• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Passen laten bedrukken

Wil je plastic passen laten bedrukken, met je eigen logo of ontwerp? Dan ben je bij Dutch Card Printing (DCP) aan het juiste adres. Jij levert je logo of ontwerp aan en wij drukken dat op plastic passen. Heb je nog geen ontwerp? Wij kunnen in dat geval ook de pasjes ontwerpen. Plastic passen zijn ideaal voor diverse doeleinden zoals cadeaukaarten, ledenpassen, bezoekersbadges en entreekaarten.

✅ Perfecte kwaliteit dankzij waterloos offset drukken
✅ Oplages van 1 tot 100.000+ passen
✅ Van standaard kaarten tot chipkaarten en smartcards
✅ Levertijd 5-8 werkdagen

Prijs aanvragen


Meer over passen bedrukken

Levertijden

Afhankelijk van de producten of diensten die je bij ons afn ...

Lees verder

Aanleveren bestanden

Voor het aanleveren van bestanden heeft DCP een aantal rich ...

Lees verder

Waterloos offset drukken

Voor veel mensen is een plastic pas een vanzelfsprekendh ...

Lees verder

Zilver metallic magneetstrip
PVC 0,76 mm zilver-zilver HiCo magneetstrip
HiCo magneetstrip Kleur: zilver metallic Materiaal: PVC Dikte: 0,76mm Verpakt per 500 stuks ... Lees verder
€ 0,18

Pvc passen maken & bedrukken - hoe werkt het?

Het aanvraagproces voor pasjes bedrukken bij DCP is erg gemakkelijk. Vraag een prijs aan en binnen 24 uur ontvang je van ons een reactie. Bij akkoord plaats je vervolgens de order en stuur je het ontwerp voor de plastic pas op, of wij maken het ontwerp voor je. Na een bevestiging en akkoord ontvang je binnen 5-8 dagen de gedrukte plastic passen.

Uniek drukproces in Nederland

Voor veel mensen is een plastic pas een vanzelfsprekendheid. Toch gaan er allerlei technieken schuil achter het maken en bedrukken van plastic kaarten. Plastic passen bedrukken we bij DCP via het procédé van waterloos offset. De offset drukpersen van DCP zijn uniek in Nederland. De belangrijkste voordelen van deze techniek zijn een snelle levertijd, een grote kleurkracht, betere droging en betere detaillering.

Toevoegingen aan plastic passen

Naast het toevoegen van een ontwerp aan plastic kaartjes zijn er allerlei unieke aspecten die we kunnen meenemen, zoals barcodes (zichtbaar of onzichtbaar), RFID, stans- of sleufgat, magneetstrip, reliëf, handtekeningveld, naw-gegevens, spotvernis of geurinkt. Door onze eigen drukkerij zijn we flexibel, en kunnen we gebruik maken van vele technieken in 1 plastic kaart.

Plastic passen: zo zetten andere bedrijven het in

Veel bedrijven maken al gebruik van de pvc passen van DCP. Zoals de plastic toonbankkaartjes van Gildeslager Gelsema, de ledenpas voor supporters van het Zaanse molenerfgoed, de abonnementspassen voor Zwembad de Blinkerd en de giftcards voor Sascha Shoes. Plastic pasjes zijn dus voor vele branches en organisaties een echte aanvulllng. Bekijk hier alle ervaringen van onze klanten!

Plastic pasjes bedrukken of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies voor het bedrukken van jouw plastic pasjes? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. Of koop direct blanco passen in onze webshop.

Vraag prijs aan