• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Blog

 1. RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID programmeren – waar moet je op letten?

  RFID biedt een wereld aan mogelijkheden om je plastic passen, labels, tags of stickers te verrijken met slimme functionaliteiten. In dit blog vertellen we meer over de belangrijkste aandachtspunten bij het programmeren van RFID en de keuzes voor de juiste label of pas en techniek.

  Lees meer...
 2. Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Plastic pasjes duurzaam? Het is maar net hoe je het bekijkt

  Met de extreme hitte van de afgelopen week vers in het geheugen, is klimaatverandering een actueler thema dan ooit. Ook als bedrijf ontkom je er niet aan om kritisch te kijken naar hoe duurzaam je eigenlijk werkt. Bij DCP doen we dat ook. En dat is nog best ingewikkeld als je bedenkt dat de plastic pas nog steeds een van onze populairste producten is. Plastic dus. Oeps. Hoe gaan we dat uitleggen?

  Lees meer...
 3. Maak kennis met de Eclipse Mini

  Maak kennis met de Eclipse Mini

  We zetten een nieuwe machine in de collectie van DCP graag in de spotlights: de Eclipse Mini snijmachine. De Eclipse Mini is ontworpen voor het snijden van etiketten in alle gewenste vormen, met een mogelijkheid om direct te lamineren. We vertellen je in deze blog alles over de mogelijkheden van deze machine.

  Lees meer...
 4. Het verschil tussen labels en etiketten (én tips voor de juiste keuze!)

  Het verschil tussen labels en etiketten (én tips voor de juiste keuze!)

  Labels, etiketten, stickers... Het zijn termen die gaandeweg vast bij je zijn blijven plakken. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? En waarvoor gebruik je ze? Tijd om wat duidelijkheid te creëren én voor 7 tips waarmee jij het beste soort label kiest.

  Lees meer...
 5. Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Badges zijn breed inzetbare middelen om je toegangscontrole, identificatie of (event) branding te versoepelen. Flexibiliteit op zakformaat dus, die je ook nog eens eenvoudig zelf kunt maken. Benieuwd hoe? In dit artikel geven we je de belangrijkste aandachtspunten en handige tips bij badges maken.

  Lees meer...
 6. Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Van toegang tot betaling - de onmisbare rol van dragers zoals pasjes en badges

  Een succesvol evenement valt of staat met de systemen die op de achtergrond hun werk doen. En of het nu gaat om betalingen, toegangscontrole, crowd management of logistieke zaken: elke schakel in de keten moet perfect werken. Een vaak relatief onbekend, maar essentieel onderdeel in deze keten zijn dragers zoals pasjes, keyfobs of tickets. In dit artikel lees je hoe je dit ketenonderdeel succesvol invult.

  Lees meer...
 7. Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

  Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

  Cadeaukaarten en giftcards zijn niet meer weg te denken uit het retail landschap en bieden zowel consumenten als ondernemers diverse interessante voordelen. Ook iets voor jouw bedrijf? In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van giftcards, de aandachtspunten bij het starten met een cadeaukaartsysteem en wat cadeaukaarten jou opleveren.

  Lees meer...
 8. Een labelprinter kopen? 5 praktische vragen én vergelijking printermerken

  Een labelprinter kopen? 5 praktische vragen én vergelijking printermerken

  Ben je op zoek naar een nieuwe labelprinter voor jouw bedrijf, maar zie je door de bomen het bos niet meer? In dit artikel zetten we een aantal praktische vragen op een rij en vergelijken we de topmerken Zebra, Epson, Sato en Godex.

  Lees meer...

Artikelen 1-8 van 81

Pagina
Toon per pagina