• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. Terrasje pakken met DCP

  Terrasje pakken met DCP

  Na maanden coronasluiting kunnen we nu weer een terrasje pakken. Fijn voor ons, nog fijner voor jou als horeca ondernemer. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw klanten zo eenvoudig mogelijk hun bestelling kunnen doorgeven, met zo min mogelijk direct klantcontact én hygiënisch? Een kassaleverancier bedacht een slimme oplossing en vroeg DCP om een steentje bij te dragen.

  Lees meer...
 2. Etiketten bestellen? Dan moet je deze 7 vragen kunnen beantwoorden!

  Etiketten bestellen? Dan moet je deze 7 vragen kunnen beantwoorden!

  Etiketten zijn er in allerlei soorten en maten. Hoe kies je nu de juiste? Natuurlijk bepaal je eerst welk formaat etiket je nodig hebt. Daarna moet je bepalen welk materiaal en welk type belijming voor jou de beste keuze is en over hoe je de etiketten wilt bedrukken. Er is altijd een etiket dat bij jou past. Wij helpen je graag te bepalen welk etiket dat is. De volgende vragen helpen je alvast op weg.

  Lees meer...
 3. Onze 7 populairste producten en diensten in coronatijd

  Onze 7 populairste producten en diensten in coronatijd

  Ook in coronatijd draaien onze drukkerij en webshop 'gewoon' door, maar we werken zo veel mogelijk vanuit huis. Niet alleen onze manier van werken is anders, ook de vragen die we krijgen veranderen. In deze blog vertellen we je wat bij DCP de 7 meest gevraagde producten en diensten van dit moment zijn. Misschien zie je iets waarmee ook jouw organisatie geholpen is?

  Lees meer...
 4. Scherpe portotarieven, ook voor buitenland

  Scherpe portotarieven, ook voor buitenland

  DCP heeft volumecontracten met de postbezorgers. Omdat veel klanten gebruik maken van onze portoservice, krijgen wij maximale omzetkortingen. En dat is goed nieuws, want ook jij kunt profiteren van onze volumekorting. Lees er meer over in deze blog, inclusief een update over het verzenden van mailpacks naar het buitenland. 

  Lees meer...
 5. Nieuw bij DCP: slijtvast lasergraveren

  Nieuw bij DCP: slijtvast lasergraveren

  Wist je dat we sinds kort ook kunnen lasergraveren? Hiermee kunnen we keyfobs en plastic passen personaliseren. Personalisatie door middel van lasergraveren heeft als groot voordeel dat het niet gevoelig is voor slijtage. We zijn een van de weinige partijen in Nederland die deze techniek kunnen aanbieden.

  Lees meer...
 6. Meer focus met de ‘Voer uit & Vergeet-methode’

  Meer focus met de ‘Voer uit & Vergeet-methode’

  Kwaliteit staat bij DCP hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, kijken we continu kritisch naar onze processen. Een van de methodes die we hierbij gebruiken is de ‘Voer uit & Vergeet-methode’. Heb je hier nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen; we hebben het zelf bedacht. In deze blog vertellen we je hoe de VV-methode werkt. 

  Lees meer...
 7. Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Vandaag nemen we je mee in de wereld van personalisatie. Passen, labels en etiketten lenen zich uitstekend voor personalisatie. Van een polsband met een volledig persoonlijk ontwerp tot maatwerk koffer- en bagagelabels en van een plastic pas met foto tot een gepersonaliseerd wijnetiket. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van personalisatie!

  Lees meer...
 8. Trends in de markt voor 2020

  Trends in de markt voor 2020

  De markt van de labels, passen en etiketten is volop in beweging. Voor een optimale voorbereiding op 2020 zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje. Van milieuvriendelijke oplossingen tot de revival van de QR-code.

  Lees meer...
 9. Hoe creëer je een succesvolle direct mail?

  Hoe creëer je een succesvolle direct mail?

  Voordat een direct mail bij de ontvanger op de mat ligt, is er al een heel proces aan vooraf gegaan. Van het actualiseren van de database tot het versturen per post. Maar wat zijn nu de voorwaarden voor het succes van een direct mail? We zetten in deze blog de 4 belangrijkste op een rijtje. Ook delen we een direct mail voorbeeld van een van onze klanten. 

  Lees meer...

Producten 1-9 van 93

Pagina
Toon per pagina