• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

NiceLabel

NiceLabel illustratie proces

 

NiceLabel - Labelprinter software

Met een eigen labelprinter kun je zelf labels printen. Daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste software nodig. Software die het je gemakkelijk maakt om niet alleen je labels snel te kunnen ontwerpen, maar die het ook mogelijk maakt om je labels te beheren. NiceLabel is die oplossing. De NiceLabel-software is er in allerlei verschillende varianten. Zeker weten dat er een versie voor je bij is die precies past bij wat jij nodig hebt. Niet meer en niet minder. Je betaalt dus alleen voor de functionaliteiten die jij gebruikt. Bij DCP kennen we alle versies op ons duimpje. Onze verkopers denken graag met je mee welke versie het beste past bij jouw bedrijf. Ze geven je ook graag een demo of een proefabonnement, zodat je de software zelf een tijdje kunt uitproberen. En heb je de software eenmaal aangeschaft, dan kun je bij ons altijd terecht voor vragen, support en onderhoud.

Waarom koop je NiceLabel bij DCP?

Wij zijn een Authorized Partner van Nicelabel. Dit betekent dat we alle producten van NiceLabel mogen verkopen en ondersteunen. Onze verkopers zijn door NiceLabel zelf getraind in het werken met de software. Wij hebben dus alle kennis in huis om jou de beste service te verlenen. En dat doen we gewoon vanuit Groningen en dus in het Nederlands. Wel zo makkelijk!

Zo veel versies, welke past bij mij?

Op de NiceLabel pagina vind je een korte uitleg van de vier hoofdgroepen. Elke hoofdgroep heeft ook een productpagina met meer informatie. Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan contact op met een van onze verkopers. Dat is sowieso slim, want zij denken graag met je mee welke versie aansluit op jouw wensen en eisen. Afhankelijk van hoe jij de software gaat gebruiken en wat je eisen zijn, kiezen we samen het beste product.

Kan ik NiceLabel eerst uitproberen?

Ja, je kunt NiceLabel eerst uitproberen voordat je een versie aanschaft. Klik hier om een gratis demo te downloaden. Voor sommige versies kan je ook een 30 dagen-proefabonnement aanvragen.

Kan ik SMA later aanschaffen?

Om ongeplande downtime te voorkomen en ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot up-to-date software kun je met NiceLabel een software onderhoudsovereenkomst afsluiten. Zo’n Software Maintenance Agreement oftewel SMA kan je op elk gewenst moment afsluiten. Dus ook als je de software al een tijdje geleden hebt aangeschaft. Bij de cloudversie wordt het SMA automatisch verrekend met je maandelijkse betaling. Voor de andere versies betaal je een vast bedrag voor één jaar SMA. De SMA wordt dan niet automatisch verlengd. Als het jaar bijna voorbij is, krijg je wel een melding of je de SMA voor een extra jaar wilt afsluiten.

Hoe pas ik het aantal werkplekken of gebruikers aan?

Je kunt je NiceLabel-pakket op elk gewenst moment aanpassen. Of je nu extra gebruikers wilt toevoegen of juist het aantal werkplekken beperkt. Ook is het altijd mogelijk om over te stappen op een versie met meer mogelijkheden. Je hoeft niet te wachten totdat de licentie van je huidige pakket is verlopen. Zodra je een nieuw pakket hebt aangeschaft, staat je update direct klaar.De voordelen op een rijtje

  • Krachtige oplossing voor het complete labelproces
  • Van ontwerp tot beheer
  • Makkelijk uit te breiden voor meerdere werkplekken
  • Groeit mee met jouw business
  • Flexibel te integreren in je bedrijfssystemen
  • Zeer gebruiksvriendelijk, dus snel aan de slag
  • Altijd up-to-date

NiceLabel illustratie proces


NiceLabel illustratie proces


NiceLabel DesignerNiceLabel Designer is er speciaal voor kleine bedrijven met weinig gebruikers. Vanuit de eenvoudige gebruikersomgeving kan werkelijk iedereen labels ontwerpen. Met de voorgeprogrammeerde onderdelen kan je als gebruiker binnen enkele minuten, zonder codering of training, een label ontwerpen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om eigen sjablonen toe te voegen. Of je nu een standaard label kiest of een eigen ontwerp, alle labels zijn universeel te printen. Dat heeft als voordeel dat je geen aparte labels hoeft te ontwerpen voor verschillende merken printers. Alle labels worden met dezelfde consistentie afgedrukt.


NiceLabel PowerFormsNiceLabel Powerforms heeft alle functies van Designer plus een aantal extra’s. Zo kan je bijvoorbeeld zelf bepalen hoe je printsysteem eruitziet. Jij kiest welke invoeropties gekoppeld worden aan jouw printsjablonen. Hiervoor hoef je niets te coderen. Je bouwt gewoon je eigen systeem met de eenvoudige applicatiebouwer van NiceLabel. Via de automatiseringsmodule kun je je printsysteem eenvoudig aansluiten op bestaande systemen of apparaten zoals PLC’s en weegschalen. Door zelf applicaties te bouwen en te automatiseren, blijven je labels uniform en voorkom je fouten. Kortom, meer productiviteit én kwaliteit!NiceLabel LMSWerk je met meerdere gebruikers op verschillende printstations? Dan is NiceLabel LMS de juiste oplossing. Deze versie heeft dezelfde functies als Designer en PowerForms, maar het gehele labelprintproces wordt nu vanuit één centrale server gestandaardiseerd en beheerd. Dat werkt stukken efficiënter, goedkoper en veiliger, zeker in een (middel)groot bedrijf. Het LMS zorgt er namelijk voor dat alle afdelingen, fabrieken en locaties op dezelfde manier werken. Alles wordt aangestuurd vanuit het centrale systeem en is toegankelijk via een webapplicatie. De software hoeft dus niet op elke werkplek afzonderlijk geïnstalleerd te worden en kan gekoppeld worden aan bestaande ERP-systemen of andere bedrijfssoftware.NiceLabel CloudNiceLabel Cloud heeft alle functionaliteiten van LMS, maar nu staat alle data op een server van NiceLabel in plaats van een eigen bedrijfsserver. Een groot voordeel voor ondernemingen met meerdere fysieke locaties en verschillende gebruikers. NiceLabel Cloud is ’s werelds eerste cloud Software-As-A-Service labeloplossing. Alles wat je nodig hebt voor het beheer van je etikettering bevindt zich in de cloud. Van ontwerp, kwaliteitsbeoordeling en goedkeuring tot gegevensbeheer en het daadwerkelijk printen. NiceLabel Cloud wordt gehost in Microsoft Azure. Dat staat garant voor een hoge beschikbaarheid en veilige opslag.

 

NiceLabel Cloud is binnenkort verkrijgbaar

 Vergelijking producteigenschappen per versie

 

Specificaties vergelijking

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van NiceLabel, maar wil je nog wat meer informatie? Bekijk dan de productwijzer van NiceLabel, of neem direct contact met ons op. Onze verkopers adviseren je graag welke NiceLabel-versie het beste past bij jouw bedrijf.SMA

Extra zekerheid met NiceLabel SMA


Om je NiceLabel-pakket nog completer te maken, kun je een software onderhoudsovereenkomst afsluiten. Met een Software Maintenance Agreement oftewel SMA voorkom je ongeplande downtime en zorg je ervoor dat je altijd toegang hebt tot je software. Je kunt op elk moment beslissen om een SMA af te sluiten. Dus ook lange tijd nadat je de software hebt aangeschaft. Er is een standaard SMA en een platina SMA. Met die laatste krijg je gegarandeerd binnen 1 uur een reactie op je vragen. Verder krijg je altijd de laatste software updates en 24/7 professionele technische ondersteuning.

Demo

Demo’s en proefabonnementen


Wil je eerst eens proberen hoe de software werkt voordat je beslist welke versie je aanschaft? Dat kan! Via de link hieronder kun je direct een proefversie van NiceLabel Designer en NiceLabel PowerForms downloaden. Hier kun je ook een demo aanvragen voor NiceLabel LMS of NiceLabel Cloud. Wil je nog meer zien en ook een proefabonnement voor NiceLabel LMS of NiceLabel Cloud? Neem dan contact op met onze verkopers en zij regelen het voor je.