• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Badge met speld

Wanneer je opzoek bent naar een badgehouder of badgeclip met speld, ben je bij DCP aan het juiste adres. De badge met speld is ideaal voor het zichtbaar maken van jouw naambadge of toegangspas op bijvoorbeeld congressen of evenementen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende badges met speld, namelijk een badgehouder, badgeclip met transparant bandje en badgeclip met kleefrand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of event? Bekijk hieronder de verschillende badgehouders en -clips met speld of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Onze werknemers vertellen je graag meer.

Daarom badge spelden van DCP

  • Topkwaliteit kennis en service
  • Een badge speld voor elke branche
  • Verschillende soorten badges met speld
  • Alles op één plek: printers, labels én accessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grotere volumes naambadges met speld

Badgeclips of badgehouders met speld zijn per enkele stuks te bestellen maar ook in grotere volumes. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor aantallen badgehouders of -clips boven de 1500 stuks. De bijbehorende badges zijn ook bij DCP te bestellen. We kunnen zelfs je eigen ontwerp voor je drukken.

Naambadges met speld ideaal voor zorg organisaties

DCP levert maatwerk badge spelden aan klanten in uiteenlopende branches, waaronder de zorg. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van medewerkerskaartjes. Uniformiteit en professionaliteit zijn cruciaal. Zeker voor de groep thuiszorgmedewerkers. Zij moeten goed herkenbaar zijn als ze bij cliënten over de vloer komen. DCP denkt mee in het proces en helpt bij de ontwikkeling van naambadges zodat eindgebruikers een veilig gevoel krijgen. Het toevoegen van een stevige badge speld helpt daarbij.

Badgeclips met speld bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over badgeclips met speld? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct badgeclips met speld bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.