• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Missie & visie

Missie

DCP is dé partner voor iedereen die mensen, producten of diensten wil identificeren. Wij zorgen ervoor dat jouw identificatieproces feilloos werkt. Of het nu om een etiket, pasje of een keyfob gaat, onze identificatiedragers zijn een klein, maar essentieel onderdeel van dat proces van herkennen en onderscheiden.

Door goed te luisteren naar jouw vraag en een brede kennis van de markt, weet DCP precies wat nu voor jou de beste oplossing is. We nemen je graag mee in de innovatieve wereld van het identificeren, met slechts één doel: ervoor zorgen dat jij tevreden bent. En als het klikt, blijven we graag met je samenwerken. Daar worden we allebei beter van.

DCP is de onmisbare schakel

Visie

In een dynamische wereld waarin alles met elkaar is verbonden, is het steeds belangrijker om relaties aan je te binden en producten te identificeren, foutloos en efficiënt. DCP weet al jaren wat de mogelijkheden zijn. Die kennis delen we graag met onze klanten, leveranciers en andere samenwerkingspartners.

De wereld staat niet stil. We blijven steeds op zoek naar nieuwe technologische oplossingen. Waar we in 2003 begonnen als specialist in plastic passen hebben we inmiddels veel meer oplossingen in huis. We weten bijvoorbeeld precies wat je nodig hebt voor toegangs- en identiteitscontrole met barcodes, programmeerbare RFID-chips, etiketten, passen en printers.

Met ons team van gepassioneerde mensen en onze uitgebreide, professionele drukkerij, webshop en fulfilment-afdeling hebben we alles in huis om de innovatieve schakel en kennisexpert te zijn én te blijven, voor iedereen die met ons samenwerkt.