• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Polsbandjes

 

Wat voor soort evenement je ook hebt, polsbandjes bieden een uitkomst voor zowel bewijs van betaling als bezoekers- en tijdsregistratie. Verschillend gekleurde polsbandjes helpen om bezoekers van welk evenement dan ook te onderscheiden. Met een eigen ontwerp op de polsbanden geprint kan je nog meer gepersonaliseerde informatie toevoegen. Dit komt de doorstroming én gebruikerservaring zeker ten goede. Of anders print je simpelweg je eigen logo of marketingmateriaal op de polsbandjes voor uniek entreebewijs. 

Bij DCP bestel je polsbandjes voor jouw evenement snel en eenvoudig online. Wil je graag meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.

Vraag prijs aan

Wat voor soort evenement je ook hebt, polsbandjes bieden een uitkomst voor zowel bewijs van betaling als bezoekers- en tijdsregistratie. Verschillend gekleurde polsbandjes helpen om bezoekers van welk evenement dan ook te onderscheiden. Met een eigen ontwerp op de polsbanden geprint kan je nog meer gepersonaliseerde informatie toevoegen. Dit komt de doorstroming én gebruikerservaring zeker ten goede. Of anders print je simpelweg je eigen logo of marketingmateriaal op de polsbandjes voor uniek entreebewijs. Zoek je polsbanden met RFID mogelijkheden? Dan kan je die hier vinden. 

Bij DCP bestel je polsbandjes voor jouw evenement snel en eenvoudig online. Wil je graag meer informatie of een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende kleuren festivalbandjes of evenementen bandjes

Of het nu evenementen zijn of festivals, soms is het praktisch om onderscheid te maken in je publiek. Zo kan een extra kleur festivalbandje ervoor zorgen dat je direct ziet wie er toegang heeft tot de backstage omgeving. Andersom kan het op een beurs handig zijn om het publiek verschillende evenementenbandjes te geven. Dan is het voor standhouders meteen duidelijk wie voor hen interessant zijn.

Papieren bandjes voor patiëntengegevens

Papieren bandjes komen goed van pas in een ziekenhuis omgeving. Elke dag komen er nieuwe patiënten binnen. Met zoveel verschillende gezichten is de juiste identificatie cruciaal voor een goede behandeling. Een papieren polsbandje kan in dat geval uitkomst bieden.

Voordelen van polsbandjes

  • Snellere doorstroming bij kassa's
  • Extra beveiliging voor lage kosten
  • Makkelijk om aparte publieksgroepen te identificeren

Polsbandjes bedrukken en bestellen of advies nodig?

 

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Blanco RFID labels of siliconen polsbandjes bestel je eenvoudig in onze webshop. Daarnaast kunnen we jouw tags of labels ook voorzien van bijvoorbeeld een logo, naam of nummer. Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrukte etiketten en polsbanden. We kunnen ze zelfs voor je programmeren en uitlezen. Wil je graag meer informatie of een advies op maat voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.

Vraag prijs aan