• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

RFID Kaarten

Als specialist bedrukt en programmeert DCP RFID cards. RFID chips worden gebruikt in plastic passen zoals toegangspassen, kortingskaarten, giftcards en klantenpassen. RFID chips kunnen onzichtbaar verwerkt worden en hoeven niet langs een scanner te worden gehaald. Mede hierdoor is de populariteit enorm toegenomen Met een compleet assortiment voordelige of milieuvriendelijke kaarten, tokens, badgeclips, koorden en RFID readers hebben wij alles in huis wat je nodig hebt. Van zo goedkoop mogelijke pas tot RFID kaart met complexe beveiliging. DCP is dé RFID-kaartleverancier en verzorgt het gehele traject voor RFID kaarten inclusief alle toebehoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Bekijk dan hieronder de verschillende producten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze RFID specialisten vertellen je graag meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jouw RFID kaarten laten bedrukken

Wij kunnen de RFID kaarten ook op maat voor je bedrukken, dit doen we digitaal of offset en altijd binnen 5 werkdagen. Onze designers gaan graag samen met jou aan de slag voor een ontwerp op maat. Ook kunnen we ze voor je programmeren en uitlezen. Lever hiervoor zelf blanco pasjes aan of koop deze voordelig bij ons in. Je kunt kiezen uit RFID kaarten van verschillende diktes, een variatie in geheugen en met of zonder contactchip. De kaarten zijn al leverbaar vanaf 250 stuks. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen voor RFID cardjes drukken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De werkwijze van de RFID pas

RFID, ofwel Radio Frequency IDentification, is een technologie om van een afstand informatie op te slaan en te lezen van zogenaamde RFID tags. De informatie wordt bij RFID opgeslagen op een microchip met antenne, die via elektromagnetische golven doorgegeven wordt aan een RFID reader. Er zijn twee types te onderscheiden:

  • Low frequency (125 KHz, range 2-10cm): deze RFID kaart beschikt over 64 bits tot 1kB geheugen en wordt veelal toegepast als toegangspas. Dit zijn o.a. de EM 4200 cards.

  • High frequency (13.56 MHz, range 3-10cm): beschikt tot 2kB aan geheugen en wordt voornamelijk toegepast bij tijd- en registratiesystemen.

RFID pasjes vergelijken

Qua techniek zijn er verschillende soorten RFID chips met verschillende scanafstanden en hoeveelheden opslaggeheugen. Veel voorkomende RFID chips zijn:

  • MIFARE®: Lage kostprijs, vaak gebruikt als toegangspas voor o.a. sportscholen

  • MIFARE Ultralight®: Zeer goedkope chip zonder beveiliging, vaak gebruikt als wegwerpkaart

  • MIFARE DESFire®: Hoge mate van beveiliging, vaak gebruikt voor toegangscontrole

Verschillende soorten frequenties

Frequentie Bereik Toepassingen
125 kHz 2 cm - 10 cm

Toegangspas

Chip voor huisdieren

13.56 MHz 10 cm - 1 meter

Tijd- en registratie systeem

Tickets

860 tot 950 Mhz tot 12 meter

Parkeergarages

Tolpoort

Tips, ervaringen en cases RFID

Wil je meer weten over hoe RFID cardjes precies werken, waarom een database met uitgelezen chip ID-nummers handig is of wat de mogelijkheden zijn voor het personaliseren van je MIFARE kaart? Bekijk dan onderstaande links voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers adviseren je graag en brengen je op de hoogte van de laatste technieken.

RFID kaart kopen of advies nodig?

Wil je meer informatie over onze RFID cardjes drukken of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. Wil je direct RFID kaarten bedrukken of bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.