• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

ACS readers

De ACS reader is 's werelds eerste CCID-conforme contactloze kaartlezer die zowel ISO 14443 als ISO 18092 ondersteunt. Hierdoor kan het apparaat niet alleen lezen van en schrijven naar MIFARE®- en ISO 14443 Type A- en B-kaarten, maar ook FeliCa- en NFC-tags. Door zijn compacte formaat en uitgebreide functies is deze reader ideaal voor toepassingen zoals toegangscontrole, tijdregistratie, betalingen en massatransport. Bestel de ACS reader bij DCP en ervaar het gemak.

Wil jij een ACS reader kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw ACS reader direct online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. ACR1252U MIFARE® 13.56MHz RFID reader/writer
    ACR1252U MIFARE® 13.56MHz RFID reader/writer De ACR125U is een 13.56MHz kaartlezer voor het uitlezen van chip ID en het wegschr ...
    €  €  € 39,00 € 47,19 € 39,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tips voor de aanschaf van een ACS scanner

Bij het aanschaffen van een ACS scanner zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder: het verschil tussen 1D en 2D scanners, RFID scanners versus reguliere barcode scanners en de overweging tussen bedrade en draadloze scanners.

1D of 2D scanner

  • Een 1D code, ook wel een lineaire code, is de bekendste streepjescode die je op bijna alle producten terug ziet. De code bestaat uit streepjes waarbij de dikte verhouding tussen de streepjes de code bepaalt. De scanner moet op de gehele barcode gericht worden voor scannen van de code. Een 1D code kan ook door een 2D scanner gescand worden maar niet andersom.
  • Een 2D streepjescode bestaat uit vrij grote vierkante pixels, hierbij is het niet nodig om de scanner op de volledige barcode te richten, dit maakt de 2D barcodescanner gebruiksvriendelijker. Naast 1D barcodes kan een 2D scanner ook QR-codes, Aztec-codes en Data Matrix-codes scannen.

RFID scanners versus reguliere barcode scanners

RFID scanners werken met radiogolven om personen of objecten automatisch te identificeren. De RFID techniek is vooral bekend van detectiepoortjes in winkels, maar ook voor voorraadbeheer en toegangscontroles zijn RFID scanners ideaal. RFID zorgt voor een gemakkelijke draadloze gegevensoverdracht, waarbij gegevens snel worden uitgelezen. Je hoeft dus niet, zoals bij een barcode scanner, de scanner op de gehele barcode te richten.

ACS reader bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie over onze barcodescanners of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct een scanner bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.