• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

plastic passen

 1. Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Waar moet je op letten bij de keuze voor een cardprinter?

  Huren of kopen? Onderhoud zelf doen of uitbesteden? Het zijn slechts enkele zaken waar je over na moet denken bij de keuze voor een cardprinter. Om het je makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste afwegingen voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer...
 2. Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Professionele badges? 6 tips om zelf badges te maken

  Badges zijn breed inzetbare middelen om je toegangscontrole, identificatie of (event) branding te versoepelen. Flexibiliteit op zakformaat dus, die je ook nog eens eenvoudig zelf kunt maken. Benieuwd hoe? In dit artikel geven we je de belangrijkste aandachtspunten en handige tips bij badges maken.

  Lees meer...
 3. Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

  Zo creëer je een winstgevend cadeaukaartensysteem

  Cadeaukaarten en giftcards zijn niet meer weg te denken uit het retail landschap en bieden zowel consumenten als ondernemers diverse interessante voordelen. Ook iets voor jouw bedrijf? In dit artikel vertellen we meer over de voordelen van giftcards, de aandachtspunten bij het starten met een cadeaukaartsysteem en wat cadeaukaarten jou opleveren.

  Lees meer...
 4. Ook bij DCP: moderne bidprentjes op plastic pas

  Ook bij DCP: moderne bidprentjes op plastic pas

  Bidprentjes en DCP. Het is misschien een combinatie die je niet snel zou verwachten. Maar ook bidprentjes gaan met de tijd mee. Het is namelijk mogelijk om een gedachtenisprentje op een plastic pasje te laten drukken! We vertellen je in deze blog alles over de voordelen en onze service.

  Lees meer...
 5. Op naar de feestdagen: giftcards, gepersonaliseerde etiketten en meer

  Op naar de feestdagen: giftcards, gepersonaliseerde etiketten en meer

  De feestdagen zijn voor de meeste bedrijven een extra drukke periode. Maar wij zijn drukker! Benieuwd waar we onze klanten juist in deze periode extra mee ondersteunen? In deze blog geven we je een kijkje in onze keuken.

  Lees meer...
 6. Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

  Ben jij al voorbereid? Verandering laag btw-tarief in januari 2019

  Je hebt het waarschijnlijk al ergens voorbij zien komen: het lage btw-tarief gaat vanaf 1 januari 2019 omhoog van 6% naar 9%. Dit heeft gevolgen voor de prijzen van goederen en diensten en je financiële administratie. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en hoe je hier als ondernemer toch nog van kan profiteren.

  Lees meer...
 7. Nieuwe trend: plastic prijskaartjes printen

  Nieuwe trend: plastic prijskaartjes printen

  Is het je opgevallen dat steeds meer slagers, bakkers en andere verswinkels gebruikmaken van kant-en-klaar gedrukte prijskaartjes? De kaartjes formaat bankpas veroveren de toonbank en dat is niet zo gek: ze zijn superhandig, hygiënisch in gebruik en ze zien er ook nog eens heel professioneel uit.

  Lees meer...
 8. 6 tips voor de retail om de (online) omzet te verhogen

  6 tips voor de retail om de (online) omzet te verhogen

  Als retailer ben je altijd op zoek naar manieren om je omzet te verhogen. Een flinke uitdaging, want de concurrentie is moordend en de consument steeds veeleisender. Wij helpen je op weg met zes tips om de omzet van jouw winkel of merk te verhogen.

  Lees meer...
 9. Let op: btw-afdracht cadeaukaarten verandert per 1 januari 2019!

  Let op: btw-afdracht cadeaukaarten verandert per 1 januari 2019!

  Per 1 januari 2019 verandert de regelgeving rondom cadeaukaarten en wijzigt het moment van btw afdracht. Lees in dit blog de belangrijkste wijzigingen en wat de impact is voor jouw giftcards.

  Lees meer...

Artikelen 1-9 van 34

Pagina
Weergeven per pagina