• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Smartcards

Een chipkaart of smartcard is een plastic pas met een microprocessorchip. Deze chip bevat een geheugen, CPU (processor) en contactpunten voor de antenne. Chipkaarten en smartcards worden voor veel verschillende doeleinden ingezet, bijvoorbeeld als toegangspas bij kantoren en parkeergarages, ledenpas, betaalpas of OV-chipkaart. DCP is gespecialiseerd in alle verschillende smart technieken voor het maken van jouw chipkaart. Zo kun je blanco RFID, MIFARE® of NFC chipkaarten en smartcards eenvoudig online bestellen of door de experts van DCP laten maken en bedrukken.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en bestel jouw chip- en smartcards direct online.

Vraag prijs aan

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RFID, MIFARE®, NFC en Hybride kaarten

Plastic passen worden voorzien van verschillende smart technieken. Hieronder de belangrijkste verschillen tussen RFID, MIFARE®, NFC en Hybride passen op een rij.

  • RFID: RFID, ofwel Radio Frequency IDentification, is een technologie om van een afstand informatie af te lezen van RFID passen. RFID is de geavanceerde opvolger van de streepjescode. Er is hierbij geen fysiek contact nodig om te scannen. RFID tags zijn geschikt voor vele doeleinden zoals toegangspasjes, voorraadbeheer en nauwkeurige tijdregistratie.

  • MIFARE®: MIFARE® is een type RFID chip. Ze zijn geschikt voor verschillende doeleinden zoals beveiliging, tweetrapsauthenticatie, en/of toegangscontrole. Ook is een MIFARE® chip geschikt voor het geven van extra informatie bij producten.

  • NFC: NFC tags zijn geschikt voor contactloze communicatie voor een korte afstand (maximaal 10 cm). NFC tags zijn eenvoudig uit te lezen met een smartphone met NFC functionaliteit. Dit maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld toegangscontroles, contactloos betalen en productlabels.

  • Hybride: Hybride kaarten zijn smartcards waarbij verschillende technieken gecombineerd worden. Hierbij kun je onder andere denken aan MIFARE® cards gecombineerd met een magneetstrip.

Wij geven je graag persoonlijke advies welke smart technieken geschikt zijn voor jouw passen.

Je eigen smart cards laten bedrukken

Bij DCP kun je je eigen smartcards laten bedrukken. Je levert jouw logo of ontwerp aan en wij drukken dat op plastic passen. Heb je nog geen ontwerp? De experts van DCP helpen je graag bij jouw ontwerp. Lever je eigen blanco passen in voor het bedrukken of bestel bij DCP direct en eenvoudig online jouw RFID, MIFARE® of NFC kaarten tegen aantrekkelijke prijzen. Je smartcards bedrukken wij binnen 5 dagen.

Vraag direct een offerte aan voor het offset bedrukken van kaarten.

Je eigen digitale pas laten programmeren

Smartcards kunnen door DCP worden geprogrammeerd of uitgelezen. Als je een database wilt met de chip ID-nummers, lezen wij deze ID-nummers uit en ontvang je naast de smartcards ook een Excel-document met alle chip ID-nummers. Wij kunnen daarnaast de beveiligingssleutel en/of de sectoren van de chip voor je programmeren.

Verschillende soorten frequenties

Frequentie Bereik Toepassingen
125 kHz 2 cm - 10 cm

Toegangspas

Chip voor huisdieren

13.56 MHz 10 cm - 1 meter

Tijd- en registratie systeem

Tickets

860 tot 950 Mhz tot 12 meter

Parkeergarages

Tolpoort

Chipkaarten en smartcards bestellen of advies nodig?

Kies dan voor de expertise en betrouwbare kwaliteit van DCP. Blanco RFID, MIFARE® of NFC passen bestel je eenvoudig in onze webshop. Daarnaast kunnen we jouw smartcards ook voorzien van bijvoorbeeld een logo, naam of nummer. We kunnen ze zelfs voor je programmeren en uitlezen. Wil je graag meer informatie of een advies op maat voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op. Het DCP team staat voor je klaar.

Vraag prijs aan