• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Card mailing / fulfilment

Timing en accuratesse zijn essentieel voor een succesvolle mailing, Dutch Card Printing (DCP) weet dat als geen ander. Wij hebben jarenlange ervaring met marketingacties en loyaliteitsprogramma’s. Wij kunnen dan ook die snelle dienstverlening verzorgen waar een geslaagde card mailing om vraagt.

Omdat wij plastic cards en de bijbehorende mailing in eigen huis drukken, met eigen drukpersen, kunnen wij altijd leveren volgens afspraak. Foutloos en snel! Dankzij inkoopvoordeel profiteer je bovendien van portovoordeel, en dus van lagere kosten.

Vraag vrijblijvend een prijs aan voor jouw cardmailing.

Mailpacks met cards tot in de puntjes verzorgd

Mailpacks met cards ontzorgen je compleet. We helpen je met het persoonlijke ontwerp van de plastic cards, drukken ze voor je, printen de brief in dezelfde stijl, plakken de cards op de brief (met non-permanente lijm) en versturen deze per envelop.

Zit je te denken aan direct cardmailings die hiervan afwijken en extra opvallen? Ook dat is mogelijk! We denken graag met je mee voor het meest optimale resultaat.

Database beheer van je direct cardmailings

Ook jullie als bedrijf of vereniging hebben invloed op het succes van de card mailing. Je kunt je klantendatabase nog tot het laatste moment aanleveren, waardoor je in kunt spelen op de actualiteit. Is er iets belangrijks gebeurd wat een bepaalde groep mensen moet weten? Of zijn er zoveel mutaties geweest in je database? Een mutatie die voor 14:00 uur aan ons wordt doorgegeven, wordt dezelfde dag nog verwerkt. Bovendien is het nabestellen van plastic cards heel eenvoudig. Afhankelijk van het succes van je card mailing, herdrukken wij zo vaak als je wilt.

Daarom DCP

Kortom, DCP is een geschikte partner voor geslaagde mailpacks met cards. Voor onze designers is geen vraag te gek. We gaan graag de uitdaging aan om tot een verrassend resultaat te komen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat over onze direct cardmailings.