• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. 9 marketing en innovatie trends voor 2019

  9 marketing en innovatie trends voor 2019

  Benieuwd wat je het komende jaar te wachten staat op (online) marketing gebied? Geef je kennis dan in een paar minuten een update en lees in dit artikel de belangrijkste marketing- en innovatietrends voor komend jaar.

  Lees meer...
 2. Op naar de feestdagen: giftcards, gepersonaliseerde etiketten en meer

  Op naar de feestdagen: giftcards, gepersonaliseerde etiketten en meer

  De feestdagen zijn voor de meeste bedrijven een extra drukke periode. Maar wij zijn drukker! Benieuwd waar we onze klanten juist in deze periode extra mee ondersteunen? In deze blog geven we je een kijkje in onze keuken.

  Lees meer...
 3. Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

  Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

  Je hebt het waarschijnlijk al ergens voorbij zien komen: het lage btw-tarief gaat vanaf 1 januari 2019 omhoog van 6% naar 9%. Dit heeft gevolgen voor de prijzen van goederen en diensten en je financiële administratie. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en hoe je hier als ondernemer toch nog van kan profiteren.

  Lees meer...
 4. Nieuwe trend: plastic prijskaartjes printen

  Nieuwe trend: plastic prijskaartjes printen

  Is het je opgevallen dat steeds meer slagers, bakkers en andere verswinkels gebruikmaken van kant-en-klaar gedrukte prijskaartjes? De kaartjes formaat bankpas veroveren de toonbank en dat is niet zo gek: ze zijn superhandig, hygiënisch in gebruik en ze zien er ook nog eens heel professioneel uit.

  Lees meer...
 5. 6 tips voor de retail om de (online) omzet te verhogen

  6 tips voor de retail om de (online) omzet te verhogen

  Als retailer ben je altijd op zoek naar manieren om je omzet te verhogen. Een flinke uitdaging, want de concurrentie is moordend en de consument steeds veeleisender. Wij helpen je op weg met zes tips om de omzet van jouw winkel of merk te verhogen.

  Lees meer...
 6. Let op: btw-afdracht cadeaukaarten verandert per 1 januari 2019!

  Let op: btw-afdracht cadeaukaarten verandert per 1 januari 2019!

  Per 1 januari 2019 verandert de regelgeving rondom cadeaukaarten en wijzigt het moment van btw afdracht. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en wat de impact is voor jouw giftcards.

  Lees meer...
 7. Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

  Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

  Als je op zoek gaat naar een labelprinter zijn er heel wat criteria waar je rekening mee moet houden. Een van die criteria is bijvoorbeeld de gebruikte printtechniek: de direct thermische techniek en de thermische transfer techniek. In dit blog leggen we je uit wat de verschillen zijn, zodat jij de beste keuze voor jouw organisatie kunt maken.

  Lees meer...

Artikelen 1-7 van 70

Toon per pagina