• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Datalogic

Datalogic heeft een brede collectie aan readers en scanners. De Datalogic scanners zijn ideaal voor in de retail-, productie- en logistieke sector, bijvoorbeeld voor het beheren van jouw voorraad. Met de Datalogic barcode scanners en mobiele computers minimaliseer je fouten en maximaliseer je de efficiëntie en productiviteit. Datalogic levert hoge kwaliteit scanners en past de scanners voortdurend aan om zo goed mogelijk aan de eisen van de consument te voldoen. DCP biedt een uitgebreide keuze aan 1D/2D Datalogic scanners, uitgevoerd in verschillende modellen en geschikt voor verschillende omgevingen en condities.

Wil jij een Datalogic scanner kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw barcode scanner direct online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. D qw2120 bkk1   datalogic quickscan i lite qw2100 barcodescanner
    Datalogic QuickScan I Lite QW2100 barcodescanner zwart De Datalogic Quickscan Lite is een scanner voor lineaire barcodes. Deze sca...
    € 75,00 € 90,75
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tips voor de aanschaf van een Datalogic scanner

Bij het aanschaffen van een Datalogic scanner zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder: het verschil tussen 1D en 2D scanners, RFID scanners versus reguliere barcode scanners en de overweging tussen bedrade en draadloze scanners.

1D of 2D scanner

Een 1D code, ook wel een lineaire code, is de bekendste streepjescode die je op bijna alle producten terug ziet. De code bestaat uit streepjes waarbij de dikte verhouding tussen de streepjes de code bepaalt. De scanner moet op de gehele barcode gericht worden voor scannen van de code. Een 1D code kan ook door een 2D scanner gescand worden maar niet andersom.

Een 2D streepjescode bestaat uit vrij grote vierkante pixels, hierbij is het niet nodig om de scanner op de volledige barcode te richten, dit maakt de 2D barcodescanner gebruiksvriendelijker. Naast 1D barcodes kan een 2D scanner ook QR-codes, Aztec-codes en Data Matrix-codes scannen.

RFID scanners versus reguliere barcode scanners

RFID scanners werken met radiogolven om personen of objecten automatisch te identificeren. De RFID techniek is vooral bekend van detectiepoortjes in winkels, maar ook voor voorraadbeheer en toegangscontroles zijn RFID scanners ideaal. RFID zorgt voor een gemakkelijke draadloze gegevensoverdracht, waarbij gegevens snel worden uitgelezen. Je hoeft dus niet, zoals bij een barcode scanner, de scanner op de gehele barcode te richten.

Bedrade of draadloze scanner

Bedrade Scanner

Draadloze scanner

+ Goedkoop - Duurder dan de bedrade scanner
+ Accu hoeft niet opgeladen te worden - Accu opladen
- Beperkt bereik door kabel + Groot bereik
+ Perfect voor in winkels of supermarkten + Ideaal voor het checken van prijs of voorraad. 
+ Gemakkelijk in gebruik + Gemakkelijk in gebruik

Datalogic scanner bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze barcodescanners of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een scanner bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.