• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Ervaringen van klanten

 1. Op piekmomenten meer dan 100.000 giftcards voor STERKADO

  Op piekmomenten meer dan 100.000 giftcards voor STERKADO

  "DCP is een betrouwbare en zeer prettige leverancier om mee te werken. Ze staan open voor nieuwe uitdagingen en zijn voortdurend mee op zoek naar nieuwe ontwikkelkansen. Dat komt beide bedrijven ten goede."

  Lees meer...
 2. Investeer in snelheid, kwaliteit en uptime met een professionele labelprinter

  Investeer in snelheid, kwaliteit en uptime met een professionele labelprinter

  ‘Veel liefs voor jou’ begon aan de keukentafel als een idee om brievenbuscadeautjes te maken en te verkopen. Binnen 3 weken was de webshop in de lucht. Algauw bleek de keukentafel te klein om aan de vraag te voldoen. Ze verhuisden naar een bedrijfspand, het assortiment groeide en het team breidde uit. Dus werd het tijd om te investeren in een professionele labelprinter. 

  Lees meer...
 3. Het juiste etiket in 1, 2, 3 klikken

  Het juiste etiket in 1, 2, 3 klikken

  Monte Pelmo Gelatolab in Almere maakt het heerlijkste ambachtelijke ijs voor ijssalons, groothandels, restaurants en ijsventers. Er zijn heel wat smaken om uit te kiezen, dus elke bak ijs krijgt een etiket op maat, inclusief informatie over allergenen en houdbaarheidsdatum. Een hoop gedoe? Niet meer, met de superhandige FX3-LX labelprinter van SATO.

  Lees meer...
 4. Full colour labels op maat voor luxe chocolade cadeaus

  Full colour labels op maat voor luxe chocolade cadeaus

  Op chocoladebezorgd.nl kun je de mooiste chocolade cadeaus bestellen en laten bezorgen. Ambachtelijk gemaakt en prachtig verpakt. Elk doosje bonbons wordt ingepakt in een bij de gelegenheid passende wikkel. "Na regen komt chocolade" bijvoorbeeld om iemand beterschap te wensen, of "Mama, you rock!" voor moederdag. En die mooie wikkels, die maken ze sinds kort zelf, met een Epson labelprinter en etiketten van TopDutch Labels.

  Lees meer...
 5. Professioneel klussen met de ProfiCard van HORNBACH

  Professioneel klussen met de ProfiCard van HORNBACH

  Met de ProfiService van HORNBACH heb je als professionele vakman of -vrouw altijd toegang tot de beste service. Van een eigen kassa en servicebalie, tot op rekening betalen en volumevoordeel. Al je aankopen vind je online terug in je eigen account. Daar hoort natuurlijk ook een ProfiCard bij. En dat is waar DCP om de hoek komt kijken. 

  Lees meer...
 6. Meer flexibiliteit met een eigen full colour labelprinter

  Meer flexibiliteit met een eigen full colour labelprinter

  Jeroen Mönch bestelde ooit passen bij DCP. Ergens was blijven hangen dat DCP ook printers verkoopt. Toen hij op zoek was naar een labelprinter voor Global Horticare Innovations nam hij daarom een kijkje in onze webshop. De keuze viel op de Epson C3500, een full colour labelprinter. Toch bleek al snel dat deze printer niet helemaal in huis had wat Jeroen verwachtte.

  Lees meer...
 7. Stap op de duofiets met een professionele vrijwilligerspas

  Stap op de duofiets met een professionele vrijwilligerspas

  Fietsmaatjes maakt fietsen voor iedereen mogelijk, door vrijwilligers te koppelen aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Samen maken ze heerlijke fietstochten op een elektrische duofiets. Om toegang te krijgen tot de duofiets, moet de vrijwilliger zich legitimeren. In de gemeente Teylingen gebeurt dat met de Fietsmaatjes-vrijwilligerspas. De organisatie schafte hiervoor een eigen Zebra-cardprinter aan via DCP.

  Lees meer...
 8. Plastic pas als veiligheidspaspoort op tankstations

  Plastic pas als veiligheidspaspoort op tankstations

  Iedere maand de veiligheidspaspoorten versturen naar externe contractanten die werkzaamheden uitvoeren op tankstations. Dat doen we voor Onyx Online Learning. Naar ruim 40 landen, in 17 verschillende talen en volledig gepersonaliseerd. Onyx levert de database, DCP verwerkt de gegevens, bedrukt de passen, koppelt ze aan de juiste brief en zorgt voor de verzending. Een complex traject, maar na een aantal jaar samenwerken zijn we goed op elkaar ingespeeld. 

  Lees meer...
 9. Nieuwe Wmo-pas voor 15.000 reizigers? DCP regelt het gewoon!

  Nieuwe Wmo-pas voor 15.000 reizigers? DCP regelt het gewoon!

  Stel, je mag als vervoersbedrijf het Wmo-vervoer in de hele gemeente Den Haag gaan verzorgen. Maar voordat je begint, moeten nog wel 15.000 klanten een nieuwe, gepersonaliseerde Wmo-pas met brief ontvangen. Op heel korte termijn. Gelukkig is DCP specialist in dit soort mailings. Lees meer over de succesvolle samenwerking met Noot Personenvervoer.

  Lees meer...
 10. Juiste RFID-drager onmisbare schakel in innovatief proces

  Juiste RFID-drager onmisbare schakel in innovatief proces

  Het Vlaamse Aucxis is koploper in het ontwikkelen van RFID-toepassingen. Elke toepassing vraagt om een specifieke RFID-drager. Zo wilde een klant een drager die niet alleen via RFID te scannen was, maar ook met visuele informatie. De RFID-drager moest dus niet alleen geprogrammeerd worden, maar ook bedrukt. En dus schakelde Aucxis DCP in. Bekijk de case...

  Lees meer...

Producten 1-10 van 22

Pagina
Toon per pagina