijkheid om de pasjes op afroep door ons te laten drukken. Dit doen we snel en vakkundig, binnen 5 werkdagen en voor een scherpe prijs.

zorgpasjes

Wil je de pasjes liever zelf drukken? Kies dan voor een eigen badgeprinter. In onze webshop vind je een ruime keuze aan cardprinters, direct uit voorraad leverbaar. Kijk er ook eens als je op zoek bent naar badge-accessoires, zoals badgehouders, badgekoorden en jojo’s. We hebben in ons assortiment ook accessoires die speciaal voor de gezondheidszorg zijn gemaakt: antibacterieel en van hoge kwaliteit. Deze badgehouders worden niet broos en breekbaar na korte tijd, maar gaan extra lang mee.


badge

Waarom zou je je eigen badgeprinter aanschaffen?

Bij mutaties, nieuwe patiënten of medewerkers kun je met een eigen cardprinter eenvoudig nieuwe pasjes drukken. Zeker op de lange termijn is dit een aantrekkelijke investering. Print je meer dan 500 pasjes per jaar? Dan kun je de pasjes door DCP laten voordrukken met onze offset drukkwaliteit. Zo komt jouw huisstijl nog mooier uit. Het personaliseren doe je vervolgens zelf, door met de cardprinter NAW-gegevens en bijvoorbeeld een pasfoto te printen op de pasjes.

Zelf printen, dat is zeker ingewikkeld?

Dat valt reuze mee. Met de design software die je van ons bij de cardprinter krijgt, kun je direct aan de slag. De software is zeer gebruiksvriendelijk en wij maken gratis een template voor je. Indien gewenst, loggen wij in op jouw computer en leggen we stap voor stap uit hoe het programma werkt. Het is ook mogelijk ons de cardprinter te laten installeren en jou en je collega’s te trainen.De vele toepassingen van labels in de gezondheidszorg

Naast de voordelen van plastic passen, hebben ook labels en etiketten allerlei toepassingen in de gezondheidszorg. Door het toevoegen van RFID-techniek, waarmee de labels op kleine en grotere afstand gescand kunnen worden, ontstaan er nog veel meer mogelijkheden.

Bijvoorbeeld:

  • etiketten voor voedingswaren met (allergie) informatie over ingrediënten en houdbaarheid
  • medicijnen, informatie en voorraadbeheer
  • polsbandjes voor patiënten
  • labels op apparatuur, zodat altijd bekend is waar die zich bevindt

labelprinter

polsband scannen

in het lab


Bij DCP bieden we enkel de beste labelprinters van topmerken zoals Zebra, Epson, Sato en Godex. Stuk voor stuk merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast complete labelprinters bieden we ook alle gewenste accessoires zoals blanco of voorbedrukte labels, printerlint, cartridges, software en natuurlijk de (hand)scanners die je nodig hebt om informatie op de labels uit te lezen.

Zebra ZD510-HC labelprinter

Zebra polsbandprinter voor de zorg

Speciaal ontworpen voor de gezondheidszorg is de ZD510-HC polsbandprinter van Zebra. Met de easy-to-load cartridges is het printen van polsbandjes zo gepiept. De printer detecteert automatisch de grootte en het type polsband en kalibreert de printer voor een optimale print kwaliteit en minder verspilling. De cartridges zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten.

Direct bestellen


Lars Kiewiet

Kan DCP ook jouw zorgorganisatie versterken?

Lars heeft al veel klanten in de gezondheidszorg verder geholpen. Hij denkt graag met je mee welke oplossingen jouw zorgorganisatie kunnen versterken. Geheel vrijblijvend, ook al overtuigt hij je natuurlijk graag van de vele voordelen van DCP.

Neem contact op met LarsVerder lezen over andere branches