• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Sato labelprinters

Met een SATO labelprinter bedruk je snel en eenvoudig jouw labels. Voor iedere toepassing en werkomgeving biedt SATO een geschikte printer: van licht tot zwaar industrieel. SATO is een toonaangevende producent van barcode- en RFID printers en levert zowel Direct Thermal en Thermal Transfer printers en materialen. SATO is sterk in stand-alone printers. Doordat de printers van SATO beschikken over eigen intelligentie en programmeertaal, kunnen de printers zelfstandig taken uitvoeren zonder dat ze aan een computer gekoppeld zijn. Hierdoor creëer je in een handomdraai de gewenste labels.

Wil jij een labelprinter van SATO kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment en bestel jouw labelprinter direct online.

Vraag prijs aan

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Klantcase: van der Valk Gent
    Klantcase: van der Valk Gent

    Sofie van hotel van der Valk Gent kiest voor de SATO FX3-LX. De labelprinter voldoet aan alle wensen voor de grootkeuken. Lees hier waarom.

Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tips voor de aanschaf van een SATO labelprinter

Bij het aanschaffen van een SATO labelprinter zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste vind je hieronder.

Doel van de labelprinter

Bij het kiezen van een printer is het belangrijk om rekening te houden met het doel van de printer. Wil je hem gebruiken op kantoor of is het juist voor industrieel gebruik? Een compacte desktop printer is geschikt voor op kantoor terwijl een draagbare labelprinter ideaal is voor in een magazijn of opslagruimte. Houd ook rekening met het formaat dat je wilt printen. Per labelprinter verschilt het op welke formaten je de labelprinter kunt instellen.

Direct Thermal of Thermal Transfer printer

Verder maakt het doel van jouw labels uit voor de keuze tussen Direct Thermal of een Thermal Transfer printer. Een Direct Thermal printer kan alleen printen op thermische etiketten, deze etiketten hebben een warmtegevoelige coating. De printkop verwarmt het label waardoor de coating wordt geactiveerd en er een zwarte afdruk ontstaat op het label. Voor het printen op een thermisch label is dus geen inkt of printlint nodig, hierdoor blijven de kosten laag. Thermische labels kunnen na verloop van tijd wel vervagen, maar dit hoeft geen beperking te zijn voor labels die maar korte tijd mee hoeven te gaan, zoals verzendlabels.

Een Thermal Transfer printer heeft een wat ruimere keuze in printmedia. Bij een Thermal Transfer printer heb je inkt en een printlint nodig. Het voordeel van deze printer is dat de print op de label lang goed blijft. Een Thermal Transfer printer is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schaplabels of labels voor medicijnen.

De voordelen van het bestellen van een labelprinter bij DCP

Bij DCP bieden we een totaalservice voor je labelprinter die verder gaat dan enkel de verkoop. Onderstaand de voordelen van het bestellen van een labelprinter bij DCP.

Labelprinter van SATO kopen? Bestel hem eenvoudig online

Bij DCP bestel je de ideale labelprinter direct eenvoudig online. Hierbij kun je ook rekenen op een uitstekend service na de aankoop en adviseren we je graag bij eventuele vragen. Wil je graag direct een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, ons team staat voor je klaar.

Vraag prijs aan