• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Branches

Elke branche is anders. Door onze jarenlange ervaring kennen we inmiddels heel wat branches door en door. We begrijpen voor welke branche specifieke uitdagingen jij staat en helpen je graag met onze slimme oplossingen.

Weet jij al precies wat je wilt? Dan kunnen we dat razendsnel voor je regelen. Twijfel je nog hoe je plastic passen, labels of etiketten het beste kunt inzetten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Het maakt ons niet uit in welke branche je actief bent - we denken graag met je mee!

Wij begrijpen jouw branche

retail en horeca

Retail en horeca

Als ondernemer zoek je altijd naar nieuwe manieren om meer omzet te realiseren. Nieuwe klanten binnenhalen is belangrijk, maar je bestaande klanten vasthouden net zo goed. Immers, een vaste klant kan de beste ambassadeur zijn voor jouw bedrijf. Wij vertellen je graag hoe je een giftcard, klantenkaart of smartlabel kan inzetten voor jouw marketingstrategie.

Lees meer over onze oplossingen voor de retail en horeca


evenementen

Evenementen

Natuurlijk wil je dat bezoekers positief terugkijken op jouw evenement. Lang in de rij staan en gedoe met betaalmuntjes dragen daar niet aan bij. Gelukkig kan het anders. Met gepersonaliseerde toegangspassen, polsbandjes en tickets met barcode of RFID-chip worden je bezoekers niet alleen direct geregistreerd en toegelaten, je kunt ze ook inzetten als betaalsysteem. Wij vertellen je graag hoe dat precies werkt

Lees meer over onze oplossingen voor de evenementenbranche


beveiliging en toegangscontrole

Beveiliging en toegangscontrole

De juiste personen binnen laten, of nog belangrijker: de verkeerde personen buiten houden. Toegangspassen zijn een essentieel onderdeel binnen het veiligheidsbeleid van je bedrijf. Maar een goed toegangscontrole systeem heeft jouw organisatie meer te bieden dan alleen veiligheid. Wij vertellen je graag welke voordelen jij kunt benutten als je de juiste passen, labels of keyfobs kiest.

Lees meer over onze oplossingen voor beveiliging en toegangscontrole


gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Wie heeft toegang tot welke afdeling? Wie mag de gegevens van welke patiënt of cliënt inzien? Hoeveel medicijnen zijn er nog op voorraad? In de zorg zijn naambadges, patiënten polsbandjes, zorgpassen, toegangskaarten voor de parkeergarage en etiketten onmisbaar. Wij vertellen je graag hoe je ze optimaal inzet. Hygiënisch waar dat moet en helemaal in lijn met de AVG. 

Lees meer over onze oplossingen voor de gezondheidszorg


magazijnbeheer

Magazijnbeheer

Altijd up-to-date inzicht in je voorraad? Dan kun je niet zonder slimme labels, etiketten of plastic schappenkaarten en readers of scanners. Wij vertellen je graag hoe jij de productiviteit en efficiëntie van je bedrijf vergroot met RFID, NFC, barcodes en/of QR-codes. Zowel voor je magazijn als voor het transport van je producten. 

Lees meer over onze oplossingen voor magazijnbeheer


productie

Productie

Een soepel lopend productieproces vergt realtime inzicht in de voorraad van de verschillende onderdelen. Je moet ze op het juiste moment kunnen identificeren en plaatsen. Etiketten en labels met RFID en/of barcodes zijn daarbij onmisbaar. Wij vertellen je graag welke labelprinters je het beste kunt inzetten in je productielijn en hoe je de techniek gebruikt om het productieproces te optimaliseren. 

Lees meer over onze oplossingen voor productiebedrijven 


transport en logistiek

Transport en logistiek

Je adresstickers en verzendlabels zelf printen op je eigen labelprinter of laten printen door DCP? Wat je ook kiest, onze etiketten zorgen er altijd voor dat jij efficiënter kunt werken. Ze zijn geschikt voor alle bekende pakketdiensten en door RFID-techniek toe te voegen, kun je je producten nóg beter volgen. Zo krijg je je orders op de juiste bestemming.

Lees meer over onze oplossingen voor de transport en logistiek


overige branches

Overige branches

Staat jouw branche er niet tussen? Toch is de kans groot dat DCP ook jouw organisatie of vereniging kan helpen. Door onze jarenlange ervaring met plastic passen en labels kennen onze specialisten de mogelijkheden als geen ander. Ons magazijn staat vol handige producten. We zoeken graag met jou naar een passende oplossing voor jouw branche.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers