• Eigen drukkerij
  • Bedrukte passen vanaf 5 cent
  • Snel geleverd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Cardprinter huren

Dutch Card Printing (DCP) verhuurt een breed assortiment aan cardprinters en benodigde randapparatuur. Je kunt bij ons ook terecht voor carddesign of software of een online registratiesysteem. Wij hanteren dag- en weekprijzen. Wil je langer dan een week huren, dan is in overleg een speciale prijs mogelijk. Het huren van een cardprinter is ideaal wanneer je incidenteel een cardprinter wenst te gebruiken, bijvoorbeeld voor jouw evenement of congres.  

ZXP series 3 cardprinter

Cardprinter met compleet systeem huren

Bij DCP kan je zowel een losse cardprinter huren als ook een compleet systeem. Een compleet systeem kan bijvoorbeeld bestaan uit een laptop voorzien van de juiste software, webcam, cardreaders, barcodescanners en een cardprinter. Je kan al vanaf 1 printer bij ons terecht.

Onze cardprinters worden compleet geleverd met verbruiksmaterialen. Je betaalt een vaste huurprijs voor de huurperiode en de afdrukken worden naar verbruik berekend. Vooraf ontvang je van ons een opgave van de verwachte kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over de mogelijkheden van huren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van huren? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van DCP. We vertellen je graag meer!