• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Snel geleverd
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Ponstangen en cliptangen

Bij Dutch Card Printing (DCP) vind je alles voor jouw plastic pas of naambadge onder één dak. Zo kun je met een cliptang en ponstang eenvoudig zelf een riemgleuf of een rond boorgat in een plastic pas ponsen zodat de pas als badge gebruikt kan worden in combinatie met een badgeclip, badgejojo of badgekoord. Je hebt de keuze uit een tafelmodel en handmodel.

Interesse? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden en bestel jouw cliptang en ponstang bij DCP.

Daarom cliptangen en ponstangen van DCP

 • Ontwerp en bestel direct de badges of passen
 • Bestel ook direct de badgekoorden
 • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Goed
  Cliptang handmodel Robuuste handmodel cliptang voor het ponsen van een riemgleuf in een plastic pas. ...
  €  €  € 69,00 € 83,49 € 69,00
 2. Goed
  Cliptang tafelmodel Robuuste tafelmodel cliptang voor het ponsen van een riemgleuf in een plastic pas. ...
  €  €  € 149,00 € 180,29 € 149,00
 3. 1
  Ponstang boorgat handmodel Robuuste handmodel cliptang voor het ponsen van een rond boorgat in een plastic pa ...
  €  €  € 129,00 € 156,09 € 129,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cliptang handmodel, cliptang tafelmodel of ponstang

DCP biedt ruime keuze in cliptangen. Zo kun je direct en eenvoudig online een handmodel of tafelmodel cliptang of ponstang bestellen. Hieronder de belangrijkste zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van een cliptang of ponstang voor jouw toepassing.

Boorgat of riemgleuf

Vooral de accessoire die je wil combineren met de plastic pas bepaalt de keuze voor een boorgat of riemgleuf, ofwel een ponstang of cliptang. Een boorgat is een klein rond gat en een riemgleuf is een langwerpige gleuf met ronde hoeken. Wil je een badgekoord gebruiken met breakaway musketonhaak? Dan is een boorgat geschikt. Wil je een badgekoord of bagdejojo met karabijnhaak of riemclip gebruiken? Dan is een riemgleuf meer geschikt.

Daarnaast heeft een riemgleuf het voordeel dat jouw plastic pas of naambadge wat stabieler hangt. Wil je dat jouw pas helemaal niet verschuift of draait? Combineer dan een plastic pas met riemgleuf met een no-twist badgejojo of -koord.

Cliptang handmodel of tafelmodel

Wanneer je een cliptang nodig hebt voor het ponsen van een riemgleuf in jouw plastic passen, heb je de keuze uit een handmodel of tafelmodel. Bij beide modellen cliptangen is de positie van de riemgleuf verstelbaar en kies je dus zelf op welke zijde je de riemgleuf wil plaatsen. Het handmodel geeft je echter meer flexibiliteit maar vereist ook meer handkracht dan het tafelmodel.

Ponstang kopen of onbedrukte plastic pas met riemgleuf

Wanneer flexibiliteit een vereist is, en je op het moment zelf wil beslissen op welke plek op de pas jouw riemgleuf geplaatst moet worden, is een cliptang zeer geschikt. Wanneer je echter van te voren al zeker weet op welke plek jouw riemgleuf moet komen, kun je ook bij DCP onbedrukte witte PVC pasjes met een riemgleuf in de korte/lange zijde of hoek bestellen. Geschikt om met een cardprinter te voorzien van een opdruk in kleur of zwart.

Cliptang kopen of meer informatie?

Wil je meer informatie of een persoonlijk advies over cliptangen of plastic passen met riemgleuf of boorgat? Neem dan vrijblijvend contact op, ons team kijkt graag met je mee. En wil je direct cliptangen bestellen? Bekijk dan de mogelijkheden bovenaan de pagina en bestel ze direct online.