• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Huren of kopen? Onderhoud zelf doen of uitbesteden? Het zijn slechts enkele zaken waar je over na moet denken bij de keuze voor een cardprinter. Om het je makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste afwegingen voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer...
 2. Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Vandaag kondigt Epson vier nieuwe ColorWorks-labelprinters aan, de ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae en CW-C6500Pe.

  Lees meer...
 3. De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  In ons vorige blog bespraken we de aandachtspunten bij de keuze voor RFID-technologie. In dit blog kijken we naar het toepassen van RFID-chips in de praktijk en lichten we 3 verschillende praktijkvoorbeelden toe: RFID in veiligheidsblokken, bij sportevenementen en voor winkeliers.

  Lees meer...
 4. RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID biedt een wereld aan mogelijkheden om je plastic passen, labels, tags of stickers te verrijken met slimme functionaliteiten. In dit blog vertellen we meer over de belangrijkste aandachtspunten bij het programmeren van RFID en de keuzes voor de juiste label of pas en techniek.

  Lees meer...
 5. Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Met de extreme hitte van de afgelopen week vers in het geheugen, is klimaatverandering een actueler thema dan ooit. Ook als bedrijf ontkom je er niet aan om kritisch te kijken naar hoe duurzaam je eigenlijk werkt. Bij DCP doen we dat ook. En dat is nog best ingewikkeld als je bedenkt dat de plastic pas nog steeds een van onze populairste producten is. Plastic dus. Oeps. Hoe gaan we dat uitleggen?

  Lees meer...
 6. Maak kennis met de Eclipse Mini

  Maak kennis met de Eclipse Mini

  We zetten een nieuwe machine in de collectie van DCP graag in de spotlights: de Eclipse Mini snijmachine. De Eclipse Mini is ontworpen voor het snijden van etiketten in alle gewenste vormen, met een mogelijkheid om direct te lamineren. We vertellen je in deze blog alles over de mogelijkheden van deze machine.

  Lees meer...
 7. Het verschil tussen labels en etiketten (én tips voor de juiste keuze!)

  Het verschil tussen labels en etiketten (én tips voor de juiste keuze!)

  Labels, etiketten, stickers... Het zijn termen die gaandeweg vast bij je zijn blijven plakken. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? En waarvoor gebruik je ze? Tijd om wat duidelijkheid te creëren én voor 7 tips waarmee jij het beste soort label kiest.

  Lees meer...
 8. Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Badges zijn breed inzetbare middelen om je toegangscontrole, identificatie of (event) branding te versoepelen. Flexibiliteit op zakformaat dus, die je ook nog eens eenvoudig zelf kunt maken. Benieuwd hoe? In dit artikel geven we je de belangrijkste aandachtspunten en handige tips bij badges maken.

  Lees meer...
 9. Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Een succesvol evenement valt of staat met de systemen die op de achtergrond hun werk doen. En of het nu gaat om betalingen, toegangscontrole, crowd management of logistieke zaken: elke schakel in de keten moet perfect werken. Een vaak relatief onbekend, maar essentieel onderdeel in deze keten zijn dragers zoals pasjes, keyfobs of tickets. In dit artikel lees je hoe je dit ketenonderdeel succesvol invult.

  Lees meer...

Artikelen 1-9 van 84

Pagina
Toon per pagina