• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Zebra labelprinters

Zebra heeft wereldwijd een goede reputatie als het gaat om labelprinters, cardprinters en alle benodigde materialen. Zebra’s labelprinters staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. DCP levert zowel Direct Thermal als Thermal Transfer printers en materialen van Zebra. Al deze voordelen zorgen ervoor dat wij zelf ook gebruik maken van de Zebra label printers.

Logo Zebra Printer Repair Specialist

Wil jij een labelprinter van Zebra kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw labelprinter direct online.

Vraag prijs aan

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tips voor de aanschaf van een Zebra etiket printer

Bij het aanschaffen van een Zebra labelprinter zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder.

Doel van de labelprinter

Bij het kiezen van een printer is het goed om rekening te houden met het doel van de printer. Wil je hem gebruiken voor op kantoor of voor industrieel gebruik? Een compacte desktop printer is geschikt voor op kantoor, terwijl een draagbare labelprinter ideaal is voor in een magazijn of opslagruimte. Houd ook rekening met het formaat dat je wilt printen. Per labelprinter verschilt het op welke formaten je de labelprinter kunt instellen.

Direct Thermal of Thermal Transfer printer

Verder is het doel van jouw labels bepalend voor de keuze tussen een Direct Thermal of een Thermal Transfer printer. Een Direct Thermal printer kan alleen printen op thermische etiketten, deze etiketten hebben een warmtegevoelige coating. De printkop verwarmt het label waardoor de coating wordt geactiveerd en er een zwarte afdruk ontstaat op het label. Voor het printen op een thermisch label is dus geen inkt of printlint nodig, hierdoor blijven de kosten laag. Thermische labels kunnen na verloop van tijd wel vervagen, maar dit hoeft geen beperking te zijn voor labels die maar korte tijd mee hoeven te gaan, zoals verzendlabels.

Een Thermal Transfer printer heeft een wat ruimere keuze in printmedia. Bij een Thermal Transfer printer heb je inkt en een printlint nodig. Het voordeel van deze printer is dat de print op de label lang goed blijft. Een Thermal Transfer printer is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schaplabels of labels voor medicijnen.

Waarom een zebra sticker printer bestellen bij DCP

Bij DCP bieden we een totaalservice voor je labelprinter die verder gaat dan enkel de verkoop. Onderstaand de voordelen van het bestellen van een labelprinter bij DCP.

Labelprinter van Zebra kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de ideale labelprinter direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Vraag prijs aan