• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

TopDutch Labels

TopDutch Labels is het eigen merk van DCP uit Groningen. TopDutch verwijst naar het Noorden van Nederland. De Top van Nederland. We zijn trots dat DCP al meer dan 18 jaar in Groningen is gevestigd. TopDutch verwijst natuurlijk ook naar top kwaliteit.

TopDutch labels logo

De kleuren van de Groningse vlag Rood, Groen en Blauw komen terug in het logo. De drie kleuren staan voor de methode waarmee wordt geprint. Elke printmethode vraagt specifieke labels:

  • Rood = thermisch transfer labels. Printen met een lint op het materiaal (1 kleur)
  • Groen = thermisch direct labels. Printen direct op het materiaal (alleen zwart)
  • Blauw = inkjet labels. Printen met alle kleuren van de regenboog op het materiaal

Dankzij deze kleurcodes kan jij geen verkeerde labels bestellen. Eenmaal een blauw label voor inkjet, dan kan jij alle labels met blauwe code uitzoeken.

Het symbool in het midden met de 3 Groningse kleuren zijn vlakken met verschillende afmetingen. Net als labels. Elke labeltoepassing heeft eigen kenmerken. Zoals de breedte of lengte van het label, het soort materiaal, de printmethode en de lijmlaag. Wij vinden het leuk om dit allemaal voor je uit te zoeken, zodat jouw label perfect past bij jouw toepassing.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 97

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 97

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Functie TopDutch labels en etiketten

DCP waakt over de topkwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met alle soorten labels en labelprinters. Wij werken samen met label producenten in binnen- en buitenland. We onderhandelen over prijs- en leveringsvoorwaarden. We stellen eisen aan het materiaal met betrekking tot de impact op het milieu. Samen met onze producenten zoeken wij voortudrend naar de de beste labelmaterialen tegen de beste prijs en levercondities voor de printer die jij hebt. Of het nu gaat over kunststof of papier materiaal is, glanzend, mat of zelfs transparant. Voor elke toepassing is materiaal beschikbaar.

Voordeel van TopDutch

Als jij labels koopt van het merk TopDutch Label dan is het voorwerk al gedaan. Dat doen wij namelijk. Elke dag opnieuw. Je kunt dus met recht erop vertrouwen dat het merk TopDutch labels staat voor kwaliteit en maatwerk. Dat scheelt je tijd en de garantie dat jouw proces niet stil komt te staan door verkeerde of slechte labels. Daarbij kunnen wij ook voor jouw voorraad aanleggen, zodat jij nooit zonder komt te zitten.

Blanco labels op rol bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. Je kan ook onze TopDutch labels drukken. Dan krijg je je eigen ontwerp scherp geprint op rol geleverd. En wil je blanco labels op rol bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Vraag prijs aan