• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Badges zijn breed inzetbare middelen om je toegangscontrole, identificatie of (event) branding te versoepelen. Flexibiliteit op zakformaat dus, die je ook nog eens eenvoudig zelf kunt maken. Benieuwd hoe? In dit artikel geven we je de belangrijkste aandachtspunten en handige tips bij badges maken.

  Lees meer...
 2. Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Een succesvol evenement valt of staat met de systemen die op de achtergrond hun werk doen. En of het nu gaat om betalingen, toegangscontrole, crowd management of logistieke zaken: elke schakel in de keten moet perfect werken. Een vaak relatief onbekend, maar essentieel onderdeel in deze keten zijn dragers zoals pasjes, keyfobs of tickets. In dit artikel lees je hoe je dit ketenonderdeel succesvol invult.

  Lees meer...
 3. Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

  Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

  Cadeaukaarten en giftcards zijn niet meer weg te denken uit het retail landschap en bieden zowel consumenten als ondernemers diverse interessante voordelen. Ook iets voor jouw bedrijf? In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van giftcards, de aandachtspunten bij het starten met een cadeaukaartsysteem en wat cadeaukaarten jou opleveren.

  Lees meer...
 4. Een labelprinter kopen? 5 praktische vragen én vergelijking printermerken

  Een labelprinter kopen? 5 praktische vragen én vergelijking printermerken

  Ben je op zoek naar een nieuwe labelprinter voor jouw bedrijf, maar zie je door de bomen het bos niet meer? In dit artikel zetten we een aantal praktische vragen op een rij en vergelijken we de topmerken Zebra, Epson, Sato en Godex.

  Lees meer...
 5. Onze nieuwe website waarin jij als klant centraal staat

  Onze nieuwe website waarin jij als klant centraal staat

  Het is je wellicht al opgevallen: de nieuwe DCP-website is live! De nieuwe website maakt jouw zoektocht naar de juiste oplossing of informatie nog gemakkelijker. Benieuwd? In deze blog lees je er meer over.

  Lees meer...
 6. Ook bij DCP: moderne bidprentjes op plastic pas

  Ook bij DCP: moderne bidprentjes op plastic pas

  Bidprentjes en DCP. Het is misschien een combinatie die je niet snel zou verwachten. Maar ook bidprentjes gaan met de tijd mee. Het is namelijk mogelijk om een gedachtenisprentje op een plastic pasje te laten drukken! We vertellen je in deze blog alles over de voordelen en onze service.

  Lees meer...
 7. 9 marketing en innovatie trends voor 2019

  9 marketing en innovatie trends voor 2019

  Benieuwd wat je het komende jaar te wachten staat op (online) marketing gebied? Geef je kennis dan in een paar minuten een update en lees in dit artikel de belangrijkste marketing- en innovatietrends voor komend jaar.

  Lees meer...

Artikelen 1-7 van 77

Pagina
Toon per pagina