• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Epson

Epson banner

Epson - Full colour labelprinters

Wil je een top kwaliteit labelprinter die in full colour kan printen? Kies dan voor een inkjetprinter van Epson. Epson heeft jarenlange ervaring met inkjet-technologie. Als gold partner van Epson bieden wij je het complete assortiment, inclusief alle supplies, accessoires en software. Altijd op voorraad en met de service die je van DCP gewend bent. Zo bieden we extra lange garantie op alle Epson ColorWorks printers met de CoverPlus garantiepakketten. Ook als je advies of hulp nodig hebt, staan we voor je klaar.

Epson - Labels

Klein, groot, glans of mat … Natuurlijk vind je in onze webshop ook alle mogelijke Epson-labels. Gegarandeerde top kwaliteit en compatibel met de labelprinters van Epson. Alle Epson labels zijn uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld is morgen in huis. Kun je niet precies het juiste label vinden? Ook dan denken we graag met je mee. We kunnen bijna altijd wel een passend label leveren.

Waarom koop je je Epson-printer bij DCP?

DCP mag zichzelf gold partner van Epson noemen. Dat betekent dat Epson ons vertrouwt als vertegenwoordiger en verkoper van hun Colorworks-printers, de bijbehorende gebruiksmaterialen en accessoires. Wij hebben de volledige expertise in huis om jou te helpen met al je vragen over het printen van kleurenlabels.

Wat is het verbruik van een EPSON-printer?

Het verbruik van een full colour labelprinter is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het design van je labels, het formaat en het type materiaal. Als je ons je ontwerp stuurt, kunnen wij een berekening voor je maken van de verbruikskosten per label. Ben je benieuwd naar je verbruik? Neem contact op met een van onze verkopers.

Welke labels passen er in de printer?

Wij kunnen elk type Epson label leveren. Of je nu kiest voor papieren of kunststof labels, in mat of glans. Het enige waar je rekening mee moet houden, zijn de specificaties van de printer. Vooral de maximale breedte en diameter van de rolkern zijn bepalend voor het formaat labels dat je kunt gebruiken.

Hoe installeer ik de printer?

Een printer voor de eerste keer gebruiken, is altijd een beetje spannend. Gelukkig helpt DCP je graag bij de installatie van de Epson ColorWorks labelprinter als je er zelf niet uitkomt. Dan kijken we bijvoorbeeld op afstand met je mee via Teamviewer. De meest recente drivers en software vind je altijd op de productpagina. Daar zie je ook welke ondersteuning we leveren.

Hoelang is de garantie op Epson-printers?

Op elke Epson ColorWorks printer zit standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Met de Epson CoverPlus-pakketten breid je de garantie uit naar 3 tot 5 jaar. DCP regelt het graag voor je, zodat jij met een gerust gevoel kunt blijven printen.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Epson, maar wil je nog wat meer informatie? Bekijk dan de brochure over de Colorworks serie van Epson, of neem direct contact met ons op. Onze verkopers kennen de Epson etikettenprinter op hun duimpje. En ze vertellen je graag alles over de vele toepassingen van kleuren labels.

coverplus merkpagina

Extra garantie met CoverPlus

Op elke ColorWorks-labelprinter van Epson zit standaard 1 jaar fabrieksgarantie. Met de Epson CoverPlus-pakketten breid je de garantie uit naar 3 tot 5 jaar. DCP regelt het graag voor je, zodat jij met een gerust gevoel kunt blijven printen. Onmisbaar, als de printer een essentieel onderdeel is van jouw productieproces. Afhankelijk van het type printer kun je kiezen voor verschillende varianten qua service. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen dat de printer bij jou op locatie wordt gerepareerd of wordt opgehaald door een service­partner in plaats van dat je hem zelf moet opsturen naar Epson.

Chocolade klantcase

KLANTCASE: Chocoladebezorgd

Op chocoladebezorgd.nl kun je de mooiste chocolade cadeaus bestellen en laten bezorgen. Ambachtelijk gemaakt en prachtig verpakt. Elk doosje bonbons wordt ingepakt in een bij de gelegenheid passende wikkel. “Na regen komt chocolade” bijvoorbeeld om iemand beterschap te wensen, of “Mama, you rock!” voor moederdag. En die mooie wikkels, die maken ze zelf, met de Epson ColorWorks TM-C3500 labelprinter. In de klantcase lees je meer over de succesvolle samenwerking met deze klant.