• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. Zo trots als een pauw

  Zo trots als een pauw

  Het is een goede gewoonte bij DCP om de inwerkperiode van een nieuwe medewerker af te sluiten met een presentatie. We vinden het waardevol om te leren van de frisse blik van nieuwe mensen. Wat doen we goed? Waar kan het beter? Kasper van Dijk versterkt sinds september ons verkoopteam. Ook hij mocht ons vertellen wat hem is opgevallen die eerste weken. 

  Lees meer...
 2. Nu verkrijgbaar: nieuwe Epson ColorWorks on-demand labelprinters

  Nu verkrijgbaar: nieuwe Epson ColorWorks on-demand labelprinters

  Vanaf deze zomer zijn ze verkrijgbaar in onze webshop: 4 nieuwe on-demand labelprinters van Epson. Met deze printers maak je full colour etiketten in allerlei vormen en formaten, volledig op maat voor jouw bedrijf. Ideaal ook om op te nemen in een productielijn. In deze blog laten we je zien wat deze printers allemaal in huis hebben en wat de verschillen zijn tussen de 4 modellen.

  Lees meer...
 3. Back to school! Van collegekaart tot multifunctionele pas

  Back to school! Van collegekaart tot multifunctionele pas

  De scholen zijn weer begonnen. De afgelopen tijd hebben wij weer heel wat gepersonaliseerde collegekaarten en leerlingpassen gedrukt. We merken dat scholen steeds vaker vragen om de collegekaart of leerlingpas te combineren met andere systemen in de school. Het kan een hele uitdaging zijn om de verschillende systemen goed op elkaar af te stemmen. Daarom bekijken we in deze blog hoe je van een ID-kaart een multifunctionele, slimme pas kunt maken. 

  Lees meer...
 4. Hoe een pasje misschien wel je leven kan redden

  Hoe een pasje misschien wel je leven kan redden

  Een standaard plastic pasje is nog geen 86 bij 54 mm groot, zo klein als een creditcard. Toch kan het levens redden. Bijvoorbeeld voor de zesjarige Anna Belia die een ernstige allergie heeft. Wij maakten voor haar een allergiepasje dat ze altijd bij zich kan dragen. Daar staat op waar ze allergisch voor is en hoe mensen haar kunnen helpen als ze toch een allergische reactie heeft.

  Lees meer...
 5. ‘Say cheese’ – nog nauwkeuriger lasergraveren dankzij extra camera

  ‘Say cheese’ – nog nauwkeuriger lasergraveren dankzij extra camera

  Onze nieuwe lasergraveermachine was al ideaal om keyfobs en plastic passen slijtvast te personaliseren. Door de machine uit te breiden met een camera kunnen we hem nu ook gebruiken om heel precieze vormen uit plaatmateriaal te snijden. Zo zijn er nog meer combinaties van toepassingen mogelijk. We lichten er een paar toe in dit nieuwe blog.

  Lees meer...
 6. Cadeaubonnen van meer dan 50 euro niet meer geldig, of toch wel?

  Cadeaubonnen van meer dan 50 euro niet meer geldig, of toch wel?

  Vorige maand was het volop in het nieuws: "Iets online kopen met een cadeaubon van meer dan 50 euro kan niet meer". Er is inderdaad iets veranderd in de wet- en regelgeving. Maar er zijn gelukkig ook wat uitzonderingen op de nieuwe regel. Hoe zit het nu precies? DCP zocht het voor je uit en maakte er een duidelijk stroomschema bij.

  Lees meer...
 7. Terrasje pakken met DCP

  Terrasje pakken met DCP

  Na maanden coronasluiting kunnen we nu weer een terrasje pakken. Fijn voor ons, nog fijner voor jou als horeca ondernemer. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw klanten zo eenvoudig mogelijk hun bestelling kunnen doorgeven, met zo min mogelijk direct klantcontact én hygiënisch? Een kassaleverancier bedacht een slimme oplossing en vroeg DCP om een steentje bij te dragen.

  Lees meer...
 8. Etiketten bestellen? Dan moet je deze 7 vragen kunnen beantwoorden!

  Etiketten bestellen? Dan moet je deze 7 vragen kunnen beantwoorden!

  Etiketten zijn er in allerlei soorten en maten. Hoe kies je nu de juiste? Natuurlijk bepaal je eerst welk formaat etiket je nodig hebt. Daarna moet je bepalen welk materiaal en welk type belijming voor jou de beste keuze is en over hoe je de etiketten wilt bedrukken. Er is altijd een etiket dat bij jou past. Wij helpen je graag te bepalen welk etiket dat is. De volgende vragen helpen je alvast op weg.

  Lees meer...
 9. Onze 7 populairste producten en diensten in coronatijd

  Onze 7 populairste producten en diensten in coronatijd

  Ook in coronatijd draaien onze drukkerij en webshop 'gewoon' door, maar we werken zo veel mogelijk vanuit huis. Niet alleen onze manier van werken is anders, ook de vragen die we krijgen veranderen. In deze blog vertellen we je wat bij DCP de 7 meest gevraagde producten en diensten van dit moment zijn. Misschien zie je iets waarmee ook jouw organisatie geholpen is?

  Lees meer...

Producten 1-9 van 99

Pagina
Toon per pagina