• Eigen drukkerij
 • Bedrukte passen vanaf 5 cent
 • Levering in 1 dag mogelijk
 • Meer dan 20 jaar ervaring

Ervaringen van klanten

 1. Meer flexibiliteit met een eigen full colour labelprinter

  Meer flexibiliteit met een eigen full colour labelprinter

  Jeroen Mönch bestelde ooit passen bij DCP. Ergens was blijven hangen dat DCP ook printers verkoopt. Toen hij op zoek was naar een labelprinter voor Global Horticare Innovations nam hij daarom een kijkje in onze webshop. De keuze viel op de Epson C3500, een full colour labelprinter. Toch bleek al snel dat deze printer niet helemaal in huis had wat Jeroen verwachtte.

  Lees meer...
 2. Stap op de duofiets met een professionele vrijwilligerspas

  Stap op de duofiets met een professionele vrijwilligerspas

  Fietsmaatjes maakt fietsen voor iedereen mogelijk, door vrijwilligers te koppelen aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Samen maken ze heerlijke fietstochten op een elektrische duofiets. Om toegang te krijgen tot de duofiets, moet de vrijwilliger zich legitimeren. In de gemeente Teylingen gebeurt dat met de Fietsmaatjes-vrijwilligerspas. De organisatie schafte hiervoor een eigen Zebra-cardprinter aan via DCP.

  Lees meer...
 3. Plastic pas als veiligheidspaspoort op tankstations

  Plastic pas als veiligheidspaspoort op tankstations

  Iedere maand de veiligheidspaspoorten versturen naar externe contractanten die werkzaamheden uitvoeren op tankstations. Dat doen we voor Onyx Online Learning. Naar ruim 40 landen, in 17 verschillende talen en volledig gepersonaliseerd. Onyx levert de database, DCP verwerkt de gegevens, bedrukt de passen, koppelt ze aan de juiste brief en zorgt voor de verzending. Een complex traject, maar na een aantal jaar samenwerken zijn we goed op elkaar ingespeeld. 

  Lees meer...
 4. Nieuwe Wmo-pas voor 15.000 reizigers? DCP regelt het gewoon!

  Nieuwe Wmo-pas voor 15.000 reizigers? DCP regelt het gewoon!

  Stel, je mag als vervoersbedrijf het Wmo-vervoer in de hele gemeente Den Haag gaan verzorgen. Maar voordat je begint, moeten nog wel 15.000 klanten een nieuwe, gepersonaliseerde Wmo-pas met brief ontvangen. Op heel korte termijn. Gelukkig is DCP specialist in dit soort mailings. Lees meer over de succesvolle samenwerking met Noot Personenvervoer.

  Lees meer...
 5. Juiste RFID-drager onmisbare schakel in innovatief proces

  Juiste RFID-drager onmisbare schakel in innovatief proces

  Het Vlaamse Aucxis is koploper in het ontwikkelen van RFID-toepassingen. Elke toepassing vraagt om een specifieke RFID-drager. Zo wilde een klant een drager die niet alleen via RFID te scannen was, maar ook met visuele informatie. De RFID-drager moest dus niet alleen geprogrammeerd worden, maar ook bedrukt. En dus schakelde Aucxis DCP in. Bekijk de case...

  Lees meer...
 6. Geen zorgen met DCP als leverancier

  Geen zorgen met DCP als leverancier

  Logistieke processen zijn niet meer voor te stellen zonder digitalisering. Als producent wil je op elk moment precies weten wat je op voorraad hebt. Wanneer palletproducent PKF/Post een aantal jaar geleden besluit het logistieke proces volledig te automatiseren, vragen ze DCP om de hardware te leveren. Bekijk de case...

  Lees meer...
 7. Zorgmedewerkers nu voor iedereen herkenbaar dankzij persoonlijke badges

  Zorgmedewerkers nu voor iedereen herkenbaar dankzij persoonlijke badges

  Met de nieuwe AVG is het bijvoorbeeld in de zorg nog belangrijker geworden dat je medewerkers goed herkenbaar zijn als ze bij cliënten thuis komen. Daarom helpen we zorgorganisatie Liberein uit Enschede met medewerkersbadges.

  Lees meer...
 8. Heel blij met toonbankkaartjes op pasformaat

  Heel blij met toonbankkaartjes op pasformaat

  Het is nog maar een halfjaar geleden dat Gildeslager Gelsema overstapte op plastic toonbankkaartjes. Toch willen ze niet meer anders: zo gemakkelijk is het om je eigen prijskaartjes te printen. 

  Lees meer...
 9. Extra omzet voor Schuitemaker Vis met compleet giftcardsysteem

  Extra omzet voor Schuitemaker Vis met compleet giftcardsysteem

  Onze giftcardsystemen zijn erg interessant voor horeca en winkels. Want wat is er nu makkelijker dan een cadeaukaart die je kunt gebruiken zoals een pinpas, gewoon met de terminal die toch al op je toonbank staat? Niet zo vreemd dus dat ook Schuitemaker Vis bij DCP aanklopte. 

  Lees meer...
 10. Digitale receptie met printers en bezoekerspasjes van DCP

  Digitale receptie met printers en bezoekerspasjes van DCP

  Je bezoekers ontvangen met een digitale receptie en ze dan gelijk een gepersonaliseerde bezoekerspas meegeven, compleet met foto en QR-code? DCP levert de cardprinters voor DigiReceptie.

  Lees meer...

Producten 1-10 van 18

Pagina
Toon per pagina