• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Werkwijze

Prijs aanvragen

Wanneer je bij ons een prijs aanvraagt, maken wij binnen 24 uur een offerte. Onze offertes zijn transparant. Je zult niet verrast worden door kosten die achteraf nog op de factuur staan. Het kan zijn dat we je bellen of mailen om je offertewensen helemaal duidelijk te krijgen. Uiteraard sturen wij op verzoek voorbeeldpassen naar je toe als jij onze drukkwaliteit wilt beoordelen.

stappen

Prijs aanvragen

Bedrukte passen bestellen

Wanneer je akkoord bent met onze offerte en de order wilt plaatsen, ontvangen wij je drukklaar bestand (meestal PDF of een AI of PSD bestand). Wij maken een opdrachtbevestiging en ter controle ontvang jij een heldere pdf proef en de opdrachtbevestiging. Hierin staat precies vermeld wat je besteld hebt en wanneer je de passen en eventuele overige producten ontvangt. De order is ondertussen opgenomen in onze productieplanning. Het enige waar wij nog op wachten is een akkoord op de pdf proef en (bij een eerste order) de betaling.


voorbeeld controle pdf

Voorbeeld van een pdf proef

Doordat wij de meeste passen zelf drukken en erg flexibel zijn, beginnen wij meestal direct na je akkoord. Daarom zijn onze levertijden zo kort.

Aanleveren database

Wanneer de passen gepersonaliseerd moeten worden, ontvangen wij een Excel database met de gegevens. Jij geeft aan waar de gegevens moeten staan, in welk lettertype en -grootte en welke kleur (meestal zwart of wit). Ter controle ontvang je een pdf proef van de bedrukte pas met de personalisatiegegevens. 

Verzending van de order

Wij verzenden je order met GLS. Op de dag van verzenden ontvang je een e-mail dat de order verstuurd is met een track-and-trace link. Je kunt precies volgen waar je pakketje is. Ook als wij orders neutraal naar jouw klant moeten sturen, ontvang jij deze link. Hiermee kun je je klant informeren over de status van de order.