• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Cadeaukaart verpakkingen

Met de juiste giftcardverpakkingen kun je een persoonlijke boodschap nog beter laten overkomen bij klanten, prospects, medewerkers en relaties. Een bedankje voor de fijne samenwerking, een felicitatie met een jubileum of een ludieke actie om een toekomstige samenwerking te bewerkstelligen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een onvergetelijk cadeau is.

Interesse? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden en laat jouw cadeaukaart verpakking maken door DCP.

Daarom verpakkingen van DCP

 • Verpakkingen met je eigen ontwerpen
 • Hulp bij het opzetten van een cadeaukaartsysteem
 • Cadeaukaarten ook bij ons bedrukt
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bijenkorf biedt unieke giftcards met eigen foto en geschreven tekst
  Bijenkorf biedt unieke giftcards met eigen foto en geschreven tekst
  <p><span>Voor moederdag stonden in de 7 vestigingen van de Bijenkorf verkopers om de klanten van de Bijenkorf een unieke personaliseerde giftcard te bieden.</span></p>

  Voor moederdag stonden in de 7 vestigingen van de Bijenkorf verkopers om de klanten van de Bijenkorf een unieke personaliseerde giftcard te bieden.

 2. Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem
  Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

  In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van giftcards, de aandachtspunten bij het starten met een cadeaukaartsysteem en wat het jou oplevert.

 3. Klantenkaarten Bloemsierkunst Kloosterhuis
  Klantenkaarten Bloemsierkunst Kloosterhuis

  “De giftcards zijn voor ons echt een groot succes! We hadden verwacht aan onze bestelling genoeg te hebbenvoor een jaar, maar moesten na zes maanden al bijbestellen.”

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dutch Card Printing (DCP) levert verschillende varianten van cadeaubon verpakkingen voor giftcards, hierbij kun je denken aan een verpakking van karton, met plastic tray, exclusieve beleving of een pillowbox in verschillende formaten. De minimale oplage is 100 stuks en een giftcardverpakking is al leverbaar vanaf 17 cent per stuk. Elke bedrukking en afwerking is mogelijk.

Giftcardverpakking op maat

Bij DCP heb je de mogelijkheid om een giftcardverpakking zelf te ontwerpen of dit door ons te laten verzorgen. Bij beide mogelijkheden ben je verzekerd van een unieke maatwerk verpakking voor je giftcards. Voor het zelfstandig ontwerpen van giftcardverpakkingen krijg je van ons een sjabloon of template waar je eenvoudig mee aan de slag kunt gaan. Is je ontwerp naar wens? Lever het dan aan ons aan. Ons team bekijkt je ontwerp nauwkeurig en geeft, waar nodig, adviezen ter verbetering zodat het optimale resultaat behaald wordt.

Er is veel mogelijk voor je giftcardverpakking, zoals een glitterlak en reliëf. Heb je zelf bepaalde ideeën en ben je benieuwd of wij deze zo uit kunnen voeren? Vraag gerust een offerte aan of neem even contact met ons op om je vraagstuk voor te leggen.

Alles onder één dak voor je cadeaubon verpakking

Naast giftcard verpakkingen kun je ook de bijbehorende giftcards bij DCP bestellen. Sterker nog, wij zijn specialist in het bedrukken van onder andere giftcards, klantenkaarten en ledenpassen. We verkopen blanco pasjes en printers waarmee je zelf je eigen giftcards kunt printen, maar je kunt het bedrukken van cadeaukaarten en cadeaubonnen ook aan ons uitbesteden. Zo nemen we je alle zorgen uit handen. Je ontvangt je giftcards op maat al binnen 5 werkdagen.

Giftcardverpakking bedrukken of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies voor het bedrukken van jouw cadeaukaart verpakking? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct giftcardverpakkingen bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.