• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Retail en horeca

DCP helpt je meer te verkopen

Als ondernemer zoek je altijd naar nieuwe manieren om meer omzet te realiseren. Nieuwe klanten binnenhalen is belangrijk, maar je bestaande klanten vasthouden net zo goed. Immers, een vaste klant kan de beste ambassadeur zijn voor jouw winkel of horecazaak. Wij denken graag vanuit marketing perspectief met je mee als sparring partner, met maar één doel: meer verkopen!

Lees hieronder verder over:

Wil je direct horen wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of laat je terugbellen. 

Ja, neem contact met mij op

DCP en retail

Lees blog: 6 tips om je (online) omzet te verhogen


Maak fans van je klanten met klantenkaarten

Een loyaliteitsprogramma kan een belangrijk onderdeel zijn van jouw marketingstrategie. Een van de bekendste vormen  zijn spaarprogramma’s en kortingsprogramma’s. Denk aan het punten sparen bij de Hunkemöller of de persoonlijke bonusaanbiedingen van de Albert Heijn. Een slimme manier om klanten te binden en vaker naar je winkel of webshop toe te halen.

DCP is gespecialiseerd in het bedrukken van plastic pasjes op creditcardformaat, zoals een spaarkaart, klantenkaart of membershipkaart. Dit doen wij al jaren voor vele organisaties in binnen- en buitenland. We voorzien de passen bijvoorbeeld van NAW-gegevens en een barcode, zodat jij ze volledig gepersonaliseerd aan jouw klanten kunt geven.

Lees blog: In 5 stappen naar een succesvol loyaliteitsprogramma


Giftcards of cadeaukaarten

Een andere manier om meer omzet te genereren, is het verkopen van giftcards. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van de mensen die een giftcard krijgen anderhalf tot bijna twee keer de waarde van de kaart uitgeven? En dat 80% van de giftcard ontvangers nieuwe bezoekers zijn die nog nooit in de winkel zijn geweest? De investering in een cadeaukaartsysteem verdient zichzelf dus snel terug. 

Lees blog: Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartsysteem

cadeaukaart

De voordelen van plastic pasjes op maat

  • Vaak nog goedkoper dan papieren varianten
  • Minder administratieve rompslomp
  • Ongevoelig voor fraude
  • Snel klaar

Zijn je pasjes op? Als het moet, sturen we je de volgende dag al een herdruk!Altijd de nieuwste technologie

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, zoals loyaliteitspassen met NFC technologie. Klanten die hun pasje op hun smartphone of tablet leggen, krijgen direct jouw website te zien met aanbiedingen of actuele informatie. Of een pasje met een spiegel of smartcard die direct met internet verbonden is. We leggen je er graag alles over uit.Giftcardverpakking

Met een bijpassende giftcardverpakking zorg je voor nog meer attentiewaarde voor je giftcard en je zaak. Bedrukt met je eigen logo en slogan, of een speciale boodschap voor de ontvanger, laat je een goede indruk achter en versterk je je imago. Je hebt de keuze uit verschillende modellen. Je kunt de verpakking zelf ontwerpen of het design door DCP laten verzorgen. Al vanaf 17 cent per stuk!

giftcard verpakkingen


Direct mail

DCP is er voor meer dan de plastic pasjes alleen. Ook de direct mail versturen we graag voor je, gepersonaliseerd en voordelig. Daarbij profiteer je van onze volumekorting en portovoordeel.

plastic prijskaartjes voor de retail

Speciaal voor de retail: plastic prijskaartjes

Steeds meer slagers, bakkers en andere verswinkels maken gebruik van kant-en-klaar gedrukte prijskaartjes. De kaartjes formaat bankpas veroveren de toonbank en dat is niet zo gek: ze zijn superhandig, hygiënisch in gebruik en ze zien er ook nog eens heel professioneel uit.

“Ik ben heel blij dat we de stap hebben gemaakt. Natuurlijk zit je met de aanschafkosten, maar ik denk dat we uiteindelijk voordeliger uit zijn. De kaartjes gaan veel langer mee en het gebruiksgemak verdient zich ook terug.”

Marjan Gelsema, Gildeslager v.o.f. Gelsema

Lees over de ervaring van Gildeslager Gelsema


Erik Oldengarm

Kan DCP ook jouw zaak versterken?

Erik heeft al veel klanten in de retail verder geholpen. Hij denkt graag met je mee welke oplossingen jouw onderneming kunnen versterken. Geheel vrijblijvend, ook al overtuigt hij je natuurlijk graag van de vele voordelen van DCP.

Neem contact op met ErikVerder lezen over andere branches