• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Epson labels en etiketten

Bij DCP bestel je online direct en eenvoudig al je benodigde accessoires voor jouw labelprinter van Epson. Bekijk hieronder alle verschillende soorten en maten Epson labels en Epson etiketten voor jouw Epson labelprinter. De labels van DCP zijn van uitstekende kwaliteit waardoor jij altijd verzekerd bent van een hoogwaardige afdruk van jouw barcodes, adressen, kleurrijke logo’s of afbeeldingen.

Epson logo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de verschillende Epson labels en etiketten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 64

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Tips bij de aanschaf van een Epson label

 

Bij het aanschaffen van Epson labels zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder.

 • Kerndiameter

   

  Houd bij het kopen van een label vooral rekening met de kerndiameter van de rol. De diameter van de kern waar de labels omheen gerold zitten verschilt namelijk per printer. Zo heb je Epson printers met een kerndiameter van 38 mm of 76mm.

 • Model van de printer

   

  Per model labelprinter verschilt het wat voor labels geschikt zijn voor de printer. Bedenk dus goed voor welk model printer jij labels zoekt en filter bijvoorbeeld op de C3500, C7500 of C7500G van Epson.

 • Die-cut label of endless label

   

  Epson labels zijn te verkrijgen als die-cut en als endless label. Die-cut labels zijn voorgestanste labels met een vast formaat. Een endless label is daarentegen een oneindig label. Als de labelprinter voorzien is van een guillotine snijder kan het label op elke gewenste grootte afgesneden worden en is een endless label dus geschikt. Wanneer dit niet het geval is zijn die-cut labels geschikter.

 • Matte of glanzende Epson labels

   

  Bij DCP heb je keuze uit matte of glanzende labels. Bedenk dus voordat je labels bestelt op welk soort label jouw ontwerp het best tot zijn recht komt en bestel jouw matte of glanzende Epson labels eenvoudig online.

 

Epson labels bestellen of meer informatie?

 

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. Je kan ook Epson etiketten laten drukken. Dan krijg je je eigen ontwerp scherp geprint en op rol geleverd. En wil je Epson labels bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.