Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Branches

Dutch Card Printing (DCP) voorziet verschillende branches van de juiste, gepersonaliseerde plastic pasjes. Van de zakelijke sector en de retail tot de non-profit sector, verenigingen en de gezondheidszorg, onze pasjes zijn geschikt voor allerlei doeleinden en sectoren.

Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis over de nieuwste technieken ben je bij DCP verzekerd van plastic pasjes van hoge kwaliteit. Snel, flexibel en innovatief. Al binnen 5 werkdagen ontvang je een maatwerk product met alle details die je wenst. We werken daarbij milieuvriendelijk en transparant en gaan voor een optimaal resultaat. Ook de complete fulfilment voor organisaties in binnen- en buitenland kunnen wij voor onze rekening nemen. Vraag vrijblijvend een offerte voor je bedrijf of vereniging aan!

 

retailRetail

Als ondernemer loop je graag voorop als het gaat om nieuwe technieken en innovaties. Ook DCP loopt graag voorop. Wij denken als sparring partner graag mee over een geschikte oplossing voor meer klantenbinding en meer omzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een giftcard of klantenkaart die je op een smartphone of tablet kunt leggen zodat klanten direct je website of speciale actiepagina te zien krijgen? Ook een bijpassende giftcard verpakking, ICT-oplossing voor transacties of een loyaliteitsprogramma kunnen wij voor onze rekening nemen.

> Lees meer over de retailbranche.

 

Zakelijke sector

Duurzame naambadges (en accessoires), korting- en promotiepassen en bedrijfskaartjes waarmee medewerkers kunnen betalen in de kantine, natuurlijk met het logo van je bedrijf, met of zonder chip, magneetstrip, geurinkt of microtekst of van biologisch afbreekbaar materiaal (de ECOpas®). Bij DCP zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarbij verzorgen we, indien gewenst, ook je direct mail en databaseverwerking.

Een kassasysteem, betaalsystemen, toegangscontrole, lockersystemen, kopieerpasjes, een collegekaart, hier komt heel vaak techniek bij kijken die geprogrammeerd moet worden. DCP kan ook hiervoor de juiste pasjes leveren.

> Lees meer over onze oplossingen voor de zakelijke sector.

 

Non-profit

Om aan te tonen dat je lid bent van een non-profit organisatie is een plastic pas op creditcardformaat ideaal, zoals de cultuurpas of bibliotheekkaart, de vervoerspas of gemeentepas. Voor de vervoerspas hebben we bijvoorbeeld de speciale MIFARE® kaart die een geheugen heeft en die geprogrammeerd kan worden. Ook een direct mail in dezelfde stijl kunnen wij voor je verzorgen, maar je kunt het drukken van de pasjes en brief natuurlijk ook voor je eigen rekening nemen met een eigen cardprinter.

> Lees meer over onze non-profit oplossingen.

 

Verenigingen

Zelf ontwerpen en zelf drukken, zelf ontwerpen en DCP laten drukken of het drukken én het ontwerpen aan ons uitbesteden, het is allemaal mogelijk. Stimuleer de exclusiviteit en saamhorigheid van je vereniging door een ledenpas of vriendenpas te (laten) maken waarmee leden bijvoorbeeld voor korting of leuke producten kunnen sparen. MIFARE® kaarten bijvoorbeeld kunnen van informatie voorzien worden en uitgelezen worden, waardoor je altijd over een actuele database met ID-nummers in een Excel-bestand beschikt. Voor een professionele en duurzame uitstraling!

> Lees meer over onze oplossingen voor verenigingen.

 

Gezondheidszorg

Ook op het gebied van naambadges, patiëntenpassen of toegangskaarten voor de parkeergarage ben je bij DCP aan het juiste adres. Wij bieden je de mogelijkheid om je gezondheidszorg pasjes, op afroep, door ons te laten drukken, of zelf aan de slag te gaan met een eigen cardprinter. Bij mutaties, nieuwe patiënten of medewerkers, kun je dan eenvoudig nieuwe pasjes drukken. Onze speciale MIFARE® kaarten bijvoorbeeld hebben een geheugen en contactpunten voor de antenne, waardoor ze eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden als toegangspas.

> Lees meer over onze oplossingen voor de gezondheidszorg.

Een plastic pas voor iedereen