• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Kofferlabels & bagagelabels

Op zoek naar kwalitatief goede bagage- of kofferlabels? Kies dan voor de maatwerk labels van DCP. Als specialist in passen en labels kunnen wij alle soorten kofferlabels printen. Doordat wij onze bagagelabels drukken op plastic passen, zijn ze bestand tegen een stootje, regen en viezigheid. Ook zijn ze ideaal als promotiemateriaal. Door jouw logo of bedrijfsnaam op de kofferlabel te printen vallen jouw labels zeker op in de massa. Deze bagagelabels zijn perfect voor reisbureaus, vliegmaatschappijen of als relatiegeschenk.

Ook iets voor jou? Vul ons offerteformulier met jouw wensen in en wij maken een passende offerte. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee.

De voordelen van een stevig kofferlabel

Waarom zou je kofferlabels maken en drukken? Omdat er verschillende interessante voordelen aan verbonden zijn. Onderstaand een paar voorbeelden op een rij van de plastic kofferlabels van DCP:

  • Stevige bagagelabels

  • Gemakkelijk schoon te maken

  • Perfect promotiemateriaal

  • Ideaal voor reisbureaus of vliegmaatschappijen

  • Mogelijkheid om de bagagelabels te voorzien van unieke persoonlijke gegevens

  • Gangbaar formaat van 85,59 mm x 53,97 mm 0,76 mm

Bescherm persoonlijke gegevens met een bagagelabel

Privacy is voor steeds meer mensen erg belangrijk. Iets dat je ook binnen reizen regelmatig terug ziet komen. Zo stoppen veel reizigers het bagagelabel omgekeerd in de houder om persoonlijke gegevens te beschermen. DCP biedt hiervoor een praktische oplossing door de mogelijkheid van een bagagelabel waar enkel de naam direct zichtbaar is en de rest afgedekt. Dit doen we door gebruik te maken van een dubbele pas. Één pas bevat alle persoonlijke gegevens en de andere pas fungeert als een afdeklaag waarvan een deel transparant is. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat iedereen de persoonlijke gegevens kan lezen. Een prettig idee voor jouw klanten.

Bijpassende kofferriemen en -lussen bestellen?

Bij DCP hebben we een uitgebreid aanbod aan accessoires om de ervaring compleet te maken. Bestel ze eenvoudig online. 

(Bedrukte) kofferlabels bestellen of meer informatie?

Wil je meer informatie over koffer- of bagagelabels printen en verzenden of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. Ook kun je eventueel vrijblijvend een voorbeeld bagagelabel aanvragen. En wil je bagagelabels bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.

Vraag prijs aan