• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Starterspakketten klantenkaarten

Wil jij snel aan de slag met het maken van je eigen klantenkaarten? Dat kan met deze handige en complete starterspakketten. Hiermee haal je alles in huis om direct te beginnen: een betrouwbare cardprinter, inclusief full colour printlint, 100 blanco passen en de juiste software. Je hoeft alleen nog maar te beslissen. Ga je voor enkelzijdig of dubbelzijdig, met of zonder RFID? Voeg extra opties toe, om het pakket helemaal op maat te maken. Ook ideaal trouwens voor het printen van cadeaukaarten, toonbankpasjes of alles wat op creditcardformaat past.

Bestel nu en maak jouw klanten blij!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van een eigen cardprinter

Met je eigen cardprinter maak je klantenkaarten in een handomdraai. Direct aan de balie, klaar terwijl je klant wacht. Zo maak je direct een goede indruk op je klant. Helemaal als je een mooi ontwerp maakt dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf. Door te kiezen voor een starterspakket weet je zeker dat je een compleet pakket in huis haalt, waarmee je direct aan de slag kunt.

Hoe werkt dat nou, zo’n klantenkaart?

Misschien wil je meteen aan de slag met het ontwerpen, programmeren en printen van je eigen klantenkaart. Als je eerst nog wat meer wilt weten over het opzetten van zo’n systeem, raden we je aan om een kijkje te nemen op onze speciale klantenkaartpagina:

Maak je klanten fan!

Waarom zou je kiezen voor een starterspakket van DCP?

Wij verzorgen de complete loyaliteits- en cadeaukaartsystemen voor heel wat bedrijven. Daardoor weten we precies wat je nodig hebt om zelf zo’n systeem op te zetten. Zo kunnen we de ideale starterspakketten voor je samenstellen.

Het installeren van onze cardprinters is eenvoudig en snel geregeld. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen we je natuurlijk gewoon een handje. Je mag ons altijd bellen. Geen probleem.

Neem contact op met DCP