• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

labels en etiketten

 1. Etiketten bestellen? Dan moet je deze 7 vragen kunnen beantwoorden!

  Etiketten bestellen? Dan moet je deze 7 vragen kunnen beantwoorden!

  Etiketten zijn er in allerlei soorten en maten. Hoe kies je nu de juiste? Natuurlijk bepaal je eerst welk formaat etiket je nodig hebt. Daarna moet je bepalen welk materiaal en welk type belijming voor jou de beste keuze is en over hoe je de etiketten wilt bedrukken. Er is altijd een etiket dat bij jou past. Wij helpen je graag te bepalen welk etiket dat is. De volgende vragen helpen je alvast op weg.

  Lees meer...
 2. Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Personalisatie in de wereld van passen, labels & etiketten

  Vandaag nemen we je mee in de wereld van personalisatie. Passen, labels en etiketten lenen zich uitstekend voor personalisatie. Van een polsband met een volledig persoonlijk ontwerp tot maatwerk koffer- en bagagelabels en van een plastic pas met foto tot een gepersonaliseerd wijnetiket. In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden van personalisatie!

  Lees meer...
 3. Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Epson introduceert vier on-demand labelprinters voor op maat gemaakte, flexibele kleuretiketten

  Vandaag kondigt Epson vier nieuwe ColorWorks-labelprinters aan, de ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae en CW-C6500Pe.

  Lees meer...
 4. Maak kennis met de Eclipse Mini

  Maak kennis met de Eclipse Mini

  We zetten een nieuwe machine in de collectie van DCP graag in de spotlights: de Eclipse Mini snijmachine. De Eclipse Mini is ontworpen voor het snijden van etiketten in alle gewenste vormen, met een mogelijkheid om direct te lamineren. We vertellen je in deze blog alles over de mogelijkheden van deze machine.

  Lees meer...
 5. Het verschil tussen labels en etiketten (én tips voor de juiste keuze!)

  Het verschil tussen labels en etiketten (én tips voor de juiste keuze!)

  Labels, etiketten, stickers... Het zijn termen die gaandeweg vast bij je zijn blijven plakken. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? En waarvoor gebruik je ze? Tijd om wat duidelijkheid te creëren én voor 7 tips waarmee jij het beste soort label kiest.

  Lees meer...
 6. Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Badges zijn breed inzetbare middelen om je toegangscontrole, identificatie of (event) branding te versoepelen. Flexibiliteit op zakformaat dus, die je ook nog eens eenvoudig zelf kunt maken. Benieuwd hoe? In dit artikel geven we je de belangrijkste aandachtspunten en handige tips bij badges maken.

  Lees meer...
 7. Een labelprinter kopen? 5 praktische vragen én vergelijking printermerken

  Een labelprinter kopen? 5 praktische vragen én vergelijking printermerken

  Ben je op zoek naar een nieuwe labelprinter voor jouw bedrijf, maar zie je door de bomen het bos niet meer? In dit artikel zetten we een aantal praktische vragen op een rij en vergelijken we de topmerken Zebra, Epson, Sato en Godex.

  Lees meer...
 8. Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

  Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

  Je hebt het waarschijnlijk al ergens voorbij zien komen: het lage btw-tarief gaat vanaf 1 januari 2019 omhoog van 6% naar 9%. Dit heeft gevolgen voor de prijzen van goederen en diensten en je financiële administratie. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en hoe je hier als ondernemer toch nog van kan profiteren.

  Lees meer...
 9. Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

  Welke printtechniek past bij jou? Zo kies je de best passende labelprinter

  Als je op zoek gaat naar een labelprinter zijn er heel wat criteria waar je rekening mee moet houden. Een van die criteria is bijvoorbeeld de gebruikte printtechniek: direct thermisch, thermische transfer of inkjet technologie. In dit blog leggen we je uit wat de verschillen zijn, zodat jij de beste keuze voor jouw organisatie kunt maken.

  Lees meer...
 10. Privacywetgeving in beeld: mag je nog ID kaarten maken onder de AVG?

  Privacywetgeving in beeld: mag je nog ID kaarten maken onder de AVG?

  Ieder bedrijf heeft te maken met de AVG. Zeker als je werkt met toegangssystemen en/of identificatie met personeelspassen of badges voor je medewerkers, klanten, patiënten of studenten. In dit blog zoomen we in op de praktijk en laten we zien hoe de persoonsidentificatie van jouw organisatie AVG-proof wordt. En dat is vaak een stuk eenvoudiger dan je denkt.

  Lees meer...

Producten 1-10 van 13

Pagina
Toon per pagina