Plastic passen, labels en rfid
Hulp nodig? +31 (0) 50 579 0084
| info@dcp.nl|
Eigen drukkerij
Bedrukte passen vanaf 5 cent
Levering in 1 dag mogelijk
Meer dan 20 jaar ervaring

Retail

Als ondernemer in de retail weet je als geen ander hoe belangrijk het is om klanten aan je te binden. Wij begrijpen dat ook. We kennen de problemen waar eigenaren van winkels of horecagelegenheden tegenaan lopen, en kennen ook geschikte oplossingen. We denken vanuit marketing perspectief met je mee als sparringpartner, met maar één doel: meer verkopen!

We werken snel, flexibel en innovatief en passen onze producten net zo lang aan totdat jij tevreden bent over het eindresultaat van ons maatwerk. Wat dacht je van geurinkt of UV-oplichtende inkt om extra op te vallen? We ontzorgen je compleet, en dat ook nog eens tegen een eerlijke prijs!

 

cadeaukaart

 

Giftcards, promotiepassen en klantenkaarten

Dutch Card Printing (DCP) is gespecialiseerd in het bedrukken van plastic pasjes op creditcardformaat, van allerlei soorten kunststof, zoals een spaarkaart, klantenkaart of membershipkaart. Dit doen wij al jaren voor vele organisaties in binnen- en buitenland. Voorzien van bijvoorbeeld NAW-gegevens en een barcode kunnen klanten op vertoon van de kaart korting krijgen of punten sparen, zoals de ‘kapperspaarkaart’. Vaak zijn plastic pasjes op maat nog goedkoper dan fysieke cadeaubonnen, je hebt minder administratieve last en ze zijn ongevoelig voor fraude. Zijn je pasjes op? De volgende dag ontvang je van ons al een herdruk!

We zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, zoals loyaliteitspassen met de NFC technologie. Klanten die hun pasje op hun smartphone of tablet leggen, krijgen direct jouw website te zien met aanbiedingen of actuele informatie. Of een pasje met een spiegel of smartcard die direct met internet verbonden is. We leggen je er graag alles over uit.

 

Vraag prijs aan

 

Giftcardverpakking

Met een bijpassende giftcardverpakking zorg je voor nog meer attentiewaarde voor je giftcard en je zaak. Bedrukt met je eigen logo of slogan, of een speciale boodschap voor de ontvanger, zorg je voor een blijvende goede indruk en een versterkt imago. Je hebt de keuze uit verschillende modellen waarbij je de opmaak zelf kunt ontwerpen of ons het ontwerp kunt laten verzorgen. Al vanaf 17 cent per stuk!

 

Gebruiksvriendelijke ICT-oplossing

Ook een gebruiksvriendelijke webbased ICT-oplossing regelen we graag voor je bedrijf, waarbij online via pinterminals of offline via een handterminal je giftcard transacties geregeld worden. Jij hebt nergens omkijken naar en kunt ons altijd telefonisch bereiken voor vragen.

 

Direct mail

DCP is er voor meer dan alleen plastic pasjes. Ook de direct mail versturen we graag voor je, gepersonaliseerd en voordelig. Daarbij profiteer je van onze volumekorting en portovoordeel.

 

Neem gerust contact op!

Op onze overzichtelijke site vind je meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden. Wil je vrijblijvend meer informatie, advies of uitleg? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je er al uit? Bestel onze producten dan direct in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je kunt ook een voorbeeldpas aanvragen om van dichtbij ons werk te kunnen bekijken!

 

Giftcards Sacha Shoes

“Ik ben zeer te spreken over de professionele samenwerking en de mate van specialisatie van Dutch Card Printing op het gebied van pasjes.”...

Lees verder

Vriendenpas Museum Boijmans Van Beuningen

“Ik ben verantwoordelijk voor de vrienden van het museum. De communicatie met onze vrienden moest echt professioneler. De passen van Dutch Card Printing hebben ons hiermee heel goed geholpen.”...

Lees verder

Extra omzet voor Schuitemaker Vis met compleet giftcardsysteem

Onze giftcardsystemen zijn erg interessant voor horeca en winkels. Want wat is er nu makkelijker dan een cadeaukaart die je kunt gebruiken zoals een pinpas, gewoon met de terminal die toch al op je toonbank staat? Niet zo vreemd dus dat ook Schuitemaker Vis bij DCP aanklopte. Bekijk de case....

Lees verder

Geen zorgen met DCP als leverancier

Logistieke processen zijn niet meer voor te stellen zonder digitalisering. Als producent wil je op elk moment precies weten wat je op voorraad hebt. Wanneer palletproducent PKF/Post een aantal jaar geleden besluit het logistieke proces volledig te automatiseren, vragen ze DCP om de hardware te leveren. Bekijk de case......

Lees verder