• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Levering in 1 dag mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Handheld computers

Handheld computers kunnen niet alleen barcodes en QR-codes scannen, maar bieden ook de mogelijkheid om zelf informatie in te voeren, via het ingebouwde toetsenbord en/of touchscreen. Het zijn dus draagbare computers in handig zakformaat. Dankzij een internetverbinding via wifi en/of het mobiele netwerk zijn ze uitermate geschikt voor het invoeren van orders of het scannen van data en deze direct in het systeem verwerken. De handheld kan ook heel handig zijn om direct hulp te bieden aan klanten op de werkvloer, bijvoorbeeld voor het doen van een prijscheck.

Dus wil jij een Handheld computer kopen? Bekijk dan ons assortiment hieronder en bestel jouw scanner of reader direct online. Wil je eerst wat meer weten over de verschillende typen scanners en readers? Lees dan onze uitgebreide informatie die je kunt vinden onder het productenoverzicht.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handheld computer, handterminal of toch PDA?

Een handheld computer wordt ook wel handterminal, handcomputer of PDA genoemd. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het registreren van data en het uitvoeren van logistieke processen. Handheld computers zijn ideaal voor magazijnomgevingen. In combinatie met de juiste software houd je je voorraad altijd volledig up-to-date met elke barcode die je scant. Ga je een handcomputer aanschaffen? Denk dan goed na in welke omstandigheden de handterminal z’n werk moet doen. Werk je bijvoorbeeld in een industriële omgeving? Dan is het belangrijk dat de behuizing tegen een stootje kan en niet direct kapot is als die een keertje valt. Ook bescherming tegen vocht, stof en temperatuurswisselingen kan belangrijk zijn.

 

Contact

Wil je meer informatie over handheld computers of persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een handheld computer kopen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Vraag prijs aan