• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. Scherpe portotarieven, ook voor buitenland

  Scherpe portotarieven, ook voor buitenland

  DCP heeft volumecontracten met de postbezorgers. Omdat veel klanten gebruik maken van onze portoservice, krijgen wij maximale omzetkortingen. En dat is goed nieuws, want ook jij kunt profiteren van onze volumekorting. Lees er meer over in deze blog, inclusief een update over het verzenden van mailpacks naar het buitenland. 

  Lees meer...
 2. Nieuw bij DCP: slijtvast lasergraveren

  Nieuw bij DCP: slijtvast lasergraveren

  Wist je dat we sinds kort ook kunnen lasergraveren? Hiermee kunnen we keyfobs en plastic passen personaliseren. Personalisatie door middel van lasergraveren heeft als groot voordeel dat het niet gevoelig is voor slijtage. We zijn een van de weinige partijen in Nederland die deze techniek kunnen aanbieden.

  Lees meer...
 3. Meer focus met de ‘Voer uit & Vergeet-methode’

  Meer focus met de ‘Voer uit & Vergeet-methode’

  Kwaliteit staat bij DCP hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, kijken we continu kritisch naar onze processen. Een van de methodes die we hierbij gebruiken is de ‘Voer uit & Vergeet-methode’. Heb je hier nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen; we hebben het zelf bedacht. In deze blog vertellen we je hoe de VV-methode werkt. 

  Lees meer...
 4. Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Vandaag nemen we je mee in de wereld van personalisatie. Passen, labels en etiketten lenen zich uitstekend voor personalisatie. Van een polsband met een volledig persoonlijk ontwerp tot maatwerk koffer- en bagagelabels en van een plastic pas met foto tot een gepersonaliseerd wijnetiket. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van personalisatie!

  Lees meer...
 5. Trends in de markt voor 2020

  Trends in de markt voor 2020

  De markt van de labels, passen en etiketten is volop in beweging. Voor een optimale voorbereiding op 2020 zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje. Van milieuvriendelijke oplossingen tot de revival van de QR-code.

  Lees meer...
 6. Hoe creëer je een succesvolle direct mail?

  Hoe creëer je een succesvolle direct mail?

  Voordat een direct mail bij de ontvanger op de mat ligt, is er al een heel proces aan vooraf gegaan. Van het actualiseren van de database tot het versturen per post. Maar wat zijn nu de voorwaarden voor het succes van een direct mail? We zetten in deze blog de 4 belangrijkste op een rijtje. Ook delen we een direct mail voorbeeld van een van onze klanten. 

  Lees meer...
 7. Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Huren of kopen? Onderhoud zelf doen of uitbesteden? Het zijn slechts enkele zaken waar je over na moet denken bij de keuze voor een cardprinter. Om het je makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste afwegingen voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer...
 8. Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Vandaag kondigt Epson vier nieuwe ColorWorks-labelprinters aan, de ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae en CW-C6500Pe.

  Lees meer...
 9. De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  In ons vorige blog bespraken we de aandachtspunten bij de keuze voor RFID-technologie. In dit blog kijken we naar het toepassen van RFID-chips in de praktijk en lichten we 3 verschillende praktijkvoorbeelden toe: RFID in veiligheidsblokken, bij sportevenementen en voor winkeliers.

  Lees meer...

Producten 1-9 van 90

Pagina
Toon per pagina