• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. Meer focus met de ‘Voer uit & Vergeet-methode’

  Meer focus met de ‘Voer uit & Vergeet-methode’

  Kwaliteit staat bij DCP hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, kijken we continu kritisch naar onze processen. Een van de methodes die we hierbij gebruiken is de ‘Voer uit & Vergeet-methode’. Heb je hier nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen; we hebben het zelf bedacht. In deze blog vertellen we je hoe de VV-methode werkt. 

  Lees meer...
 2. Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Vandaag nemen we je mee in de wereld van personalisatie. Passen, labels en etiketten lenen zich uitstekend voor personalisatie. Van een polsband met een volledig persoonlijk ontwerp tot maatwerk koffer- en bagagelabels en van een plastic pas met foto tot een gepersonaliseerd wijnetiket. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van personalisatie!

  Lees meer...
 3. Trends in de markt voor 2020

  Trends in de markt voor 2020

  De markt van de labels, passen en etiketten is volop in beweging. Voor een optimale voorbereiding op 2020 zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje. Van milieuvriendelijke oplossingen tot de revival van de QR-code.

  Lees meer...
 4. Hoe creëer je een succesvolle direct mail?

  Hoe creëer je een succesvolle direct mail?

  Voordat een direct mail bij de ontvanger op de mat ligt, is er al een heel proces aan vooraf gegaan. Van het actualiseren van de database tot het versturen per post. Maar wat zijn nu de voorwaarden voor het succes van een direct mail? We zetten in deze blog de 4 belangrijkste op een rijtje. Ook delen we een direct mail voorbeeld van een van onze klanten. 

  Lees meer...
 5. Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Huren of kopen? Onderhoud zelf doen of uitbesteden? Het zijn slechts enkele zaken waar je over na moet denken bij de keuze voor een cardprinter. Om het je makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste afwegingen voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer...
 6. Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Vandaag kondigt Epson vier nieuwe ColorWorks-labelprinters aan, de ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae en CW-C6500Pe.

  Lees meer...
 7. De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  De meerwaarde van RFID: voorbeelden uit de praktijk

  In ons vorige blog bespraken we de aandachtspunten bij de keuze voor RFID-technologie. In dit blog kijken we naar het toepassen van RFID-chips in de praktijk en lichten we 3 verschillende praktijkvoorbeelden toe: RFID in veiligheidsblokken, bij sportevenementen en voor winkeliers.

  Lees meer...
 8. RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID biedt een wereld aan mogelijkheden om je plastic passen, labels, tags of stickers te verrijken met slimme functionaliteiten. In dit blog vertellen we meer over de belangrijkste aandachtspunten bij het programmeren van RFID en de keuzes voor de juiste label of pas en techniek.

  Lees meer...
 9. Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Met de extreme hitte van de afgelopen week vers in het geheugen, is klimaatverandering een actueler thema dan ooit. Ook als bedrijf ontkom je er niet aan om kritisch te kijken naar hoe duurzaam je eigenlijk werkt. Bij DCP doen we dat ook. En dat is nog best ingewikkeld als je bedenkt dat de plastic pas nog steeds een van onze populairste producten is. Plastic dus. Oeps. Hoe gaan we dat uitleggen?

  Lees meer...
 10. Maak kennis met de Eclipse Mini

  Maak kennis met de Eclipse Mini

  We zetten een nieuwe machine in de collectie van DCP graag in de spotlights: de Eclipse Mini snijmachine. De Eclipse Mini is ontworpen voor het snijden van etiketten in alle gewenste vormen, met een mogelijkheid om direct te lamineren. We vertellen je in deze blog alles over de mogelijkheden van deze machine.

  Lees meer...

Producten 1-10 van 88

Pagina
Toon per pagina