• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Evolis cardprinters

Met een Evolis cardprinter bedruk je eenvoudig jouw eigen passen en kaarten. Deze pasjes zijn uitermate geschikt als bijvoorbeeld toegangskaarten, studentenkaarten en betaalpassen. De Evolis printers staan hierbij bekend als eenvoudig in gebruik, waardoor je in een handomdraai de gewenste passen print.

Als specialist in Evolis cardprinters kennen we bij DCP de mogelijkheden als geen ander. We leveren niet alleen de cardprinter en bijbehorende accessoires, maar bieden je ook ondersteuning via onze telefonische helpdesk. Zo kies je bij ons voor zowel een topkwaliteit Evolis cardprinter als een uitstekende service.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder de verschillende Evolis cardprinter modellen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers vertellen je graag meer.  

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de voordelen van een Evolis cardprinter?

Evolis cardprinters bieden kosteneffectieve oplossingen voor het eenvoudig, snel en ter plaatse afdrukken van passen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn Evolis cardprinters beschikbaar met alle opties die nodig zijn om alle soorten kaarten te personaliseren, waaronder:

Ook zijn de gebruiksvoorwerpen van Evolis gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal. De impact op het milieu wordt hierdoor tijdens het gebruik van de printer verminderd.

De verschillende Evolis pasjesprinter modellen en hun kwaliteiten

DCP heeft een groot assortiment Evolis cardprinters, allemaal met specifieke kenmerken. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste Evolis printers.

Evolis Zenius

De Zenius is een gebruiksvriendelijke, compacte en kosteneffectieve cardprinter. Deze cardprinter is de beste oplossing voor het afdrukken van enkelzijdige pasjes in kleine aantallen (< 1.000 passen per jaar). Je print eenvoudig toegangspassen, klantenkaarten en medewerkersbadges. Daarnaast biedt deze printer ook mogelijkheden tot het encoderen van de te bedrukken passen.

Evolis Primacy

De Primacy is een veelzijdige printer. Hij is ultrasnel, krachtig en efficiënt. Deze printer is de ideale oplossing voor het afdrukken van gepersonaliseerde kaarten. De Evolis Primacy is beschikbaar als enkelzijdig of dubbelzijdige printer en zeer geschikt voor het afdrukken en coderen van kaarten in middelgrote aantallen (1.000 tot 5.000 passen per jaar). Je print eenvoudig betaalkaarten, studentenkaarten en transport tickets.

Evolis Avansia

De Avansia is een cardprinter van uitstekende kwaliteit. Deze cardprinter maakt gebruikt van retransfer-technologie voor kaarten van zeer hoge kwaliteit. De Evolis Avansia is een robuuste printer en ideaal voor kaartuitgifte in middelgrote hoeveelheden (1.000 tot 5.000 passen per jaar). Je print eenvoudig beveiligde toegangspasjes, betaalkaarten, studentenkaarten en betaalkaarten.

Evolis Quantum II

De Quantum II is een krachtige industriële kaartprinter. Deze cardprinter personaliseert de voor- en achterkant van kaarten en pasjes met een snelheid van 1.000 passen per uur. De Quantum II is ideaal voor het printen van grote aantallen klantenkaarten, evenementen badges, betaalkaarten en studentenkaarten.

Evolis kaartprinter kopen of advies nodig?

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Een Evolis cardprinter bestel je eenvoudig online in onze webshop. Hierbij bieden we keuze uit verschillende modellen. Daarnaast kun je voor bijpassende pasjes en printlinten ook bij DCP terecht. Zo maak je zelf eenvoudig lidmaatschapskaarten, klantenkaarten en toegangscontrole passen.

Elke Evolis cardprinter heeft zijn eigen functionaliteiten en eigenschappen. Wij adviseren je graag over de juiste cardprinter voor jouw gebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op. Het DCP team staat voor je klaar.